Hej drage,menga kasni 5ti dan 🤷🏻♀️
Napravila sam danas test,ali sa drugim urinom i jos sam pila kavu i vode i budila se preko noci piskiti, napravit cu sutra ujutro sa prvim urinom😊
https://ibb.co/zPp7mtP
https://ibb.co/6sL5mDv
Nesto se kao vidi da,ali ne znam 🤷🏻♀️
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Hej drage,menga kasni 5ti dan 🤷🏻♀️
Napravila sam danas test,ali sa drugim urinom i jos sam pila kavu i vode i budila se preko noci piskiti, napravit cu sutra ujutro sa prvim urinom😊
https://ibb.co/zPp7mtP
https://ibb.co/6sL5mDv
Nesto se kao vidi da,ali ne znam 🤷🏻♀️
Ja sam se jucer napatila da uslikam sjenicu. Koji si test koristila? Imas kakve simptome?
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutros sam bila na sistematskom kod ginekologa i rekla mu da aktivno radimo na bebi zadnja 3 mjeseca, a cudi me da se ne prima jer smo prvu bebu dobili "slucajno". Pa je rekao da pricekam jos 6mj i da bi se u tom periodu svakako trebalo primiti ako je sve ok. Ako se ne primi - moram napraviti briseve jer je moguce da neke bakterije ili upale ne dozvoljavaju spermicima da dodu do jajne stanice.
Rekao mi je i da je ovulacija nastupila nedavno, odnosno jucer, a seksali smo se i jucer i prekjucer takooo da... ja se nadam, opet...
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Irena wow wow wow!!! Cestitam! Pa tebi je osvanulo predivno jutro nakon toliko mjeseci cekanja 😎♥
Uzivaj mila i mazi busicu, bas mi je drago radi tebe.
Mene zanima dal na dan O imate vise odnosa ili samo jedan?
Mi se sada nismo stedili,sva sreca pa je O bila za vikend hehhehe
Andela sretno na hormonima i biti ce sve ok viditi ces!
Mislim da ne treba imati odnos više puta na dan ili čak svaki dan. Možda je loša usporedba, ali za inseminaciju muškarac mora apstinirati cca 3 dana (mislim da je interval od 2 do 5). Mislim da je razlog dobivanja adekvatnog uzorka i dovoljne količine.
Zato treba pokrivati od 9. dana ciklusa pa do nakon O. Tako mi je i jedna ginićka potvrdila. Sretno Watson 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻😘😘😘😘
Meni danas ginekolog potvrdio da odnos treba imati svaki drugi dan
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Irena wow wow wow!!! Cestitam! Pa tebi je osvanulo predivno jutro nakon toliko mjeseci cekanja 😎♥
Mislim da ne treba imati odnos više puta na dan ili čak svaki dan. Možda je loša usporedba, ali za inseminaciju muškarac mora apstinirati cca 3 dana (mislim da je interval od 2 do 5). Mislim da je razlog dobivanja adekvatnog uzorka i dovoljne količine.
Zato treba pokrivati od 9. dana ciklusa pa do nakon O. Tako mi je i jedna ginićka potvrdila. Sretno Watson 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻😘😘😘😘
Meni danas ginekolog potvrdio da odnos treba imati svaki drugi dan
Da, zaboravila sam u svom postu napisati da od 9. dc svaki drugi dan 😉
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Hvala ti, i tebi takoder sretno! Uz tebe sam virtualno ♥👆
Ma znam za to svaki drugi dan, i to smo prakticirali, pa racunaj zapisuj kada si imao odnos,mah...samo opterecuje!
Inana sretno!
Valentina tebi bome debelo kasni ali ja nazalost se mucim s tom sjenicom, nezz ...od srca ti zelim debelu jasno vidljivu crtu!🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Meni je moj gin rekao sto vise, i mi pokrili sve sve dane. A recept.. Hmmm pa meni je to nekako bilo "ko ga jebe ako je sudjeno bit ce ajmo mi uzivat u tom nasem seksu pa sta bude bude".... Jedino sto nakon zavrsetka nije odmah vadio nego ono ajde nastavi koliko gospodin nize bude mogao hahhaah
Mokosh presense 10mlu, neki njemacki test 🤔
Pa ne znam,iscjedak imam od O svaki dan, danas mi je zasmetala cigareta uz kavu, svako malo piskenje, štrecanje u jajniku i grcevi kao pred m vec ohoho dana,ali ne tokom cijelog dana nego krenu pa stanu 🤨 i jedino sto mi se promjenio unazad par dana je to da imam puno vise sline ili sam si umislila 🤔🤨 ma da ne znam eto🤷🏻♀️ Vidjet cemo sutra ujutro,vec bi trebalo pokazati ako je T u pitanju kod mene 🤷🏻♀️
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Leptirica koliko dugo radite na bebacu?
Napisala sam od prosle godine kako sam imala kirerzu u 3 mjesecu kao da nam nije sudjeno imat vise bebaca tako mi nekad bude tesko svi pitaju kad cemo drugo mladi smo oboje 24 godine… Al ne ide pa ne ide nekad mene suprug krivi da je neki problem u meni.. A vec imamo curicu od 4 i pol godine
Suprug je bezobrazan!
To se slazem i ja jer on ne priznaje da bi mozda bio problem u njemu a ne u meni pa smo raspravljali o tome kako sam onda prvi put ostala trudna s njime a sad kao nikako pa nikako… Jer ja imam ne redovite cikluse pa mi nekad i preskoci ali i prije nego sta sam prvi puta ostala trudna bili su mi ne redoviti ciklusi.. Uzasno sam nekad pretuzna kad vidim drugu djecu kako nego svake godine ostane u drugom stanju samo ja nista 😔😥💔
Koliko dugo se trudite za drugo?
Prije spontanog u 3mj?
Nakon spontanog u 3 mj prosle godine smo poceli radit opet na bebi
Mokosh presense 10mlu, neki njemacki test 🤔
Pa ne znam,iscjedak imam od O svaki dan, danas mi je zasmetala cigareta uz kavu, svako malo piskenje, štrecanje u jajniku i grcevi kao pred m vec ohoho dana,ali ne tokom cijelog dana nego krenu pa stanu 🤨 i jedino sto mi se promjenio unazad par dana je to da imam puno vise sline ili sam si umislila 🤔🤨 ma da ne znam eto🤷🏻♀️ Vidjet cemo sutra ujutro,vec bi trebalo pokazati ako je T u pitanju kod mene 🤷🏻♀️
Ja od jucer isto svako malo idem piskit, kao da sam se prehladila. Noge su mi hladne stalno jer inace imam losiju cirkulaciju, pa si kontam od toga...
Isto ti grcevi stalno variraju, malo su tu, pa ih nema. Dan prije ocekivane m sam mislila da cu sigurno dobit, kad ono nista. Grudi su mi osjetljive, sto mi se nikad ne dogada, bar ne otkako sam rodila. A pocelo mi je tako da se pojavila napetost u lijevoj dojci kao kad se napune mlijekom i trebam podojiti, ali su na dodir bile potpuno mekane. Sad osjecam napetost u obje ali isto jacina varira tokom dana kao i grcevi u stomaku. Vidjet cemo. Ako se pojavi onaj cudan okus u ustima i ako mi kava postane odbojna, znat cu 100% da je to to...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji