Tražimo male modele i vatrene navijače!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ANTHONYJA13
    31. Ožujak 2014. 09:15

Poslala sam u subotu slikicu od svog malisana i jos uvijek nije postavljena. Mozete li mi potvrditi dal ste ju zaprimili ili je negdje zapelo, pa da posaljem ponovno... hvala

Andydea2
    31. Ožujak 2014. 15:58

Poštovani molila bi Vas da ispravite grešku...Dian ima 19mj. znaći 1 godinu i 7mjeseci..a Vi ste napisali ispod slikice da ima 2,9mj.Pa Vas molim da to ispravite ! Hvala!

• faks
    31. Ožujak 2014. 20:49

da li se moze prijavit beba od 4 mjeseca? :)

Klokanica
    02. Travanj 2014. 09:53

Poštovani roditelji, pravila natječaja možete pročitati na ovom linku: https://klokanica.24sata.hr/ostalo/ostali-sadrzaji/pravila-natjecaja-trazimo-male-modele-i-vatrene-navijace-1347

U pravilima su odgovori na sva vaša pitanja,

Vaša Klokanica

• KarloCRO22
    02. Travanj 2014. 11:05

Pozdrav. zanimalo bi me gdje bih mogao vidjeti slike neznam di da ih nadem?

majasani
    02. Travanj 2014. 12:18

poštovani, mi smo se prijavili ali nema naše slike da bi mogli glasati

• bakamira
    02. Travanj 2014. 12:34

svim malim natjecateljima želim  puno sreće  a naravno moje rce i moj  glas idu  mom  ljepotanu Leu :)

tatatomo
    02. Travanj 2014. 13:15

Poštovani!
    Nema naše slikice u albumu i ne možemo glasati:(

Klokanica
    02. Travanj 2014. 17:53

Poštovani roditelji, molimo vas da ponovno provjerite nalazi li se slika vašeg djeteta među kandidatima, a ako ste je poslali, a ne vidite je, javite nam se sa svim podacima na klokanica@klokanica.hr pa ćemo provjeriti u čemu je problem. Hvala na razumijevanju

• frizerka
    03. Travanj 2014. 08:36

dali u glasaove ulazi samo ono gdje piše Glasaj ili i kad lajkaju ono u uglu -sviđa mi se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.