I ja sam na 3 + kg do sada i ne mičem se s te kilaže skoro 2 mj..Ja sam bila jučer na uzv, sve je u redu.Nije bilo moje dr tako da nemam slikice i s bebom sam se kratko družila , al sam je vidla da maše rukicom i zijeva.Nisam saznala spol jer je dr rekla da je još malo rano pa bi mi mogli krivo reči. jedva čekam ponovni pregled za 4 tjedna.
Već par dana osjećam povremeno ko neki pritisak na različitim mjestima trbuha i kratko traje.jel moguće da se to već beba počela javljati.Znam to osjetiti i navečer kad legnem pa me kao nešto smeta, pa se onda moram namještati.
E sad vi koje duže hodate, kad vam kontroliraju mokraću i tlak, te vaganje jer to mora doktorica reći ili sestra to već sama zna pa kontrolira bez da joj se kaže.Mene opet nije nitko to napravio.Pitam sestru i veli drugi puta čemo, nije mi doktorica rekla.
Meni su dale one zene na salteru di se javljamo trakicu da piskim na nju. Prije pregleda me sestra zvala unutra i mjerile su mi tlak i zapisale tezinu.
I meni rade totalno isto kao i Zelimobebi..u jos me dr svaki put posalje na vadenje krvi,gleda me vaginalno i uzv i jos sam pol sata kod njega nakon pregleda da popricamo,sve mi detaljno objasni,odg na moja pitanja,ugl sve super
Znači ipak su sestre krive,znala sam jer nisam luda.Vidim kako to ide po ostalim ambulantama. A ništa ići ću kod svoje ginekologice, pa ću sestri ispričati situaciju i zamoliti da mi to napravi, da mogu biti mirna.Ipak sam već 16 tjedana trudna, a nitko mi ne kontrolira to.Sad mi je na neki način žao da sam ostala u zg.
Hvala svima, javit cu Naravno, inace iz splita san tako da cu u splitsko rodiliste, u subotu san Na pregledu pa cemo vidit sta gin kaze, to ce bit vec 36 tj, uf 😄 nekako Nisan Jos svjesna svega, cini mi se koda ima Jos vrimena I vrimena kad ono za dva tj mogu slobodno I rodit 😄
Da ti si zbilja već na samom kraju.jel te hvata malo kakva panika? Ja se za sada ne zamaram s porodom, jedva čekam da vidim ovu svoju mrvicu, al znam da kad će doći vrijeme da ću paničariti, ali van mora ići.
pa je, panika je vec Koji tjedan 😀 Na zadnjen pregledu mi je gin spomenija da se posteljica nije podigla pa je spominja carski rez tako da Neznan Na sta da se pripreman 😃
Ja mislim da kad jednom dođeš tamo, nećeš imati izbora i bit će ti svejedno, mislit češ samo da beba bude dobro i da sve čim prije završi
Curke pozdrav,kako ste?ja se jucer vratila sa mora..super je bilo,nisam imala nikakve trudnicke tegobe😁..kupala sam od 10 do 12h i od 18h na dalje,ako sam osjetila jako sunce trbuh sam prekrila..ugl nisam bila u hladu,nisam izbjegavala sunce i kupala sam se normalno..daj boze da bude tako i za 4tj kad opet idem..a na plazi je bilo jako punoo trudnica i sve su se i suncale i kupale,ni jednu nisam vidla da je u debelom hladu..
Dolores i ti si bila na moru?
Bas sam to htjela pitati..mi idemo na more za mjesec dana..sad me zanima jel da kupim dvodjelne kupace,jel trebam prekrivat trbuh?koju zastitu od sunca koristit?
Mina0709
Sortiraj odgovore
Najstariji