moj nečak je imao 124 glasova, znači bio je 5 po redu pa glasovima...ja nemogu shvatit kako i po kojoj logici nije među prvih 11.....zbrajam i zbrajam i neide nikako, a da nepričam o djetetu koji je bio drugi po redu i isto tako vidim nije na popisu dobitnika.....nelogično.........katastrofa.....trebali ste odma staviti ocjene žirija kad ste slike objavili pa bi onda znali kako tko stoji....ovako ispada skroz namješteno--------UŽAS, KOJA RAZOČARENJE !!!!!
PS . Bilo bi lijepo kada bi mogli dobiti na forumu nekakav konkretan i odgovor od Vas.....a ne samo da se mi načudavamo!?!
ja ništa ne kužim ove njihove brojke al nikako....rekli su pored glasova napisat glasove žiria i to bi bilo ok svako bi vidio a ovooo su šifre ili tko zna što
Od pocetka se znalo da ce ovako zavrsiti to je samo radi reda objavljen natjecaj normala je da ce biti veza i vezica kao i za sve u nasoj drzavi,ali to je samo igra ima drugih stvari za koje treba zaliti!za mene je moje dijete pobjednik i sama cu ga slikati i kupiti igracke vrijesnije od 400 kn ako bude opet natjecaja igrat cemo se
Pozdrav,
ja sam mama jednog djeteta koje je ušlo među 11 pobjednika. Stavila sam sliku djeteta ne očekujući previše, nikome nisam javljala niti molila za glas, niti pratila glasovanje...htjela sam se malo poigrati, pa Tko je bolji, nek pobijedi ! Zatim sam se ugodno iznenadila kad sam primila e-mail u kojem mi čestitaju. I iskreno nemam nikakvu ˝vezu˝ u Klokanici, samo mislim da je slika zadovoljila članove žirija.
Čestitam svima, ne samo pobjednicima....jer su zaista sva djeca preslatka.
Sortiraj odgovore
Najstariji