Ne znam zasto ali ne mogu staviti sliku pokazuje mi gresku
Dobro nam dosla, ovdje ne mozes klasicno postaviti sliku,moras otici na stranicu ibb.co ,gore podici sliku i link zalijepiti ovdje u odgovor.
Daj nam slikicu,mi smo lovci na sjene ahahhaha
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav cure,
nova sam na forumu. Inace pokusavam ostati u drugom stanju godinu dana. MM i ja smo oboje pravili obradu sve je u redu samo sto su mi ovulacije malo slabije. Zavrsila sam drugi ciklus s Femarom / Letrozolom i imala sam ovulaciju, osjetila sam ju toliko me boljelo da sam mislila da cu puknuti. Sad mi je 9dpo i pravila sam test. Kao i inace ako se nista ne pokaze u roku 2 min ja odmah ga bacim. Dns mi bas nesto nije dalo mira i izvadim ga nakon nekog vremena iz smeca i pogledam ponovno. E sad ja nzn jesam li ja luda ili ja stvarno vidim malu malu sjenu druge linije. Ne zelim se poradovati bzvz ali bas sam napeta. Sto vi mislite vidi li se ista na ovoj slici? Btw znam i da je jos rano za dobiti plusic ali kad ne mogu izdrzati cekati.
mozes li uplodati fotku? da podjelimo misljenja, moras znati da to rado radimo :D :D
Irenaaa wow😁😁 baš kao što kaže Sanjarka ,bar si ovaj početni stres preskočila. Želim ti urednu i školsku♥️♥️
Stvarno jako jako lose se vidi svjesna sam ali u ovih godinu dana nikada nisam dobila nista i sad ovo mi je bas ono pojam
https://ibb.co/qYhfHkD
Evo slicica
Meni se ovdje nazire sjenica, fulllja blaga ali ja ju vidim kada pojacam svjetlo na mobu.
Ponovi svakako na dan neocekivane M, trebalo bi svakako biti punoo jasnije, drzim palceve da bude prava debela crta ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
https://ibb.co/qYhfHkD
Evo slicica
Meni se ovdje nazire sjenica, fulllja blaga ali ja ju vidim kada pojacam svjetlo na mobu.
Ponovi svakako na dan neocekivane M, trebalo bi svakako biti punoo jasnije, drzim palceve da bude prava debela crta ♥
Hvala punoo ❤️❤️ Ja isto stvarno svima drzim palceve da budu veliki ++++. Ovo je bas igra zivaca i svega kada nesto toliko zelis a nikako. Ja se prakticki dvije godine ne stitim a godinu dana intenzivo radimo na tome vec sam pocela i gubiti nadu tako da se nadam da ce ovo stvarno biti to. Nemam nikakvih simptoma osim sto me donji dio ledja malo bolucka ali svjesna sam da je jos sve jako jako rano. Joj jesam se raspisala ali nekako znam da sve prolazimo isto pa zbog toga mi je lakse podijeliti s vama tu.
Muz je radio spermiogram sve super. Ja sve vadila hormone i briseve sve super samo je ovulacija malo slabija i ovo mi je sad bio drugi ciklus sa Femara tabletama. Ginekologica je rekla ako se sad ne uhvati nista da cemo jos dodatne pretrage provesti.
Ja se iskreno nadam da ce sad biti to to. Inace sam pratila ovulaciju sa clearblue digitalnim i ovaj put mi je doslovno tri dana pokazivalo smjesak inace bude samo dva. I na dan ovulacije me toliko boljelo u desnom jajniku pa mi se odrazavalo na ledja da sam ja morala popiti neofen protiv bolova.
E da zaboravila sam spomenuti i da imam dvorogu maternicu tako da nzn gin je rekla da to nista ne smeta iako ja mislim da i to ima neki faktor
Sortiraj odgovore
Najstariji