Danas mi je 12 DPO , mislim da nije rano. Radila sam i CB test i ista stvar se desila ko prosli mjesec nema nista i nakon pola sata evo ti crte 🙈 necu ih vise kupovat 😂
Hvala cure ic cu u ljekarnu sutra pitat sta mi mogu dat i nista u nove povjede 🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro! Mašo žao mi je zbog testa, no mozda je stvarno prerano. Evo ja pijem kavu i cekam da vjestica dode. Za sada jos nista...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Mašo, baš mi je zao. Vjerujem da cu i ja tako ne biti tuzna, vec razočarana i ljuta 😐 Koliko vidim cure piju caj od vrkute, ako zelis sa tim krenuti. Cak znam da sam na Dolcu tada bila vidjela i nekih cajeva za muskarce da ima.. Sad ne znam kakvo je stanje, ja sam za sada prvi pokusaj+filma vec 4tjedna.
Mašo,baš mi je zao. Vjerujem da cu i ja tako ne biti tuzna, vec razočarana i ljuta 😐 Koliko vidim cure piju caj od vrkute, ako zelis sa tim krenuti. Cak znam da sam na Dolcu tada bila vidjela i nekih cajeva za muskarce da ima.. Sad ne znam kakvo je stanje, ja sam za sada prvi pokusaj+filma vec 4tjedna.
+folna
Hvala vam cure ❤️
Mogu i caj i folnu pit?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro cure
Pila sam i ja vrkutu, onda sam čitala da sprječava krvarenje i tad mi je M znala dosta kasniti ali dodje 😒
Onda sam čitala, da se vrkuta nikako ne preporučuje u ranoj trudnoći. E kako da znamo da je došlo do začeća i da je vise ne pijemo? Zato sam odustala
No, nedavno sam otkrila da je crveni zdravac (tkz. Caj trudnoce) jako dobar da se pije, i muškarci i žene
Je li netko pio taj caj?
+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022
Ja sam danas 10dpo, odnosno za 4 dana trebam NEdobiti.... 2-3 dana probadanje s lijeve strane (jajnik) zacudo me grudi ne bole a uvijek otkidaju od bolova, jedino su neke teske, a o venama da ne pricam na njima, bas gadno izgleda. Od ostalog malo grcevi nista strasno, umorna ajme meni i straaaasno mi se jede slatko koje inace uopce ne jedem I jako sam si emotivna.. Ne zelim se uooce nadati jer mi je razocarenja preko glave
Maso bas mi je zao 😢 ali idemo skupa u nove pobjede
Sanjarko krivi sam ti datum rekla 27.09. Sad cackam po toj svojoj premom i sve mi se poremetilo, znam da je o bila 08.09. Po trakicama meni tamo neki znj datum označila 🤦🏼♀️ Danas mi još malo smedari pa ću ovaj mjesec opušteno bas me briga
Baš mi je žao kada pročitam da nekome nije plusić... Svaki puta pomislim zašto nekome uspije iz prve, a netko se mora boriti... A onda shvatim da nema potrebe tako razmišljati jer svi u životu nešto uspijemo, a nešto ne iz prve... Ali to je taj balans i kušnje koje su stavljene pred nas... Svatko se od nas stresira i ne može nitko razumjeti kako je nekome.. Zato glavu gore i Bog će nas sve nagraditi ❤️
Meni je prosječno trajanje ciklusa 34 dana. Zadnju M sam imala 7.9. i evo testiram sa zelenim ovulacijskim trakicama, ali ništa... Sve se nadam da će pokazati danas ili sutra.. Sljedeću bi trebala dobit 10.10.
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji