Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zelimobebu123
    13. Lipanj 2017. 22:30

Ana2711

zelimobebu123

Ana2711

zelimobebu123

Ana2711

zelimobebu123

Ana kad imas kontrolu? ☺

U srijedu,a ti?

Danas

Super,blago tebi..ja sam vec sva na iglama,uvijek se bojim prije pregleda da li bude sve u redu..a ti ides i kod svog soc.gin.?barem mirno docekas pregled u bolnici😊

Isla sam na onaj jedna pregled i sad ću ići stalno kod svog. Danas me moja dr nije ni pogledala i to mi je glupo da me gleda netko kog uopce ne znam.
    Bebica je ok, pokusali su vidjeti spol, ali nisu sigurni. ☺

Nije uopce bilo tvoje dr?meni ako nece sutra uspjeti vidjeti spol otici cu kod privatnika na 4d,jer sad vec hocu znati😊glavno da je bebica ok😍
    Jesu ti sto spominjali anomaly s.?i sto su ti uopce radili danas,samo uzv preko trbuha?

A meni je rekla dr da nema potrebe za 4d. Bila je tamo, ali me nije ni pogledala tek na kraju dvije rijeci progovorila. Je lijepo rastemo sad smo prosli pola kg. 😊 nije nista nitko spominjao, a i onako mi ga je moja dr ovdje napravila. Ma samo to da, da ne govorim da do sad nisam ni krv izvadila, nista od pretraga....

Nina2512
    14. Lipanj 2017. 00:26

zelimobebu123

Ana2711

zelimobebu123

Ana2711

zelimobebu123

Ana2711

zelimobebu123

Ana kad imas kontrolu? ☺

U srijedu,a ti?

Danas

Super,blago tebi..ja sam vec sva na iglama,uvijek se bojim prije pregleda da li bude sve u redu..a ti ides i kod svog soc.gin.?barem mirno docekas pregled u bolnici😊

Isla sam na onaj jedna pregled i sad ću ići stalno kod svog. Danas me moja dr nije ni pogledala i to mi je glupo da me gleda netko kog uopce ne znam.

Nije uopce bilo tvoje dr?meni ako nece sutra uspjeti vidjeti spol otici cu kod privatnika na 4d,jer sad vec hocu znati😊glavno da je bebica ok😍
    Jesu ti sto spominjali anomaly s.?i sto su ti uopce radili danas,samo uzv preko trbuha?

A meni je rekla dr da nema potrebe za 4d. Bila je tamo, ali me nije ni pogledala tek na kraju dvije rijeci progovorila. Je lijepo rastemo sad smo prosli pola kg. 😊 nije nista nitko spominjao, a i onako mi ga je moja dr ovdje napravila. Ma samo to da, da ne govorim da do sad nisam ni krv izvadila, nista od pretraga….

Tak je meni prosli put moj dr samo napravio vaginalni pregled,a onaj njegov mladi dr mi je napravio uzv svega par sekundi..ja sad vadim krv svaki puta prije pregleda,ovo je sad bio drugi puta..mjeri mi tlak i tezinu..javim se nakon pregleda,drzite fige da sve bude ok😊😊

• Dolores123
    14. Lipanj 2017. 08:53

Ja sam vadila krv, ali ostalo ništa.Neznam zašto je to tako, pa vidim da ove cure koje hodaju na neka druga vrata mislim da je tamo za rizične trudnoče, sve obavljaju vaganje, tlak,mokraču ko po traci.
    A ja ko da nisam trudna, ali sad ču ja napraviti zbrku u ponedjeljak kad idem,ima da mi naprave sve, jer to bi trebale sestre imati na brizi koliko sam skužila.Najgore mi je što neznam dal će mi opet vaginalno raditi uzv ili ne, jer mrzim to depiliranje, a već mi je lagano postao to i problem.

• zelimobebu123
    14. Lipanj 2017. 11:29

Ana2711

zelimobebu123

Ana2711

zelimobebu123

Ana2711

zelimobebu123

Ana2711

zelimobebu123

Ana kad imas kontrolu? ☺

U srijedu,a ti?

Danas

A meni je rekla dr da nema potrebe za 4d. Bila je tamo, ali me nije ni pogledala tek na kraju dvije rijeci progovorila. Je lijepo rastemo sad smo prosli pola kg. 😊 nije nista nitko spominjao, a i onako mi ga je moja dr ovdje napravila. Ma samo to da, da ne govorim da do sad nisam ni krv izvadila, nista od pretraga….

Tak je meni prosli put moj dr samo napravio vaginalni pregled,a onaj njegov mladi dr mi je napravio uzv svega par sekundi..ja sad vadim krv svaki puta prije pregleda,ovo je sad bio drugi puta..mjeri mi tlak i tezinu..javim se nakon pregleda,drzite fige da sve bude ok😊😊

Nadam se da je sve proslo ok ☺ 
    Ma ja uopce nisam tsh izvadila otkad sam trudna, glukozu isto nisam mjerila, mokracu nista samo te neke trakice i tlak...

• zelimobebu123
    14. Lipanj 2017. 11:31

Dolores123

Ja sam vadila krv, ali ostalo ništa.Neznam zašto je to tako, pa vidim da ove cure koje hodaju na neka druga vrata mislim da je tamo za rizične trudnoče, sve obavljaju vaganje, tlak,mokraču ko po traci.
    A ja ko da nisam trudna, ali sad ču ja napraviti zbrku u ponedjeljak kad idem,ima da mi naprave sve, jer to bi trebale sestre imati na brizi koliko sam skužila.Najgore mi je što neznam dal će mi opet vaginalno raditi uzv ili ne, jer mrzim to depiliranje, a već mi je lagano postao to i problem.

Depiliranje te i dalje ceka jer ti svejedno gledaju da li si otvorena i samoj mi je to postalo koma jer mi je trbuh narastao. 

• Dolores123
    14. Lipanj 2017. 12:39

A joj.Ja se ponadala da neću trebati.A dokle budem mogla i vidjela ću depilirati, a kad neću moći ići ću kako je majka prirode odabrala.Baš mi je svejedno, a bome i njoj, to je samo u mojoj glupoj glavi neko sramljenje.

Nina2512
    14. Lipanj 2017. 13:25

Evo me,sve je super,zatvorena sam,beba raste..izgleda da nam dolazi curica❤
    Dobila sam dozvolu i za more,idem sad u sub na tj dana😊😊
    Pitala sam ga anomaly,rekao je da ne trebam ali kako ja hocu.posto dvije zadnje frendice koje su nedavno rodile obje imaju ptoblema sa bebicama koje su im otkrili na anomaly scanu,hocu i ja to rijesiti.u petrovoj imaju slobodni termin tek u 8.mj sto je meni prekasno,pa cu se naruciti privatno

• Dolores123
    14. Lipanj 2017. 18:08

Super Ana, i ja mozda skoknem slijedeci vikend na kratki odmor, al moram pitat dr u ponedjeljak.Mislim da se ionak necu kupati jer je vjerojatno za mene prehladna voda jos uvijek.Meni bi trebala biti ko ispod tusa.😀  
    Koje tocno probleme imaju s bebacima?

• zelimobebu123
    14. Lipanj 2017. 22:57

Ana2711

Evo me,sve je super,zatvorena sam,beba raste..izgleda da nam dolazi curica❤
    Dobila sam dozvolu i za more,idem sad u sub na tj dana😊😊
    Pitala sam ga anomaly,rekao je da ne trebam ali kako ja hocu.posto dvije zadnje frendice koje su nedavno rodile obje imaju ptoblema sa bebicama koje su im otkrili na anomaly scanu,hocu i ja to rijesiti.u petrovoj imaju slobodni termin tek u 8.mj sto je meni prekasno,pa cu se naruciti privatno

Odlicno! 😊😍
    Mozes to i kod svog ginekologa obaviti samo ako ti hoce napraviti. 
    Ja cu na more krajem sedmog na par dana ako sve bude ok. 😃

Nina2512
    14. Lipanj 2017. 23:11

Dolores123

Super Ana, i ja mozda skoknem slijedeci vikend na kratki odmor, al moram pitat dr u ponedjeljak.Mislim da se ionak necu kupati jer je vjerojatno za mene prehladna voda jos uvijek.Meni bi trebala biti ko ispod tusa.😀
    Koje tocno probleme imaju s bebacima?

Jedna beba se rodila sa zecjim usnama,a druga ima neku manu na srcu,ta druga je isla na operaciju nakon rodenja,jos je u bolnici..ma koma..ali su to znali unaprijed i mogli su se pripremiti..
    Ja jos planiram na more krajem 7.mj isto,nadam se da cu i za to dobiti dozvolu😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.