Izabrali smo 11 malih modela i vatrenih navijača!

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ANTHONYJA13

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Poslala sam u subotu slikicu od svog malisana i jos uvijek nije postavljena. Mozete li mi potvrditi dal ste ju zaprimili ili je negdje zapelo, pa da posaljem ponovno... hvala

Andydea2

Broj poruka: 73

Prijavi adminu

Poštovani molila bi Vas da ispravite grešku...Dian ima 19mj. znaći 1 godinu i 7mjeseci..a Vi ste napisali ispod slikice da ima 2,9mj.Pa Vas molim da to ispravite ! Hvala!

• faks

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

da li se moze prijavit beba od 4 mjeseca? :)

Klokanica

Broj poruka: 649

Prijavi adminu

Poštovani roditelji, pravila natječaja možete pročitati na ovom linku: https://klokanica.24sata.hr/ostalo/ostali-sadrzaji/pravila-natjecaja-trazimo-male-modele-i-vatrene-navijace-1347U pravilima su odgovori na sva vaša pitanja,Vaša Klokanica

• KarloCRO22

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav. zanimalo bi me gdje bih mogao vidjeti slike neznam di da ih nadem?

majasani

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

poštovani, mi smo se prijavili ali nema naše slike da bi mogli glasati

• bakamira

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

svim malim natjecateljima želim  puno sreće  a naravno moje rce i moj  glas idu  mom  ljepotanu Leu :)

tatatomo

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Poštovani!
    Nema naše slikice u albumu i ne možemo glasati:(

Klokanica

Broj poruka: 649

Prijavi adminu

Poštovani roditelji, molimo vas da ponovno provjerite nalazi li se slika vašeg djeteta među kandidatima, a ako ste je poslali, a ne vidite je, javite nam se sa svim podacima na klokanica@klokanica.hr pa ćemo provjeriti u čemu je problem. Hvala na razumijevanju

• frizerka

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

dali u glasaove ulazi samo ono gdje piše Glasaj ili i kad lajkaju ono u uglu -sviđa mi se

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.