Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    09. Svibanj 2017. 20:49

Pa ja se malo bojim pred sam uzv dal je sve ok, al inace ne razmisljam previse o tome.nadam se da je sve kako treba.

• snelly
    10. Svibanj 2017. 05:02

Juje

Ja sam prošlu srijedu bila na uzv 7 tjedana trudnoće,sve ok srce kuca.A od juče bi opet na uzv da opet vidim dali je sve ok. Baš sam blesava,ne mogu se opustit,stalno neki strah. Jel i kod vas tako?

To je u nasem slucaju normalno da se tak bojimo .
    Ja nekad znam pretjerat sa panikom pa se muz ljuti.....
    Evo primjer,moj tlak je uvijek ili nizi ili skolski,a danas prije uzv mi skocio u nebesa....skupa sa otkucajima srca....
    Sad je sve ok :-)
    Ali mene je zadnjih par dana pocela mucit nesanica :-(
    Znaci idem spavat oko 23h i probudim se oko 3h i nema vise spavanja .....
    Jel jos nekog to muci?

ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
    mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
    11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
    11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
    ET-4 i 6 stan-beta 0.6
    2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
    17.11.2017 Lucija
    11/2022 prirodno iznenađenje

• Dolores123
    10. Svibanj 2017. 09:31

Ja ti idem spavat vec oko pola 9 i ne stignem ni seriju pogledati, spavam ko top,ali svaku noć obavezno buđenje oko pola 3 jer moram na wc.Ovu noć sam čak išla po nekoliko puta s tim da sam usput i pojela nešto voća,popila nešto, legla i zaspala dalje.A da ne pričam da bi mogla spavati kad got imam prilike, neki dan sam se na poslu uhvatila da sam 2 puta zaspala dok sam nešto gledala na kompu. Katastrofa.Bojim se da mi to ne pređe u naviku, jer neće biti spavanja dok će beba biti sa mnom.

• Dolores123
    15. Svibanj 2017. 08:34

Ej cure...jel imate vi kakav iscjedak? 

Nina2512
    15. Svibanj 2017. 11:18

Zelimobebu..ako se ne varam,ti sutra imas pregled?sretno i javi kako je proslo,mozda saznas i spol😊😊
    Ja imam u cet,vec me hvata panika da li je sve u redu..ovaj put me narucio kasnije prijepodne,inace uvijek u 7h,pa mozda ce mi raditi mini anomaly scan,jer mislim da mi je rano za normalan anomaly,sad sam u 17.tj

Dolores..ja znam imati iscjedak,normalni,bez mirisa,valjda je to normalno😊

• Dolores123
    15. Svibanj 2017. 13:51

Ana ja imam pregled u ponedjeljak 22. Meni će dr raditi test, odnosno ona mjerenja, pa drugi dan moram na vađenje krvi.Onda će mi biti 12 tjedan.Ja sam još na utrogestanima, tako da sam jedino primjetila taj nekakav rastezljivi iscjedak ,kad zbog utrica ne vidim ništa osim sve bijelo.

zelimobebu2701
    15. Svibanj 2017. 22:52

Ana2711

Zelimobebu..ako se ne varam,ti sutra imas pregled?sretno i javi kako je proslo,mozda saznas i spol😊😊
    Ja imam u cet,vec me hvata panika da li je sve u redu..ovaj put me narucio kasnije prijepodne,inace uvijek u 7h,pa mozda ce mi raditi mini anomaly scan,jer mislim da mi je rano za normalan anomaly,sad sam u 17.tj

Tako je sutra idemo vidjeti nasu bebicu 😍 mislim da bi mogli saznati spol po tjednima da, ali nas bebac je jaaaako aktivan tako da ne znam hoce uspijet dr zato vidjet... 
    Jesi ti radila kakve pretrage krvi i secera?
    Dolores i ja sam primjetila tako iscjedak od utrica, kazu da je to normalno.
    Kako se inace osjecate? Mucnine? 😊

Nina2512
    15. Svibanj 2017. 23:16

zelimobebu2701

Ana2711

Tako je sutra idemo vidjeti nasu bebicu 😍 mislim da bi mogli saznati spol po tjednima da, ali nas bebac je jaaaako aktivan tako da ne znam hoce uspijet dr zato vidjet…

Radila sam sam kompletnu krvnu sliku prosli puta..za secer posebno nisam..ti jesi?a osjecas bebicu vec?ili to na uzv vidis da je aktivna?hehe
    Ja se dobro osjecam,tek sad idem jakoo cesto na wc pisati,izgleda da mi je maternica pocela stiskati mjehur😊..mucnine jos imam kako koji dan,i probava me cesto muci,stalno sam napuhnuta i nikak da vidim jel to moj trudnicki trbuh ili ne..😃😃
    Kako si ti?

zelimobebu2701
    16. Svibanj 2017. 08:34

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711

Tako je sutra idemo vidjeti nasu bebicu 😍 mislim da bi mogli saznati spol po tjednima da, ali nas bebac je jaaaako aktivan tako da ne znam hoce uspijet dr zato vidjet…

Radila sam sam kompletnu krvnu sliku prosli puta..za secer posebno nisam..ti jesi?a osjecas bebicu vec?ili to na uzv vidis da je aktivna?hehe
    Ja se dobro osjecam,tek sad idem jakoo cesto na wc pisati,izgleda da mi je maternica pocela stiskati mjehur😊..mucnine jos imam kako koji dan,i probava me cesto muci,stalno sam napuhnuta i nikak da vidim jel to moj trudnicki trbuh ili ne..😃😃
    Kako si ti?

Ja jos nisam krvnu sliku pa me to malo brine valjda ce me uskoro poslati. Nisam ni secer, imam doma sve pa si ga ponekad sama izmjerim. 
    Da na ultrazvuku se vidi, zadnji put dr nije nista mogla izmjerit na miru kolko je skakalo. Vidjet cemo danas. ☺ osjetila sam neko skakljanje ne znam jel to to 😀 ja isto sad idem puno cesce na wc...a mucnine su pa do kraja prestale. Samo ne jedem hranu koja mi se zgadila. I trbuscic mi se vidi dosta, prsa mi rastu jako moram u kupovinu pod hitno 😂

• Dolores123
    16. Svibanj 2017. 09:37

Ja nisam imala mučnine, izgleda da sam to izbjegla.Moja krvna slika je ok, jedino ono s mokračom, ali je urinokultura bila dobra.Ni ja nisam sigurna da li mi već to raste trbuh ili sam još uvijek napuhnuta. Uglavnom znam da moram uskoro u šoping jer mi moje hlače više ne odgovaraju, tiskaju me.ja jedem sve, ništa mi se nije zgadilo.Uglavnom nemogu dočekati ponedjeljak da vidim jel sve ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.