Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha2
    22. Studeni 2014. 19:31

Evo moje iskustvo, možda nekom pomogne. U torbu sam spremila jessa jednokratne gaćice iz dm-a i požalila, krute su, neelastične, zatezale su me. Muž mi je drugi dan po naputku donio mrežaste kao bokserice iz apoteke i bila sam super zadovoljna!

Nalah
    22. Studeni 2014. 22:15

hvala curke

Pilici
    23. Studeni 2014. 10:53

Nalaz ti chicco su mi super bili, ko pelenu da imam  Da 5komada iz ljekarne a 5komada smo uzeli u lesnini(kao perive do 10puta) a ubiti su iste ko ove iz ljekarne.. 
    Ja sam si uzela lupocet i neofen direkt(cucla se), ali da sto kazu cure stalno su pitale sestre jel treba sto protiv bolova, meni su jedan dan dali brufen drugi dan voltaren.. I dulcolax su mi dali ali je otisao samnom doma, ali super mi je pomogao doma haha 

zebrica

tena123
    23. Studeni 2014. 16:53

cure dali bi se moglo na ranu stavljat onaj prašak byvacin ili neki drugi što se npr isto koristi za pupak, jer imam tih praškića pa da sad opet ne kupujem sprej, ali neznam dali se smije?
    i koliko pakovanja chicco uložaka treba?

kimito
    23. Studeni 2014. 17:22

Meni je bio dovoljan jedan paket chicco ulozaka, 30 komada.

Masha2
    23. Studeni 2014. 19:06

I ja sam koristila chicco uloške (tj pelene ) i paket mi je bio sasvim dovoljan u bolnici s time da nisam nosila cijeli paket jer je stvarno ogroman nego mi je muž drugi dan donio još par komada. Što se tiče rane od epiziotomije, ja ju nisam s ničim tretirala, tj radila sam onako kako su mi rekle i sestre u rodilištu, ne pod jaki mlaz vode, dakle lagano isprati samo vodom (ne prevrućom) i dobro osušiti. Bitno je čim češće mijenjati uloške da se rana može što lakše sušiti.

tena123
    23. Studeni 2014. 19:49

hvala cure, već sam ja htjela uzet paket u dm-u ali ih naravno nema, kao ni pola stvari s one knjižice njihove

kleaiva
    23. Studeni 2014. 20:28

ja sam kupila chico u konzumu...kod nas u Vrbovcu zadnji paket :) i sad sam tražila još i još uvijek nisu dobili, a u našem dm-u ih uopće nema :/

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

tena123
    23. Studeni 2014. 20:42

pa baš sam sutra htjela još u konzumu pogledat, nadam se da ima, a još sam mislila uzet jedne vir ili tako neke ono kad slabije bude curilo da ne nosim ove "pelene" i tako imam viška zadnjice

kleaiva
    23. Studeni 2014. 20:47

i ja sa kupila paket vir, i još mi je jedan šogica donijela jer joj je ostalo :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.