![](/media/img/53/95/d022d937f023f4f64791.jpeg)
Ljudi stvarno ste smjesni! Prije kojih mjesec dana bio je natjecaj za najoriginalniju masku, princip glasovanja je bio isti i niti jedne primjedbe nije bilo. Ovaj puta se ocito prijavilo vise ljudi (roditelja, a ne djece) koji ne znaju gubiti niti se igrati. Kladim se da ste svi vi koji najvise kukate, napravili najvise fake registracija. Zato nemojte biti licemjerni! Iskrene cestitke pobjednicima! A mi cemo se igrati i dalje!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
pročitala ja ovdje svašta , kako su mame stavile slike i gledale što će biti ?? Ma dajte molim vas ......nema veze koje je dijete pobijedilo ......sva su djeca slatka mila i draga .......mene osobno je zasmetalo očigledno varanje .....u pravilima lijepo piše 50% glasovi čitatelja . 50 % glasovi žirija........e pa bije je 25-75 ..........LIJEPO STE TREBALI OBJAVIT NATJEČAJ I NAPISATI DA ODLUKU DONOSI ŽIRI I TOČKA .......SAO TO ME ZASMETALO ............protiv same djece nemam ništa ......lako za igračke i navijačku opremu .....a i slikamo se svaki dan .. puno pozdrava od bake koja je jako ponosna na svog prelijepog unuka Leo Šlat .....i još gore da odgovrim na jednu "provokaciju" ni jedan lažni profil nisam napravila..... tek da se zna :P
Poštovani,
Od 2.4. do 8.4.2014. trajalo je glasovanje čitatelja te bodovanje žirija u omjeru važnosti 50%-50%.
Nakon glasovanja čitatelja prijave se poredaju od najvećeg prema najmanjem broju glasova. Na temelju tih glasova dodjeljuju se bodovi: kako je bilo 135 važećih prijava, tako je i broj bodova bio od 135 do 1, s tim da isti broj glasova dobiva i isti broj bodova.
Konkretno, fotografija s najvećem brojem glasova dobiva 135 bodova, sljedeća s najvećim brojem glasova 134 boda i tako redom do 1 boda.
Kako je u ovom slučaju bilo uključeno i glasovanje žirija (organizatori natječaja + fotograf), bodovima dobivenim na temelju glasova dodaju se bodovi žirija, bodovi žirija su također 135 za najbolju fotografiju po njihovom izboru i tako redom do 1 boda.
Zbrajanjem bodova dobivenih na temelju glasova čitatelja i bodova žirija dobiva se ukupan broj bodova koji određuje konačan poredak.
Glasovi čitatelja su dali određenu prednost, ali s obzirom da je omjer važnosti žirija i čitatelja 50 - 50 (što je navedeno u pravilima), nisu mogli garantirati mjesto među prvih 11.
Hvala svima na sudjelovanju u nagradnom natječaju. Sve pristigle fotografije su preslatke, ali broj nagrada je bio ograničen. Unatoč tome, za nas su sve fotografije pobjednici
Vaša Klokanica
Klokanica...pričate gluposti...po nikakvoj logici rezultati nisu mogli ovako ispasti......stavite sve bodove od žirija
Ja bih vas molila ako nije problem da stavite tablicu sa svim bodovima, sigurno je imate jel ste tako i došli do prvih 11. Hvala, i čestitke svim pobjednicima!!!
hoćemo li vidjeti rezultate sve diječice odnosno nihove glasove žirija?
Sortiraj odgovore
Najstariji