Jutro virtualne prijateljice 🥰🥰 zelim vam svima lijep dan
ANDELA i LEPTIRICE sta ja to citam , kakva briga i odustajanje, razumijem da ste malo klonule duhom, ali glavu gore!
Nema predaje, valja se borit da ugledamo plusice i drzimo u narucju svoje mrvice, neka vam to bude cilj i dogodit ce se, ako nije prosli mjesec bude iduci
Probajte se opustiti, znam da je tesko, ali malo si neke stvari priustite, zaokupirajte misli necim drugim i sve ce biti ok
Ljubim vas i nemojte tako lako odustati!
Jel nam tko piski danas? Ima li kakvih novosti?
Bella kako si, sanjarko, mokosh, watson?
Tammi nadam se da ce ti kasniti i da ces nas kroz koji dan razveseliti svojim testicem
Jutro 😊 pije se kavica i čitam komentare koji nisam stigla jučer. Kod mene nema ništa novo. Jučee sam bila na drugoj folikulometriji i folikuli su još sitni. Izgleda da se produljio ciklus.
Cure koje su ugledale -, nema odustajanja! 😘
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pupa…. drzim fige da je ovaj mesec taj!
Znam da je užasno kad vidiš takav nalaz. Nažalost, kad si u MPO čuješ slične priče od drugih žena koje se bore, ali čuješ isto tako da su uspjele ostvariti trudnoću. Tako da, bit će sve ok i tu smo za tebe 😘❤️🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Jutro! Ko je rekao da cu odustati🤭😃. Nikada! Samo znas, nije super bas kad ti kazu da nisi bas najplodnija zena u svojim godinama. Meni danas krenuli plodni dani. Akcija! Videcemo…. svima drugima zelim srecu!
tako je, samo naprijed! U potpunosti te razumijem, meni je ovo sve previse stresno, ja se bavim isto kao i ti, zdravim zivotom, fitnes, prehrana
mlada sam od tebe godinu dana, neki dan mi je toliko svega bilo previse da mi je doslo da si kupim kutiju cigara
Teske su te nase psihicke borbe, ali samo naprijed uspjet cemo mi! Sad se bacaj u akciju! Meni pocinju iduci tjedan, nas dvoje iskoristavamo svaki trenutak, probat cemo tako ovaj mjesec osim ako nas posao ne sprijeci u tome
Lijep pozdrav svima, moj post će biti malo duži, kako bih mogla objasniti situaciju. Ciklusi si mu redoviti svaki 28-30 dana. Zadnju M sam imala 24.8 i trajala je normalno 5 dana. Odnos sa dečkom sam imala 13.9 sa ejakulacijom, iako ne planiramo bebu, po aplikaciji mi nisu bili plodni dani, međutim 14.9 sam napravila ovulacijski test cisto da budem sigurna, koji je bio pozitivan, testna crtica je bila crvena kao kontrolna. To je bio 22. Dan ciklusa. Po Menstrualnom kalenderu( aplikaciji) sam trebala dobiti 20.9 međutim nisam dobila. Bolio me doljni dio leda, nista strašno kao neka tupa bol. Nikakvih drugih simptoma nisam imala. Napravila sam dva testa koja su negativna. Onda sam računala ako od ovulacije do menstruacije treba 14 dana, trebala sam dobiti 27.09. 26.09 sam primijetila prilikom brisanja nakon male nužde jako svijetlo rozni iscjedak, i mislila sam dobiti ću, stavila sam uložak. Bol u leđima se pojačala i to dosta, Medutim krvarenje je krenulo jako oskudno, na ulosku je bilo par marljica nista značajno, a prilikom brisanja je bilo malo krvi koja je bilo svježa, kao da sam se npr porezala. Bez ugrušak, neugodnog mirisa, jedino sto sam primijetila da su bile 2-3 tanke žilice. To je trajalo do 28.09. 29.09 nista sve cisto. 30.09 točnije sada opet sam primijetila svijetlo roza iscjedak, koji vjv ne bih primjetila da wc papir nije bijel. Zbunjena sam, ne znam dal bih trebala napraviti još koji test. Termin kod ginekologa imam 20.10. Oprostite na dugackom postu. I hvala 😊
Hej🤗🤗 napravi još jedan test sad za svaki slučaj. Jer ako je T trebalo bi do sad pokazati već..
Jutro jutro ☕🤗
Evo meni dolazi vjestica 😤🤯 al ok ajde, već sam se na to pripremila. Jučer smeđi iscjedak, danas kod brisanja roskasti tako da će svaki čas, imam grčeve i simptome kao i inače da dolazi pa eto.. nema veze. Idemo dalje. 💪
Baš mi vas je lijepo čitati😁
Andela samo jako sad🤭😁 uživajte u plodnim danima 🥰🥰🥰
Pupa kod folikulometrije je dobro to kaj se stvarno vidi točno kad je O i kasnije jel stvarno i bila i kakva je, kad izvadis taj progesteron 7 dana poslije. Držim 🤞🤞🤞 da ti ovaj mjesec upali♥️
Ancioo znači i ti uskoro u akciju😁♥️
Tko pije vrkutu, koliko pijete dnevno i jel ju pijete cijeli ciklus? Mislim da ću s njom krenuti.
Bella ja sam pila Femisan A, ali sam sad prestala jer nekak si mislim da mi se od njih oduljio ciklus
Vidjet cu ovaj mjesec kako ce biti, glavu gore i ako M dode
Jutro uz kavicu i jutarnje stivo 😍
Ancioo super si sve rekla! Ali znas sto, ja si kupim cigarete kad mi je tako-inace ne pusim, zapalim 2-3 i onda kutija stoji nekoliko mjeseci...
Jesi se mozda odvazila na folikulometriju nakon posla toliko vremena? Pa da gadate tocno dan O,da ne promasite ? To mozes kod svog gin, meni je cak rekao samo da navratim da me za to kratko nece ni narucivati,bila gotova za 3 minute.
Bella nadam se da su lazni simptomi vjestice ,drzi se ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
E waston draga, toga me strah, zamisli kupim si kutiju i sprasim ju cijelu
A ja sam ti neki cudan tip osobe, znaci to sam jednom prekrizila i ako sad zapalila osjecala bih se kao da sam se izdala, nisam jos nikako isla na folikulometriju jer kak je M stalno bio po terenima realno su male sanse bile za trudnocu, tek smo sad u 9 mj poceli pratit malo sve to
Nadam se da od 07. pa do 14.-tog nece imat neke glupe smjene pa da cemo pokriti sve plodne dane
Ja vjerujem da ce se primiti nekako imam filing (ili je to samo moja ogromna zelja)
Mimi20 - ♥️➕
Lala - ♥️ ➕
Tam7 - ♥️➕
Nikkas -♥️ ➕
Alehandra - ♥️➕
Lussi - ♥️➕
Zepa555 - ♥️➕
Tinceee2205 - ♥️➕
ODBROJAVANJE 9.MJESEC ➕:
Leoni - 28.09. - 3 dana kasni ❤️
ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
Irenaa0809 - 01.10. - ❤️➕