Klokanica, objavili ste bodove od prvih 11, dajte i ostale. Znaci moj malac je imao 117 bodova od glasanja, ako je dobio 124...120...116... il 110 bodova (koji dalje idu po redu koliko se ja kuzim u brojanje) jos uvijek je među prvih 11. Dajte ako date nagradnu igru, do kraja ljudima sve objasnite. Ovako ispada da su oni izabrali sebi favorite i tako bodove namjestili. Jer znaci svi koji su imali puno bodova od glasanja su dobili maximalno toliko bodova da ne bi bili među prvih 11.
jel netko shvatio ovaj način bodovanja??? čestitke dječici oni nisu ništa krivi i sva djecu su mila i slatka ali kako se odrasli igraju i manipuliraju djecom....nemam riječi ........sreća pa je moj Leo premalen da shvati da je izigran (120) glasova čitatelja i da ga je "pobijedio" dečkić sa 8 ???? glasova
jesmo, ali....
prvo mjesto =135, 2. mj =134, 3. mj =133.... 133.=3, 134=2, 135. mjesto jednako 1 bod!!!
sada postaje zanimljivo, nekima nisu bodovali tako vec umjesto da okrenu tabelu ( mjesto u poretku nije broj bodova vec obrnuto) vec su uzeli broj mogucih mjesta u poretku (60-tak ako se ne varam) i bodovali na taj nacin, tako da nitko nije dobio 1,2,3,4,5.... bodova vec najmanje 75 mislim zbog dijeljenja mjesta u poretku.od mogucih 135, dok je ziri imao 135 slika i bodovao ih sustavom od 1 min do 135 max, pa samim time nije udio glasova 50-50 ziri-publika vec se omjer mijenja znatno u korist zirija, onako od oka 75-25 % u korist zirija, sto definitivno nije po pravilima koja su oni sami odredili. sa stovanjem, Razocarani
E baš mi ni- je žao što tzv. favoriti po početnom glasovanju nisu pobijedili.
Glasove su kupili kažu teroriziranjem rodbine, frendova... njhove rodbine i frendova i neznam još koga ne, te komentirajući kao zašto su roditelji slali slike ako im nije stalo do pobjede,alooo?!!!
Ako ste već stavili sliku svog djeteta, glasajte za njega i pustite ostale glasače da glasaju tko im je najbolji a ne zvati 100 ili 200 ljudi i moliti ih da glasaju za vaše dijete nebi li pobijedilo......jel to fer? Katastrofa.
Što se tiče žirija nije u redu što se ovako ponio i trebali su sami odabrati njih 11 kako ne bi bilo ovakvih neželjenih razočaranja roditelja.OVO MI JE ŠKOLA I DRUGI PUTA ĆU PAMETNIJE
Sortiraj odgovore
Najstariji