Cure ja vas razumijem ja imam problem i s kosom i s prištićima, perut me izluđuje 🙁
Da i ja sam primjetila perut i masnu kosu.Operem je i to 2 puta i kad susim primjetim da je jos masna.Pa bas sam si jucer mislila jel to ja vise neznam prat kosu, jel nevalja sampon ili koji …
To se i meni događa. Operem ju i osušim i imam osjećaj da je gore nego prije pranja. Ne pomaže ni jedan protiv peruti šampon. Rekli su mi da će prestati i bit ko prije ako nikad prije nakon poroda
Cure ja vas razumijem ja imam problem i s kosom i s prištićima, perut me izluđuje 🙁
Da i ja sam primjetila perut i masnu kosu.Operem je i to 2 puta i kad susim primjetim da je jos masna.Pa bas sam si jucer mislila jel to ja vise neznam prat kosu, jel nevalja sampon ili koji …
To se i meni događa. Operem ju i osušim i imam osjećaj da je gore nego prije pranja. Ne pomaže ni jedan protiv peruti šampon. Rekli su mi da će prestati i bit ko prije ako nikad prije nakon poroda
Ha, ha..stvarno su te utjesili..
Curke kako ste?meni su mucnine zadnjih dana samo mrvicu,vise me muci napuhnost trbuha,podrigivanje,plinovi..ima li koja od vas takve probleme?za 2 dana ulazim u 12.tt,trbuh mi se jos uopce ne vidi,je li to normalno?hehe
Ja nemam nikakvih simptoma, osim kad duze sjedim malo me bocka s lijeve strane ko od prvog dana transfera.Da nema toga nebi ni znala da sam trudna.Vjerojatno je jos rano,ali nadam se da ce i tako ostati.
Ana, a kad su tebi pocele mucnine?
U 6tj su mi pocele i evo sad u 11 tj mi polaku staju,nadam se da ce tako ostati😊
Jel se to javlja u tim tjednima ili kako kod koga?
Mislim da kako kod koga,neke trudnice nemaju mucnine uopce,dok ih neke imaju cijelu trudnocu..kako koja😊
Curke kako ste?meni su mucnine zadnjih dana samo mrvicu,vise me muci napuhnost trbuha,podrigivanje,plinovi..ima li koja od vas takve probleme?za 2 dana ulazim u 12.tt,trbuh mi se jos uopce ne vidi,je li to normalno?hehe
Meni su žgaravica još uvijek jake, a ostalo je ok...meni su neki rekli tek ovaj tjedan da mi se počeo kužit trbuh 😊 čitala sam da se nekim ženama počne tek u 16.tjednu vidjet, tako da stigneš. A jel osjetiš promjene kod odjeće? 😊
Meni su žgaravica još uvijek jake, a ostalo je ok…meni su neki rekli tek ovaj tjedan da mi se počeo kužit trbuh 😊 čitala sam da se nekim ženama počne tek u 16.tjednu vidjet, tako da stigneš. A jel osjetiš promjene kod odjeće? 😊
Pa i ne bas,tj trbuh mi je vec neko vrijeme napuhnuti,ali mislim da to jos nije to..hehe..sad sam bas pricala sa sogoricom,ona je rodila trece prije mj dana,i veli da u prvoj tr se trbuh dosta kasnije vidi i da je u prvoj trudnoci dosta manji nek u drugima
Sortiraj odgovore
Najstariji