Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    30. Rujan 2020. 16:53

Andela111

Mokos koliko ti kuma ima godina? Kakvi su joj drugi hormoni, sa niskim amh ne preporucuju IVF… jer nema smisla. … samo prirodnim putem, uz lekove kao sto suKlomifen itd…. ili inseminacija… ili najgore doniranje jajnih celija, sto ja ne bih mogla, to sebi ne bih nikad napravila, da tudje celije ili embrij stavim u sebe😔…. uopste ne mogu da verujem da pricam o ovome. Kao da je juce bilo kad sam mislila da sam super zdrava😔.Pretesko mi je ovo palo cure. Gde bas ovo najgore da me pogodi, a nemam puno godina da bi uopste poaumljala na tako nesto.

Kuma ima 32 godine. Nisam sigurna za ostalo. Znam da joj stitnjaca malo sporije radi, pa uzima i neku terapiju. Vjerujem da ti je tesko. Bas mi je zao kad tako vidim koliko se zena muci...

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• Leptiricaa
    30. Rujan 2020. 18:04

Hej cure ja sam radila danas test i naravno nista negativan je, svaki mjesec razočaranje nemam vise snage za to 😔 cekam da sad pocetkom 10 mj dodje M i to je to stvarno trebam to pustiti na miru i kad se najmanje budem nadala valjda ce onda biti.. Uzivajte 

watson009
    30. Rujan 2020. 18:43

Leptiricaa

Hej cure ja sam radila danas test i naravno nista negativan je, svaki mjesec razočaranje nemam vise snage za to 😔 cekam da sad pocetkom 10 mj dodje M i to je to stvarno trebam to pustiti na miru i kad se najmanje budem nadala valjda ce onda biti.. Uzivajte

Zasto samo tako pustas ? Sve smo mi razlicite to razumijem ali nakon svake borbe pobjeda je jos slada ♥ ne odustaj! 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Tami55
    30. Rujan 2020. 19:32

Pozdrav😊 

Ima 900 stranica pa da ne citam sve🙈

Imam pitanje, za iskusne mamice..jel imala koja neke senzacije u ranoj trudnoci?🤭 meni vjestica kasni sad jedan dan, ne znam da li je rano za test jer zna nekad varirati koji dan.. 

Inace jucer sam vec pomislila da je slijepo crijevo u pitanju, proljev (oprostite😭😭), grcevi kao u jajniku tj s desne strane i to samo desnom.. ne stalni..bol u ledima.. danas sve nesto manje.. (da nije korona🤭) 
    Nemam nista drugo posebno, mislila sam da ce M doci, jer je krenuo kao klasicni pms, osim sto mi se cokolada ne jede 🤷🏼‍♀️

Mozda sam sve umislila od svega, jer mi zene znamo tako😂 
    Uglavnom ne veselim se i ne nadam nista.. 

Samo ako sutra je nema, da napravim testic? 
    🙈

Pozdrav svima mama i buducim mamama🙈🥰🥰

❤️

• Teeea
    30. Rujan 2020. 19:47

Lijep pozdrav svima, moj post će biti malo duži, kako bih mogla objasniti situaciju. Ciklusi si mu redoviti svaki 28-30 dana. Zadnju M sam imala 24.8 i trajala je normalno 5 dana. Odnos sa dečkom sam imala 13.9 sa ejakulacijom, iako ne planiramo bebu, po aplikaciji mi nisu bili plodni dani, međutim 14.9 sam napravila ovulacijski test cisto da budem sigurna, koji je bio pozitivan, testna crtica je bila crvena kao kontrolna. To je bio 22. Dan ciklusa. Po Menstrualnom kalenderu( aplikaciji) sam trebala dobiti 20.9 međutim nisam dobila. Bolio me doljni dio leda, nista strašno kao neka tupa bol. Nikakvih drugih simptoma nisam imala. Napravila sam dva testa koja su negativna. Onda sam računala ako od ovulacije do menstruacije treba 14 dana, trebala sam dobiti 27.09. 26.09 sam primijetila prilikom brisanja nakon male nužde jako svijetlo rozni iscjedak, i mislila sam dobiti ću, stavila sam uložak. Bol u leđima se pojačala i to dosta, Medutim krvarenje je krenulo jako oskudno, na ulosku je bilo par marljica nista značajno, a prilikom brisanja je bilo malo krvi koja je bilo svježa, kao da sam se npr porezala. Bez ugrušak, neugodnog mirisa, jedino sto sam primijetila da su bile 2-3 tanke žilice. To je trajalo do 28.09. 29.09 nista sve cisto. 30.09 točnije sada opet sam primijetila svijetlo roza iscjedak, koji vjv ne bih primjetila da wc papir nije bijel. Zbunjena sam, ne znam dal bih trebala napraviti još koji test. Termin kod ginekologa imam 20.10. Oprostite na dugackom postu. I hvala 😊

Mimi20
    30. Rujan 2020. 19:48

Tami55

Pozdrav😊

Imam pitanje, za iskusne mamice..jel imala koja neke senzacije u ranoj trudnoci?🤭 meni vjestica kasni sad jedan dan, ne znam da li je rano za test jer zna nekad varirati koji dan..

Inace jucer sam vec pomislila da je slijepo crijevo u pitanju, proljev (oprostite😭😭), grcevi kao u jajniku tj s desne strane i to samo desnom.. ne stalni..bol u ledima.. danas sve nesto manje.. (da nije korona🤭)
    Nemam nista drugo posebno, mislila sam da ce M doci, jer je krenuo kao klasicni pms, osim sto mi se cokolada ne jede 🤷🏼‍♀️

🙈

Pricekaj bar da ti kasni 3 ili 4 dana🤩🤩 a ti sad kako zelis😘

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

30. Rujan 2020. 20:59

Tami55

Pozdrav😊

🙈

Napravi test pa nam reci! 😄
    Znam kako ti je, ja preispitujem svaku promjenu koja nastupi i pitam se je li ovo uvijek tokom svakog ciklusa tako bilo i nisam obračala paznju ili sam pocela umisljati od zelje da bude tako 😂

• Tami55
    30. Rujan 2020. 21:14

Nadam se da nece doci pa da cu ga morati raditi😂

Ooh da. Mislim si jel ne dolazi zato sto ja toliko razmisljam ili stvarno nece doci🙄🙉 

❤️

Mimi20
    30. Rujan 2020. 22:31

Mirjam2

Tami55

Pozdrav😊

🙈

Znam kako ti je, ja preispitujem svaku promjenu koja nastupi i pitam se je li ovo uvijek tokom svakog ciklusa tako bilo i nisam obračala paznju ili sam pocela umisljati od zelje da bude tako 😂

Bolje da ga ne radi tako rano da se nebi razočarala, koliko god da je teško čekati možda se na kraju i isplati🤷‍♀️ to ti je moj savjet, pricekaj da ti bar kasni 3 4 pa čak i 5 dana onda napravi. 

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

• Tami55
    30. Rujan 2020. 22:41

Mimi20

Mirjam2

Tami55

Pozdrav😊

🙈

Bolje da ga ne radi tako rano da se nebi razočarala, koliko god da je teško čekati možda se na kraju i isplati🤷‍♀️ to ti je moj savjet, pricekaj da ti bar kasni 3 4 pa čak i 5 dana onda napravi.

najpametnije da.. 
    onda cekam par dana pa cemo vidjet, javim😊 

Jer trenutno nemam nikakav osjecaj, pusto me i jajnik🙈 ,al nema ni nekog pmsa🤭 pa cekam kasnjenje, osim sto mi je temp povisena.. pa znam da me u jednom trenutku moze samo zabolit trbuh i procurit 😅😅

Uglavnom, ako ce kasnit, javim. 

Hvala puno zenice 🥰🥰

❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.