Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    16. Lipanj 2017. 09:17

• Dolores123
    16. Lipanj 2017. 10:08

I moja jedna prijateljica je rodila dijete sa zečjim ustima.Zbilja šok je bio njoj i nama, jer to nikad nismo vidjeli, al sad, dečko prekrasan, ne vidi se ništa, možda skroz mali ožiljak, tako da sve super.

manuela
    17. Lipanj 2017. 06:10

pozz cure, tila san samo rec da san Dugo pratila temu potpomognute oplodnje I sican se vas nekoliko po nickovima od tamo, Nisan nikad pisala Ali san pratila, samo san tila rec da san presritna sta vidin da van je uspilo. Ja san isto ivf-ica 😄 trudna san 34+4, deckic je ☺ ja se vec lagano pripreman za porod, vec me I trta i tako to 😄

• Dolores123
    17. Lipanj 2017. 09:06

Drago mi je manuela što si nam se javila.O da, ti si vec pri kraju, ja još nisam ni do pola došla.Želim ti svu sreću i da ti porod prođe što brže i što manje bolan.Svakako nam javi kako je sve prošlo.Sretno!

Nina2512
    18. Lipanj 2017. 18:39

Manuela dobrdosla😊svakako nam javi iskustvo sa poroda😊gdje ces roditi?

Curke,meni je u zadnjih tj dana tolikoo trbuh narastao da ne mogu vjerovati,bas jako..hehe
    Dobila sam za sad 3kg,sve mi ide u trbuh samo,ali sad sam na moru i stalno nesto jedem tak da ocekujem sad vise kila😃nisam se jos kupala jer sam malo prehladena,a i tak mi je nekako bed s tolikim trbuhom😊😊
    Kak vi stojite sa kilama?trbuh vam se jako vidi?

• Mama90
    18. Lipanj 2017. 18:45

ja sam trudna 17 tjedana i zadnjih par dana me toliko pati mjehur da cu poluuuuudit. imam osjecaj da mi se cijela maternica nakačila na mjehur, piškila sam jučer na reagens štapić za urin, nema znaka nikakvom infektu..... kako vi s mjehurom??

• Dolores123
    19. Lipanj 2017. 11:47

Ja sam često pišala i prije trudnoče, sad malo više, pogotovo kad legnem u krevet onda jurim svako malo.Čak mislim da to više psiha djeluje.Ali ne zabrinjavam se s time.

Mina0709
    19. Lipanj 2017. 18:11

Ja isto cesto piskim,al i prije trudnoce sam..al bas sad osjetim da se to sve siri,jer tako me jajnici pikaju i sve nesto stisce..bas cudan osjecaj..cak sam mislila da nije nekakva upala,al nije..u petak bila na kontroli i po mjesecnici mi bilo 15tj,a na uzv beba za 16tj😊joj kad vidim one rukice i nogice kako se micu plakala bi od srece...mrvice nase male☺

Mina0709

• zelimobebu123
    19. Lipanj 2017. 22:19

Manuela dobro došla! Sretno s porodom, vjerujem da te strah, ali kazu kad primis bebicu da sve zaboravis. 😃
    Ana i meni jako raste trbuh, kolko si ti sad tocno? Imam osjecaj danas bas da je preko noci narasao 😀
    Polako sam i ja pocela dobivat na kilazi, za sad sam plus 2 kg. Ja jedva cekam more nadam se da cu se smjet kupati. 😃

Nina2512
    20. Lipanj 2017. 10:12

zelimobebu123

Manuela dobro došla! Sretno s porodom, vjerujem da te strah, ali kazu kad primis bebicu da sve zaboravis. 😃
    Ana i meni jako raste trbuh, kolko si ti sad tocno? Imam osjecaj danas bas da je preko noci narasao 😀
    Polako sam i ja pocela dobivat na kilazi, za sad sam plus 2 kg. Ja jedva cekam more nadam se da cu se smjet kupati. 😃

sad sam tocno 21tj i 2 dana..ja sam dobila za sad 3 kg,al to sam se vagala prije th dana..sad sam se naglo zaokruzila😃..uzasno si izgledam u badicu,nemam vise struka..haha..a jos idemo na more za mj dana,do tad cu biti ko balon😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.