Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Rujan 2020. 09:51

irenaa0809

Jutro zene moje, evo da vam kazem sta ja dozivih. Otišla ja jutros kod svog gin pošto ga ne mogu dobiti na tel. Ispricam mu za urnebes jaki plus na 4 tt (po kalkulatoru) i primi on mene, pisnem ja na test odmah crtice,na uzv moj švrćo zapravo 7 tjedana i kuca srce sve u 16. Zamislite moj sok. Obzirom da sam ono kukala da sam dobila cim sam krocila nogom na more, ja sam logicno mislila ćorak, medjutim kaze on da je to vjerovatno se sve poremetilo zbog promjene klime i stresa pod kojim sam bila. Dakle šok nad šokovima

woooowwwww zelim ti urednu trudnocu i samo tako neka nastaviiii

30. Rujan 2020. 09:57

Bella nista nije gotovo dok M ne dode :) nema predaje

Sanjarka88
    30. Rujan 2020. 10:02

irenaa0809

Jutro zene moje, evo da vam kazem sta ja dozivih. Otišla ja jutros kod svog gin pošto ga ne mogu dobiti na tel. Ispricam mu za urnebes jaki plus na 4 tt (po kalkulatoru) i primi on mene, pisnem ja na test odmah crtice,na uzv moj švrćo zapravo 7 tjedana i kuca srce sve u 16. Zamislite moj sok. Obzirom da sam ono kukala da sam dobila cim sam krocila nogom na more, ja sam logicno mislila ćorak, medjutim kaze on da je to vjerovatno se sve poremetilo zbog promjene klime i stresa pod kojim sam bila. Dakle šok nad šokovima

Pa super 😍 prosla si ove prve strepnje do prvog pregleda i hoce srce kucat ili nece.... 
    Neka bude dosadna i skolska 🤞🤞🤞🤞❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

irenaa0809
    30. Rujan 2020. 10:06

Nakon ove katastrofe od proslog puta sam se jedva oporavila pa se nekako zabavljam samo da ne razmisljam da sam trudna da se ne stresiram i da ne dozivim isto gluho i daleko bilo....   Sanjarka kako si ti?

30. Rujan 2020. 10:27

Andela111

Ja evo provodim dan puna brige, zbog Anti mullerovog niskog hormona… citala sam dosta o tome , nije nimalo naivan problem. Na zalost bas sam zabrinuta. Eto….mislim da je to i razlog zasto nisam trudna 9 mj… prozvodim malo jajnig stanica…. i eto problema, bas sam tuzna tuzna.

nemoj se toliko brinuti, u petak ides kod doktora, vidjet ces da ce ti pomoci i reci da postoji sansa za zacececem, stvarno si nemoj vec sada bespotrebni stres stvarati grlim

watson009
    30. Rujan 2020. 10:42

Irena meni je ovo top vijest dana!!! Predivno predivno i di ces ljepseg iznenadenja 🙏♥
    Mali svrco hehe, neka je uredna trudnoca!
    Andela razumijem te, tako je i nama bilo, no nista nije nerjesivo, dat ce ti dr neki lijek za poticanje stvaranja jajnih stanica,ne brini, ja mislim da nije nista strasno.
    Samo ti polako u petak ces sve znati sto dalje,ima rjesenja za sve ! Nemoj biti u bedu inace ce Diesel ducan nastradati hehe 
    I da,dobro da si isla vaditi hormone,patila bi se jos mjesecima zasto se ne prima.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

30. Rujan 2020. 11:26

Pozdrav cure,
    nova sam na forumu. Inace pokusavam ostati u drugom stanju godinu dana. MM i ja smo oboje pravili obradu sve je u redu samo sto su mi ovulacije malo slabije. Zavrsila sam drugi ciklus s Femarom / Letrozolom i imala sam ovulaciju, osjetila sam ju toliko me boljelo da sam mislila da cu puknuti. Sad mi je 9dpo i pravila sam test. Kao i inace ako se nista ne pokaze u roku 2 min ja odmah ga bacim. Dns mi bas nesto nije dalo mira i izvadim ga nakon nekog vremena iz smeca i pogledam ponovno. E sad ja nzn jesam li ja luda ili ja stvarno vidim malu malu sjenu druge linije. Ne zelim se poradovati bzvz ali bas sam napeta. Sto vi mislite vidi li se ista na ovoj slici? Btw znam i da je jos rano za dobiti plusic ali kad ne mogu izdrzati cekati. 

30. Rujan 2020. 11:26

Bas tako Watson, super sto je sama sebe poslusala, kako si ti
    koji si dpo?
    eo ja skicam sve malo malo aplikaciju da vidim kad da hopsam
    u snovima sam, radim a zamisljam da sam trudna i da lezim doma u krevetu

30. Rujan 2020. 11:29

Ne znam zasto ali ne mogu staviti sliku pokazuje mi gresku

watson009
    30. Rujan 2020. 11:31

anci00

Bas tako Watson, super sto je sama sebe poslusala, kako si ti
    koji si dpo?
    eo ja skicam sve malo malo aplikaciju da vidim kad da hopsam
    u snovima sam, radim a zamisljam da sam trudna i da lezim doma u krevetu

Ja sam 3 DPO, prerano za ista draga moja 😂😂😂😂
    Vidjeti cemo iduci tjedan.
    Ako ne bude uspjesan ciklus svakako idem raditi briseve i na konzultacije kod privatnika, borim se ,nema druge.
    Ova ti je dobra hehhehhehe i ja bih da sam T i da lezim doma hehheheh 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.