Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    12. Lipanj 2017. 22:48

zelimobebu123

Ana kad imas kontrolu? ☺

U srijedu,a ti?

• zelimobebu123
    13. Lipanj 2017. 09:36

Ana2711

zelimobebu123

Ana kad imas kontrolu? ☺

U srijedu,a ti?

Danas 

Nina2512
    13. Lipanj 2017. 11:03

zelimobebu123

Ana2711

zelimobebu123

Ana kad imas kontrolu? ☺

U srijedu,a ti?

Danas

Super,blago tebi..ja sam vec sva na iglama,uvijek se bojim prije pregleda da li bude sve u redu..a ti ides i kod svog soc.gin.?barem mirno docekas pregled u bolnici😊

• zelimobebu123
    13. Lipanj 2017. 13:26

Ana2711

zelimobebu123

Ana2711

zelimobebu123

Ana kad imas kontrolu? ☺

U srijedu,a ti?

Danas

Super,blago tebi..ja sam vec sva na iglama,uvijek se bojim prije pregleda da li bude sve u redu..a ti ides i kod svog soc.gin.?barem mirno docekas pregled u bolnici😊

Isla sam na onaj jedna pregled i sad ću ići stalno kod svog. Danas me moja dr nije ni pogledala i to mi je glupo da me gleda netko kog uopce ne znam. 
    Bebica je ok, pokusali su vidjeti spol, ali nisu sigurni. ☺

• Dolores123
    13. Lipanj 2017. 13:42

Ja ne kužim, kod koga onda ti hodaš na preglede, privat ili soc.gin ili kod ovih iz humane?
    Ja idem u ponedjeljak, lagano me hvata neka nervoza, nadam se da će biti sve ok.
    Super da je sve u redu kod vas.

Nina2512
    13. Lipanj 2017. 13:58

zelimobebu123

Ana2711

zelimobebu123

Ana2711

zelimobebu123

Ana kad imas kontrolu? ☺

U srijedu,a ti?

Danas

Isla sam na onaj jedna pregled i sad ću ići stalno kod svog. Danas me moja dr nije ni pogledala i to mi je glupo da me gleda netko kog uopce ne znam.
    Bebica je ok, pokusali su vidjeti spol, ali nisu sigurni. ☺

Nije uopce bilo tvoje dr?meni ako nece sutra uspjeti vidjeti spol otici cu kod privatnika na 4d,jer sad vec hocu znati😊glavno da je bebica ok😍
    Jesu ti sto spominjali anomaly s.?i sto su ti uopce radili danas,samo uzv preko trbuha?

Nina2512
    13. Lipanj 2017. 14:00

Dolores123

Ja ne kužim, kod koga onda ti hodaš na preglede, privat ili soc.gin ili kod ovih iz humane?
    Ja idem u ponedjeljak, lagano me hvata neka nervoza, nadam se da će biti sve ok.

Joj i mene isto hvata i nervoza i strah,koma..i tak svaki put prije pregleda

• Dolores123
    13. Lipanj 2017. 14:24

Da i meni je tako svaki puta, a kad uđem unutra i čim vidim lamatanje s rukama i nogama, padne mi kamen sa srca i najradije bih se onda rasplakala od sreće.Ah, ti hormoni...

Nina2512
    13. Lipanj 2017. 16:12

Dolores123

Da i meni je tako svaki puta, a kad uđem unutra i čim vidim lamatanje s rukama i nogama, padne mi kamen sa srca i najradije bih se onda rasplakala od sreće.Ah, ti hormoni…

Hehe,totalno to

• zelimobebu123
    13. Lipanj 2017. 22:25

Dolores123

Isla sam do sad kod dr na humanoj, ali od danas sam odlucila ici kod soc gin. 
    Ma bit ce sve ok, sve nas hvata panika prije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.