Evo moje iskustvo, možda nekom pomogne. U torbu sam spremila jessa jednokratne gaćice iz dm-a i požalila, krute su, neelastične, zatezale su me. Muž mi je drugi dan po naputku donio mrežaste kao bokserice iz apoteke i bila sam super zadovoljna!
Nalaz ti chicco su mi super bili, ko pelenu da imam Da 5komada iz ljekarne a 5komada smo uzeli u lesnini(kao perive do 10puta) a ubiti su iste ko ove iz ljekarne..
Ja sam si uzela lupocet i neofen direkt(cucla se), ali da sto kazu cure stalno su pitale sestre jel treba sto protiv bolova, meni su jedan dan dali brufen drugi dan voltaren.. I dulcolax su mi dali ali je otisao samnom doma, ali super mi je pomogao doma haha
zebrica
cure dali bi se moglo na ranu stavljat onaj prašak byvacin ili neki drugi što se npr isto koristi za pupak, jer imam tih praškića pa da sad opet ne kupujem sprej, ali neznam dali se smije?
i koliko pakovanja chicco uložaka treba?
I ja sam koristila chicco uloške (tj pelene ) i paket mi je bio sasvim dovoljan u bolnici s time da nisam nosila cijeli paket jer je stvarno ogroman nego mi je muž drugi dan donio još par komada. Što se tiče rane od epiziotomije, ja ju nisam s ničim tretirala, tj radila sam onako kako su mi rekle i sestre u rodilištu, ne pod jaki mlaz vode, dakle lagano isprati samo vodom (ne prevrućom) i dobro osušiti. Bitno je čim češće mijenjati uloške da se rana može što lakše sušiti.
hvala cure, već sam ja htjela uzet paket u dm-u ali ih naravno nema, kao ni pola stvari s one knjižice njihove
ja sam kupila chico u konzumu...kod nas u Vrbovcu zadnji paket :) i sad sam tražila još i još uvijek nisu dobili, a u našem dm-u ih uopće nema :/
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
pa baš sam sutra htjela još u konzumu pogledat, nadam se da ima, a još sam mislila uzet jedne vir ili tako neke ono kad slabije bude curilo da ne nosim ove "pelene" i tako imam viška zadnjice
i ja sa kupila paket vir, i još mi je jedan šogica donijela jer joj je ostalo :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji