Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    09. Lipanj 2017. 08:12

Ja sam prvi uzv radila sa 5+6 tt i več se vidjelo srčeko kako titra.Onda sam slijedeći imala sa 8 tt i nakon toga imam svaka 4 tjedna uzv. Mislim da je bolje da ti tako rano naprave prvi uzv.
    Mina, super za nalaz, sad je ipak malo lakše za dalje.I mene ti je to probadalo, pa je r rekla da je sve to normalno u prvom tromesječju.Sad mi se događa da me onako presjeće u tom području jajnika, ali najviše od ustajanja iz kreveta i okretanja.

Mina0709
    09. Lipanj 2017. 08:19

Dolores123

Ja sam prvi uzv radila sa 5+6 tt i več se vidjelo srčeko kako titra.Onda sam slijedeći imala sa 8 tt i nakon toga imam svaka 4 tjedna uzv. Mislim da je bolje da ti tako rano naprave prvi uzv.
    Mina, super za nalaz, sad je ipak malo lakše za dalje.I mene ti je to probadalo, pa je r rekla da je sve to normalno u prvom tromesječju.Sad mi se događa da me onako presjeće u tom području jajnika, ali najviše od ustajanja iz kreveta i okretanja.

Koliko si ti tj?Meni danas  14tj..da takva probadanja,kod kihanja isto..aj dobro onda😊😘

Mina0709

• Dolores123
    09. Lipanj 2017. 09:39

14+1 po ciklusu, a kod dr sam po uzv uvijek 3 dana više, znači 14+4 po njezinom.I mene ti je to plašilo, al rekla je da je to sve normalno, dok nema nekih jakih bolova, iscjetka cudnog... Nije mi svejedno, isto čim mi nešto je prvo mi prođe kroz glavu, nadam se da neće krenuti ništa po zlu, jer ovo prolaziti ponovno i doći do toga je muka.

• zelimobebu123
    09. Lipanj 2017. 11:05

Branka Kežić

Bok cure, ja sam trudna po ciklusu tek 4.tjedan .Danas mi je 14.dan od transfera i vadila betu koja je iznosila 1193 . E sad ja nazovem u petrovu i oni meni da moram jos jednom vadit betu za dva dana ( to ok ) ali i onda odmah na ultrazvuk. Zar to nije malo prerano za ultrazvuk ?? Jel bilo jos kome tako i jel se sta vidilo?

Cestitam na trudnoci, neka sve dalje bude ok! I ja sam radila tjedan dana nakon bete ultrazvuk, bolje je da odmah vide jel trudnoca u maternici i jel se vidi gestacijska i zumanjcanja vrecica. Sretno! 😃

• zelimobebu123
    09. Lipanj 2017. 11:07

Mina0709

Cure doso mi je nalaz iz petrove i sve je u redu..pise rizik nizi od granicnog..uff,hvala Bogu☺..
    Jel vas probada u podrucju jajnika?mene da i bas mi neki pritisak..valjda zato sto bebica raste😊

Super 😃 sad se mozes opustiti...
    Mene je, zna me ponekad i sada, jedno vrijeme me kod kihanja znalo bas probost pa sam se znala uplasit, ali kazu da je to normalno, a sve se u nama siri. 😃

Nina2512
    09. Lipanj 2017. 11:31

evo dobila sam nalaze za TSH, i odlično je..sad je 2,5..prije 4 tj mi je bio 5,skoro 6..tako da sam sad baš sretna :) :)
    ja isto imam probadanja kod desnog jajnika, već dva tjedna mi se javi tu i tam, najviše ujutro kad se dižem iz kreveta,tješim se da je to sve normalno, mada me hvata panika da nije nešto..idući tj ću pitati dr za to

Mina0709
    10. Lipanj 2017. 17:49

Dolores123

14+1 po ciklusu, a kod dr sam po uzv uvijek 3 dana više, znači 14+4 po njezinom.I mene ti je to plašilo, al rekla je da je to sve normalno, dok nema nekih jakih bolova, iscjetka cudnog… Nije mi svejedno, isto čim mi nešto je prvo mi prođe kroz glavu, nadam se da neće krenuti ništa po zlu, jer ovo prolaziti ponovno i doći do toga je muka.

Ja sad kad sam bila u petrovoj isto mi kaze po uzv 3 dana vise..nekuzim..valjda zbog ivf-a..onda smo mi dan razlike po ciklusu..jesu ti rekli kad je termin?

Mina0709

• Dolores123
    11. Lipanj 2017. 10:43

Mina, nije mi rekla termin, nisu me vagali, niti mjerili tlak, nista.Sad kad idem, bas cu je pitati zasto mi to nitko nije provjerio.Pa glupo bi bilo da idem sad kod svoje soc.gin.da mi to radi, a odlucila sam ostati kod dr na humanoj.

Mina0709
    11. Lipanj 2017. 14:23

Dolores123

Mina, nije mi rekla termin, nisu me vagali, niti mjerili tlak, nista.Sad kad idem, bas cu je pitati zasto mi to nitko nije provjerio.Pa glupo bi bilo da idem sad kod svoje soc.gin.da mi to radi, a odlucila sam ostati kod dr na humanoj.

Svasta..pa to trebaju radit kod svakog pregleda😕to svatko ima neku svoju taktiku..ja opet sa svojim nisam zadovoljna,star je i sve nesto ovdle ondle napravi..bezveze..

Mina0709

• zelimobebu123
    12. Lipanj 2017. 22:32

Ana kad imas kontrolu? ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.