Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    07. Travanj 2017. 14:15

Dolores123

zelimobebu2701

Cure ja vas razumijem ja imam problem i s kosom i s prištićima, perut me izluđuje 🙁

Da i ja sam primjetila perut i masnu kosu.Operem je i to 2 puta i kad susim primjetim da je jos masna.Pa bas sam si jucer mislila jel to ja vise neznam prat kosu, jel nevalja sampon ili koji …

To se i meni događa. Operem ju i osušim i imam osjećaj da je gore nego prije pranja. Ne pomaže ni jedan protiv peruti šampon. Rekli su mi da će prestati i bit ko prije ako nikad prije nakon poroda

• Dolores123
    07. Travanj 2017. 14:24

zelimobebu2701

Dolores123

zelimobebu2701

Cure ja vas razumijem ja imam problem i s kosom i s prištićima, perut me izluđuje 🙁

Da i ja sam primjetila perut i masnu kosu.Operem je i to 2 puta i kad susim primjetim da je jos masna.Pa bas sam si jucer mislila jel to ja vise neznam prat kosu, jel nevalja sampon ili koji …

To se i meni događa. Operem ju i osušim i imam osjećaj da je gore nego prije pranja. Ne pomaže ni jedan protiv peruti šampon. Rekli su mi da će prestati i bit ko prije ako nikad prije nakon poroda

Ha, ha..stvarno su te utjesili..

Nina2512
    07. Travanj 2017. 17:12

Curke kako ste?meni su mucnine zadnjih dana samo mrvicu,vise me muci napuhnost trbuha,podrigivanje,plinovi..ima li koja od vas takve probleme?za 2 dana ulazim u 12.tt,trbuh mi se jos uopce ne vidi,je li to normalno?hehe

• Dolores123
    07. Travanj 2017. 18:24

Ja nemam nikakvih simptoma, osim kad duze sjedim malo me bocka s lijeve strane ko od prvog dana transfera.Da nema toga nebi ni znala da sam trudna.Vjerojatno je jos rano,ali nadam se da ce i tako ostati.

• Dolores123
    07. Travanj 2017. 18:28

Ana, a kad su tebi pocele mucnine?

Nina2512
    07. Travanj 2017. 19:04

Dolores123

Ana, a kad su tebi pocele mucnine?

U 6tj su mi pocele i evo sad u 11 tj mi polaku staju,nadam se da ce tako ostati😊

• Dolores123
    07. Travanj 2017. 19:07

Jel se to javlja u tim tjednima ili kako kod koga? 

Nina2512
    07. Travanj 2017. 21:29

Dolores123

Jel se to javlja u tim tjednima ili kako kod koga?

Mislim da kako kod koga,neke trudnice nemaju mucnine uopce,dok ih neke imaju cijelu trudnocu..kako koja😊

zelimobebu2701
    07. Travanj 2017. 23:22

Ana2711

Curke kako ste?meni su mucnine zadnjih dana samo mrvicu,vise me muci napuhnost trbuha,podrigivanje,plinovi..ima li koja od vas takve probleme?za 2 dana ulazim u 12.tt,trbuh mi se jos uopce ne vidi,je li to normalno?hehe

Meni su žgaravica još uvijek jake, a ostalo je ok...meni su neki rekli tek ovaj tjedan da mi se počeo kužit trbuh 😊 čitala sam da se nekim ženama počne tek u 16.tjednu vidjet, tako da stigneš. A jel osjetiš promjene kod odjeće? 😊

Nina2512
    08. Travanj 2017. 11:22

zelimobebu2701

Ana2711

Meni su žgaravica još uvijek jake, a ostalo je ok…meni su neki rekli tek ovaj tjedan da mi se počeo kužit trbuh 😊 čitala sam da se nekim ženama počne tek u 16.tjednu vidjet, tako da stigneš. A jel osjetiš promjene kod odjeće? 😊

Pa i ne bas,tj trbuh mi je vec neko vrijeme napuhnuti,ali mislim da to jos nije to..hehe..sad sam bas pricala sa sogoricom,ona je rodila trece prije mj dana,i veli da u prvoj tr se trbuh dosta kasnije vidi i da je u prvoj trudnoci dosta manji nek u drugima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.