Ana kad imas kontrolu? ☺
U srijedu,a ti?
Danas
Super,blago tebi..ja sam vec sva na iglama,uvijek se bojim prije pregleda da li bude sve u redu..a ti ides i kod svog soc.gin.?barem mirno docekas pregled u bolnici😊
Ana kad imas kontrolu? ☺
U srijedu,a ti?
Danas
Super,blago tebi..ja sam vec sva na iglama,uvijek se bojim prije pregleda da li bude sve u redu..a ti ides i kod svog soc.gin.?barem mirno docekas pregled u bolnici😊
Isla sam na onaj jedna pregled i sad ću ići stalno kod svog. Danas me moja dr nije ni pogledala i to mi je glupo da me gleda netko kog uopce ne znam.
Bebica je ok, pokusali su vidjeti spol, ali nisu sigurni. ☺
Ja ne kužim, kod koga onda ti hodaš na preglede, privat ili soc.gin ili kod ovih iz humane?
Ja idem u ponedjeljak, lagano me hvata neka nervoza, nadam se da će biti sve ok.
Super da je sve u redu kod vas.
Ana kad imas kontrolu? ☺
U srijedu,a ti?
Danas
Isla sam na onaj jedna pregled i sad ću ići stalno kod svog. Danas me moja dr nije ni pogledala i to mi je glupo da me gleda netko kog uopce ne znam.
Bebica je ok, pokusali su vidjeti spol, ali nisu sigurni. ☺
Nije uopce bilo tvoje dr?meni ako nece sutra uspjeti vidjeti spol otici cu kod privatnika na 4d,jer sad vec hocu znati😊glavno da je bebica ok😍
Jesu ti sto spominjali anomaly s.?i sto su ti uopce radili danas,samo uzv preko trbuha?
Ja ne kužim, kod koga onda ti hodaš na preglede, privat ili soc.gin ili kod ovih iz humane?
Ja idem u ponedjeljak, lagano me hvata neka nervoza, nadam se da će biti sve ok.
Joj i mene isto hvata i nervoza i strah,koma..i tak svaki put prije pregleda
Da i meni je tako svaki puta, a kad uđem unutra i čim vidim lamatanje s rukama i nogama, padne mi kamen sa srca i najradije bih se onda rasplakala od sreće.Ah, ti hormoni...
Da i meni je tako svaki puta, a kad uđem unutra i čim vidim lamatanje s rukama i nogama, padne mi kamen sa srca i najradije bih se onda rasplakala od sreće.Ah, ti hormoni…
Hehe,totalno to
Isla sam do sad kod dr na humanoj, ali od danas sam odlucila ici kod soc gin.
Ma bit ce sve ok, sve nas hvata panika prije.
Sortiraj odgovore
Najstariji