Trudnički tečaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    09. Rujan 2014. 08:42

U Vinogradskoj se mora uplatiti,cijena je 300 kn, barem nekoliko tjedana ranije i to kod njih,ne daju br. računa za uplatu u banci,jer se navodno pojavi masa ljudi na tečaju bez da prvo plate,tako da to obavite čim prije.Ja krećem najvjerovatnije oko 13.10.jer je tjedan prije neki praznik,pa javim friške informacije

kums
    11. Rujan 2014. 18:56

DZ Grižanska treba li se prijaviti na tečaj ili samo doći ?????

big girls don't cry..........................................................................................................
    ..........................they eat :D

ica3
    12. Rujan 2014. 19:23

Zna li koja jeli se na sv.Duhu odrzava trudnicki tecaj?

Ica

• Guga2
    15. Rujan 2014. 17:05

Cure da li možda koja moze napisati friska iskustva sa tečaja na Sv. Duhu? Kako to izgleda? Da li se plaća ili ne? Jeste zadovoljne? Kada se dobije potvrda sa partnera? Hvala

Najbolje stvari u životu se dogode kada to najmanje očekujemo <3

beag
    15. Rujan 2014. 22:07

mi smo danas bili na tecaju u dz trnje, 3 sata u komadu bez pauzeee! vise nisam znala kak bi se namjestila na onom stolcu :/ ali ajde bio je ok doktor, mljeo je bez prestanka pocevsi od trudova do poroda, sve kroz primjere i iskustva i meni je bilo bas zanimljivo  sutra nastupa patronazna sestra, ona ce mozda vise o bebi pricati...ne znam..  ugl.sve ok, ali mi nije jasno kak to za trudnice rade bez pauze, to bas nije ok!

brcka1902
    16. Rujan 2014. 08:12

Ja sam išla u svoj dom zdravlja samo da dobijem potvrdu za muža i bilo je besplatno, pošto sam treći put trudna i na mirovanju, nakon pol sata sam zamolila sestru za potvrdu jer više ne mogu sjediti i dala mi ju je bez pogovora.
    Prvi put je zanimljivo slušati i gledati ali ako su žene rađale više puta, smatram da bi bilo pametnije im odmah dati potvrdu. Ionako se polako prisjećamo kako nam je bilo prošli put, kroz priče drugih cura tu na forumu a i svaka je trudnoća specifična za sebe.

ninach1903
    16. Rujan 2014. 18:40

kak to funkcionira s tim trudnickim tecajevima? to ima u svakom domu zdravlja ili? cula jesam za to i posto mi je prva trudnoca htjela bi otici (neznam ni dal se to mora ili ne :D), al o ostalom pojma nemam di se ide, kak se ide, jel se treba prijavit...

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.