Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    27. Rujan 2020. 08:35

Danas mi je 12 DPO , mislim da nije rano. Radila sam i CB test i ista stvar se desila ko prosli mjesec nema nista i nakon pola sata evo ti crte 🙈 necu ih vise kupovat 😂 
    Hvala cure ic cu u ljekarnu sutra pitat sta mi mogu dat i nista u nove povjede 🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Mokosh
    27. Rujan 2020. 08:41

Jutro! Mašo žao mi je zbog testa, no mozda je stvarno prerano. Evo ja pijem kavu i cekam da vjestica dode. Za sada jos nista...

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Bella🌟
    27. Rujan 2020. 08:44

Mašo sretno u novom ciklusu , samo hrabro dalje♥️
    Mokosh 🤞🤞🤞♥️

27. Rujan 2020. 09:02

Mašo, baš mi je zao. Vjerujem da cu i ja tako ne biti tuzna, vec razočarana i ljuta 😐 Koliko vidim cure piju caj od vrkute, ako zelis sa tim krenuti. Cak znam da sam na Dolcu tada bila vidjela i nekih cajeva za muskarce da ima.. Sad ne znam kakvo je stanje, ja sam za sada prvi pokusaj+filma vec 4tjedna.

27. Rujan 2020. 09:03

Mirjam2

Mašo,baš mi je zao. Vjerujem da cu i ja tako ne biti tuzna, vec razočarana i ljuta 😐 Koliko vidim cure piju caj od vrkute, ako zelis sa tim krenuti. Cak znam da sam na Dolcu tada bila vidjela i nekih cajeva za muskarce da ima.. Sad ne znam kakvo je stanje, ja sam za sada prvi pokusaj+filma vec 4tjedna.

+folna

Maša🤰🏼
    27. Rujan 2020. 09:24

Hvala vam cure ❤️ 
    Mogu i caj i folnu pit? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Olimpija
    27. Rujan 2020. 10:46

Jutro cure
    Pila sam i ja vrkutu, onda sam čitala da sprječava krvarenje i tad mi je M znala dosta kasniti ali dodje 😒
    Onda sam čitala, da se vrkuta nikako ne preporučuje u ranoj trudnoći. E kako da znamo da je došlo do začeća i da je vise ne pijemo? Zato sam odustala
    No, nedavno sam otkrila da je crveni zdravac (tkz. Caj trudnoce) jako dobar da se pije, i muškarci i žene 
    Je li netko pio taj caj?

+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022

irenaa0809
    27. Rujan 2020. 11:09

Ja sam danas 10dpo, odnosno za 4 dana trebam NEdobiti.... 2-3 dana probadanje s lijeve strane (jajnik) zacudo me grudi ne bole a uvijek otkidaju od bolova, jedino su neke teske, a o venama da ne pricam na njima, bas gadno izgleda. Od ostalog malo grcevi nista strasno, umorna ajme meni i straaaasno mi se jede slatko koje inace uopce ne jedem I jako sam si emotivna.. Ne zelim se uooce nadati jer mi je razocarenja preko glave

27. Rujan 2020. 11:49

Maso bas mi je zao 😢 ali idemo skupa u nove pobjede 
    Sanjarko krivi sam ti datum rekla 27.09. Sad cackam po toj svojoj premom i sve mi se poremetilo, znam da je o bila 08.09. Po trakicama meni tamo neki znj datum označila 🤦🏼‍♀️ Danas mi još malo smedari pa ću ovaj mjesec opušteno bas me briga 

• Tonka55
    27. Rujan 2020. 12:24

Baš mi je žao kada pročitam da nekome nije plusić... Svaki puta pomislim zašto nekome uspije iz prve, a netko se mora boriti... A onda shvatim da nema potrebe tako razmišljati jer svi u životu nešto uspijemo, a nešto ne iz prve... Ali to je taj balans i kušnje koje su stavljene pred nas... Svatko se od nas stresira i ne može nitko razumjeti kako je nekome.. Zato glavu gore i Bog će nas sve nagraditi ❤️ 
    Meni je prosječno trajanje ciklusa 34 dana. Zadnju M sam imala 7.9. i evo testiram sa zelenim ovulacijskim trakicama, ali ništa... Sve se nadam da će pokazati danas ili sutra.. Sljedeću bi trebala dobit 10.10. 

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.