Istina..ma otici cu ujutro do rebra,ako necu tamo uspjeti obaviti stignem jos privatno..imam uputnicu samo za kbc zagreb,to su samo petrova i rebro mislim..nezz vise nista
Istina..ma otici cu ujutro do rebra,ako necu tamo uspjeti obaviti stignem jos privatno..imam uputnicu samo za kbc zagreb,to su samo petrova i rebro mislim..nezz vise nista
Pa onda bi morala obaviti na rebru ak petrova ne radi.Nadam se da ces uspjeti.
Ja ti ne zelim nista privatno trositi novce ionak placam i dopunsko pa zasto nebi korIstila.Sve sto nije panicno i zurno obavljam na uputnicu.
Kod nas samo ujutro dodjes u bolnicu i predas uputnicu, pricekas i izvade ti. Bez narucivanja
Ana jesi obavila?
Idem ipak sutra,moram jos nesto obaviti u gradu pa onda usput..dog sam sa dragim da cemo ipak ici u sunce,veli da mu se neda traziti po rebru di je to i jos parkinga veli da nema nigdje,a u suncu to placam 60 kn tak da mi se ne isplati gubiti zivce za sitne novce..
Bok cure, ja sam trudna po ciklusu tek 4.tjedan .Danas mi je 14.dan od transfera i vadila betu koja je iznosila 1193 . E sad ja nazovem u petrovu i oni meni da moram jos jednom vadit betu za dva dana ( to ok ) ali i onda odmah na ultrazvuk. Zar to nije malo prerano za ultrazvuk ?? Jel bilo jos kome tako i jel se sta vidilo?
Cure doso mi je nalaz iz petrove i sve je u redu..pise rizik nizi od granicnog..uff,hvala Bogu☺..
Jel vas probada u podrucju jajnika?mene da i bas mi neki pritisak..valjda zato sto bebica raste😊
Mina0709
Bok cure, ja sam trudna po ciklusu tek 4.tjedan .Danas mi je 14.dan od transfera i vadila betu koja je iznosila 1193 . E sad ja nazovem u petrovu i oni meni da moram jos jednom vadit betu za dva dana ( to ok ) ali i onda odmah na ultrazvuk. Zar to nije malo prerano za ultrazvuk ?? Jel bilo jos kome tako i jel se sta vidilo?
Branka cestitam!!
Ja sam isto jakoo rano isla na prvi uzv,u 5.tt,dr mi je rekao da dodem..vidjela se samo gestacijska vrecica,a srceko smo onda culi na drugom uzv
Branka cestitam!!
Ja sam isto jakoo rano isla na prvi uzv,u 5.tt,dr mi je rekao da dodem..vidjela se samo gestacijska vrecica,a srceko smo onda culi na drugom uzv
Hvala :) Mene je to baš iznenadilo što tako rano, ja sam planirala tek najranije 7 tt . otici kad se može vidit srce dal radi . Ovo je valjda samo zato da se vidi di se smjestilo .
Cure doso mi je nalaz iz petrove i sve je u redu..pise rizik nizi od granicnog..uff,hvala Bogu☺..
Jel vas probada u podrucju jajnika?mene da i bas mi neki pritisak..valjda zato sto bebica raste😊
Pozz i , mene uvjek kad legnem odmarat krene nesta stezat dole i baš pritisak imam neki u maternici da me već počelo plašiti to ,ali kako čitam po internetu to je sasvim normalna pojava samo nesmije jako bolit . ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji