Tražimo male modele i vatrene navijače!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tenzija
    10. Travanj 2014. 15:16

• lovrinjogaucho
    10. Travanj 2014. 15:27

Klokanica, objavili ste bodove od prvih 11, dajte i ostale. Znaci moj malac je imao 117 bodova od glasanja, ako je dobio 124...120...116... il 110 bodova (koji dalje idu po redu koliko se ja kuzim u brojanje) jos uvijek je među prvih 11. Dajte ako date nagradnu igru, do kraja ljudima sve objasnite. Ovako ispada da su oni izabrali sebi favorite i tako bodove namjestili. Jer znaci svi koji su imali puno bodova od glasanja su dobili maximalno toliko bodova da ne bi bili među prvih 11.

mammamia
    [OBRISANO] 10. Travanj 2014. 18:47
    Marina091
    10. Travanj 2014. 15:33

Čestitamo svim dobitnicima od srca sva dječica su bila prekrasna.jedino ste mogli koju curicu vise izabrat da nisu skoro svi dečki :-)

• majaleo
    10. Travanj 2014. 15:37

koje nebuloze ja nemogu vjerovat...lijepo ste ljude preveslali..u pravilima natjecanja uopce nije bilo navedeno ovo kako ste vi poredali glasove zirija!!

mammamia
    [OBRISANO] 10. Travanj 2014. 18:47
  • Tenzija
    10. Travanj 2014. 15:42

Teta će sama napraviti kalendar od svoje pahuljice, i kupiti mu igračku, ali u drugoj firmi

mammamia
    10. Travanj 2014. 17:01

Bravoooo!!!!

mammamia
    10. Travanj 2014. 17:05

Kako da ja nakon ove vaše namještaljke objasnim svojoj djeci da trebaju igrati fair play? Odmalena ih učim poštenju, a oni se iz dana u dan susreću s nepoštenjem. Pa i na vašem portalu u tako bezazlenoj igrici.... 👎👎👎👎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani