12:51 31. SVIBANJ 2017.
Cure jel planirate ici na anomaly scan?ja drugi tj ulazim u 20.tj i razmisljam o tome da odem privatno,ali navodno da u petrovoj to rade,a posto ja vodim trudnocu od pocetka tamo mozda ce mi tamo to i napraviti..moj dr mi inace na svakom uzv to nesto mjeri..do sad nisam planirala ici na to,i dalje ne znam dal da idem ili ne,bojim se da nesto ne bude u redu a opet se bojim da necu moci biti opustena tokom cijele trudnoce ne znajuci da li je sve u redu ili nije
Ja sam jucer bas bila kod svog ginekologa ovdje i zamolila da mi naprave taj test i na ultrazvuku su sve mjere ok. Tako da mi je sad lakse. To se radi najobicnijim ultrazvukom. 😊
Super,sad mozes biti mirna❤
A to ides privatno ili ti soc.gin. ima tak dobar uzv?jer se navodno na obicnom uzv to nista bas ne moze vidjeti,mora biti 3d ili vise,a mislim da moj dr u petrovoj ima obican
Da 😊😍
Ne, to ti nije istina rekao mi je jedan doktor da se to radi na običnom 2d ultrazvuku.
Ja i dalje ne kuzim koja je razlika izmedu kombiniranog probira i triple testa? Sto to ne bi trebalo biti isto, a ako je cemu onda dva naziva?
Ja i dalje ne kuzim koja je razlika izmedu kombiniranog probira i triple testa? Sto to ne bi trebalo biti isto, a ako je cemu onda dva naziva?
E bas to,i ja sam totalno zbunjena😕 sad cu zvat petrovu da vidim..
Mina0709
Evo idem sutra na taj test..kaze to je to..nalazi se cekaju 10dana jeli?
Mina0709
Ee cure moje..ja jucer bila na uzv,naravno privatno jer mi moj gin.nista nije mjerio..pa mi jucer dr kaze da je nuhalni nabor 2,8..kao normalno je do 3mm,i da ce vjerojatno sve biti ok al da ipak odem na tripl test..e sad mene to pojede,placem,tuzna sam jako,a znam da se ne smijem sekirat..kud bolje da idem u vinogradsku il petrovu?
Pa onda vjerojatno bude.Mislim da bi on vidio nauzv da zbilja nešto nije u edu.Ima puno cura kojima je čak test pokazao veliki rizik, ali na kraju su imale zdrave bebe.Znam da ti nije lako, ali po mojem mišljenju napravi taj test da možeš odahnuti.
Ma svakako cu otici al tako me strah..nemam jos ni 30g.,a nitko nema ni u obitelji s tim poremecajima..Valjda sve bude ok..
Ma bude, samo nemoj biti pod stresom previše, jer to vele da jako šteti bebi.Velim ti i mene je bilo jako strah sad na ovom kombiniranom,ali sve je bilo ok. Tebi je doktor rekao da napraviš test čisto da budeš sigurna da je sve ok,a ionak ne prelaziš granicu nuhalnog. Napravi samo to čim prije da se ne brineš.
Cekam sad da me naruce u vinogradskoj..do koliko se moze radit taj kombinirani?jesu tebi nalazi stigli i jel se u petrovoj treba narucit?
Ja mislim da do 13 tjedana ak se ne varam.DA meni su stigli nalazi i ok su.Ja se nisam naručivala u petrovoj jer sam nalaz uzv imala sa sobom(moja dr mi radila), samo sam izvadila krv kod njih.
Koliko sam ja uspjela skužiti to je sve isto, samo se drugačije nazivaju zbog toga jer se rade u različitim tjednima trudnoće, i možda je razlika malo u uzv, jer nije ista beba u 12 tjednu i u 21.tjednu kad je beba puno veća
da i meni je tako rekla, ali mi je na mail poslala već za 3 dana.
da i meni je tako rekla, ali mi je na mail poslala već za 3 dana.
Sta nalazi ti dosli vec nakon 3dana?a super..kako pise u nalazu kad je dobar,niski rizik jel? Joj valjda ce i kod mene bit sve ok..sutra sam 13tj..
Mina0709
Da imaš one neke vrijednosti, koje ne kužim, ali ispod ti onda piše podebljanim slovima izračunati rizik za ... je ..što ukazuje na niski rizik.
Da imaš one neke vrijednosti, koje ne kužim, ali ispod ti onda piše podebljanim slovima izračunati rizik za … je ..što ukazuje na niski rizik.
Ok..hvala☺
Mina0709
Sortiraj odgovore
Najstariji