E da, uzeli smo fertil up, poslala sam mu postom, javit cu vam nalaze nakon 3 mj uzimanja. Zivo me zanima
🤔🤔🤔
Irenaa0809 - ❤️➕
Mirjam2 - ❤️➕
ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
Chloe - 17.10. - 3 dana ❤️
Clio35 - 22.10. - 8 dana ❤️
Andela111 - 22.10. - 8 dana❤️
Ancioo- 24.10. - 10 dana♥️
Maša25 - 27.10. - 13 dana❤️
Anabelaaaa - 29.10. - 15 dana❤️
Sanjarka88 - 31.10. - 17 dana❤️
ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
Bella- 02.11 - 19 dana♥️
Traveller - 06.11. - 23 dana❤️
Olimpija - 10. 11. - 27 dana❤️
Dada31 - 10.11. - 27 dana❤️
Inana1- 11.11. - 28 dana❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zara cestitke od ❤️ na curetku 😍
Anci, Maša, Bella, Clio…. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 Za uspjesno pokrivene o ❤️
Chloe gdje si? Sta ima kod tebe?
Ja ipak nisam ovulirala jucer s obzirom na jutrošnju bazalnu. Jucer sam jos uvijek imala pik. Mozda ce danas o 🤔 vidit cemo sutra
Jutro ☕🥨
Watsoon i ja u utorak idem na pregled mozda i briseve uzme dr. Dok se vrati dragi moram biti u pripravnosti za potpomognutu. Uzet cu sto je vise moguce nalaza. Moram ga pitati i da mi da uputnicu za vadjenje krvi ( hormoni itd) to valjda daje ginekolog?
Zara sjecam te se, cestitam. Ti si mislila nema O na kraju je bilo O i spopala si muza nakon nocne 😂😂😂 i evo vase princeze
Onda cemo zajedno cekati nalaze jaooo🙌😂
Super da si mu poslala lijekove svaka cast, vidim da si lavica tako i treba !
Trazi svakako briseve ,reci da radite na bebi i napraviti ce ti...rekao je moj gin da od briseva sve krece, on ti daje uputnicu za spolne hormone.
Ako si iz Zga cula sam da je ok raditi na sv.Duhu ali se moras naruciti,dodes na termin i super,nema cekanja,isla je moja kolegica pa znam.
Ancioo i ti na briseve,ajde ,sve po redu 😂
Ako ces ici uskoro na pregled to je jos minuta posla a doista moze kociti u zacecu ako je nesto pozitivno...
Sanjarka kako si ?
Cure, jel netko pio crni maca prah?
Mi smo pili zutu mjesec dana i odustali
Sad bo probala s crnom zbog mm nalaza a navodno pospjesuje musku plodnost
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jutro curke, pijem☕ i čitam vas prije posla. Kod mene ništa posebno, jedino sto je bazalna baš postojana,stoji na 36.9, i ne mrda😂😂. Mjerim vaginalno. I grudi me malo bole, ali ništa posebno, 8DPO je danas. Ali sreća imam toliko posla da i ne stignem razmišljati o simptomima.
Mašo, Anciooo sretno 🤞🤞🤞
Andela ti i ja na isti dan ne ocekujemo,kakvo je kod tebe stanje.
Sanjarka samo ti prati O pa uskoro u nove pobjede🤗🤗
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Jutro curke, pijem☕ i čitam vas prije posla. Kod mene ništa posebno, jedino sto je bazalna baš postojana,stoji na 36.9, i ne mrda😂😂. Mjerim vaginalno. I grudi me malo bole, ali ništa posebno, 8DPO je danas. Ali sreća imam toliko posla da i ne stignem razmišljati o simptomima.
Mašo, Anciooo sretno 🤞🤞🤞
Andela ti i ja na isti dan ne ocekujemo,kakvo je kod tebe stanje.
Sanjarka samo ti prati O pa uskoro u nove pobjede🤗🤗
Super za tako stabilnu temp, meni je to obicno dobar znak, nek bude i tebi ❤️🤞
Da nismo saznali deckov problem, pomislila bi da sam T ovaj mjesec. Inace grudi bolne od O do M. Sada 7dpo nista. Kako kazu cure s iskustvom, kada su ostale T jedini je simptom bio da nema simptoma 🤣 ali sigurno nista od toga to je pusta prica imali smo odnos 9dc a O je bila 14 dc a njegovi niti plivaju niti ih ima nesto 😅 vjerojatno me grudi ne bole i nemam nikakve simptome klasicnog pmsa zbog izostanka seksa ovaj mjesec i zbog njegovog odsutstva od kuce.... smjesno malo ali nitko grudi nije navlacio, stiskao, cuclao pa ni ne bole hahahaha 🤣🤣🤣
Da nismo saznali deckov problem, pomislila bi da sam T ovaj mjesec. Inace grudi bolne od O do M. Sada 7dpo nista. Kako kazu cure s iskustvom, kada su ostale T jedini je simptom bio da nema simptoma 🤣 ali sigurno nista od toga to je pusta prica imali smo odnos 9dc a O je bila 14 dc a njegovi niti plivaju niti ih ima nesto 😅 vjerojatno me grudi ne bole i nemam nikakve simptome klasicnog pmsa zbog izostanka seksa ovaj mjesec i zbog njegovog odsutstva od kuce…. smjesno malo ali nitko grudi nije navlacio, stiskao, cuclao pa ni ne bole hahahaha 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Lindsay, e jesi me nasmijala 😆
Sanjarka, ajde ti mene ipak pisi za ne dobit 30.10., krenuli su mi plodni dani, uopce ne pazimo, pa eto...nikad ne znas 😁
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji