Jako mi je zao pretesko je to, utesi ga ne daj mu da klone duhom, znam da je tesko ali ti budi uz njega i nedaj mu da se oseca tako.
Hvala puno 💓 bit će valjda sve uredu🤧
Radimo na bebi od 11/2019.
Na kontrolnom pregledu kod gin. krajem travnja 2020. - sve uredu.
Ovulacije ✅ ciklusi ✅
27 godina 🥰
Mimi20 - ♥️➕
Lala - ♥️ ➕
Tam7 - ♥️➕
Nikkas -♥️ ➕
Alehandra - ♥️➕
Lussi - ♥️➕
Zepa555 - ♥️➕
Tinceee2205 - ♥️➕
ODBROJAVANJE 9.MJESEC ➕:
Valentina_23- 23.9. - 3 dana kasni ♥️
Andela111 - 23.09. - 3 dana kasni ❤️
Tissa- 25.09. - 1 dan kasni ♥️
Mokosh - 27.09. - 1 dan ❤️
Leoni - 28.09. - 2 dana ❤️
Maša25 - 29.09. - 3 dana ❤️
ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
Irenaa0809 - 01.10. - 5 dana♥️
Lollypop - 01.10. - 5 dana♥️
Bella- 03.10. - 7 dana ♥️
Missy87 - 04.10. - 8 dana ♥️
Anabelaaaa - 5.10. - 9 dana♥️
Olimpija - 06.10. - 10 dana ❤️
Mirjam2 12.10. - 16 dana ❤️
Inana1- 15.10. - 19 dana❤️
Chloe - 17.10. - 21 dan ❤️
Freya_444 - 20.10. - 24 dana♥️
Ancioo- 24.10. - 28 dana ♥️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/g9JLqJy Jucer kad je pala temp mislila sam to je to doci ce M,no M jos nema 🤔
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Moj muž ima tu dijagnozu, s time da je on imao pokretnih i brzo pokretnih na 1. spermiogramu zajedno 4 % u 12. mj 2019. Pio je vitamine od twinlaba i kada je radio u 5. mjesecu već je bilo 31 % zajedno brzo pokretnih i pokretnih. Išli smo u Petrovu doktoru Vrčiću i on je rekao profertil da pije, to pije od 1.8. I kad završi kuru od 3 mjeseca će ići opet na spermiogram. Super se poboljšao od viramnica
Uh, možda ima nade, molim te napisi mi koje je vitamine pio od twinlaba. 🙏 Kupili smo od almagea MAN FORMULA +, 30 vrećica za 200kn, ima unutra onaj cink, selen itd. Znaci da spermijima mora biti pokretljivost bas veća od 35% da bi došlo do začeća? Bas nikako ne može doći sa ovom pokretljivošću od 7%😓
I htjela sam te pitat još za matičnu mliječ, jeste to koristili? Pročitala sam da je isto dobro.
Ajme ovo je došlo kao šok, uopće ne misliš na to i onda odjednom 😓
Moj muž ima tu dijagnozu i pije Fertil up. Nama je predložena inseminacija i došlo je do začeća, ali se nije plod zadržao. Tako da, ima načina i ugledat ćete plusić 😊😊😊🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Cure, ako može pomoć
Danas mi je 5 dpo (procjena da je O bila u utorak, dalo se osjetiti po sluzi i ako mogu reci, jako dobrom i vrelom keksu 😅)
Zašto me danas već boli lijevi jajnik i donji dio ledja (krsta)?
Sta bi to moglo značiti, imam lagano vibriranje u stomaku, ne znam kako točno opisati
Hvala vam unaprijed i lijep pozdrav svima 🤗
+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022
Cure, moje smeđe jedva vidno krvarenje je prestalo... 😐😐
Dal da to sad računam kao menstruaciju ili ne?
Pretpostavljam da se dogodila biokemijska jer se nikad nisam susrela s ovakvim krvarenjem... Znalo se dogoditi prije nego sto trebam dobiti, 2 dana prije al onda dalje normalno... Ali ovako nikad...
Btw, moje ime je Matea... Imam neku potrebu da se predstavim i da znate da mi bude jako teško kad pročitam da bilo koja od Vas još nije ugledala taj +
Svi nekako razmišljaju lako će to doći kad odlučimo da želimo, ali eto, nažalost nije uvijek svima lako...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Pozdrav!
Pridružujem se.. Trudimo se zadnjih par mjeseci, ali ciklusi se poremetili. LH trakice tamnije, svjetlije pa za 5 dana opet tamnije.. pa za 3 dana svijetle da se jedva vide.. prema tome bi ovulacija u jednom ciklusu bilo 2 do 3, a M nikako da dođe.. Plusić ne vidim. Možda vi vidite..?
https://ibb.co/C0kSKRP
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Cure, ako može pomoć
Danas mi je 5 dpo (procjena da je O bila u utorak, dalo se osjetiti po sluzi i ako mogu reci, jako dobrom i vrelom keksu 😅)
Zašto me danas već boli lijevi jajnik i donji dio ledja (krsta)?
Sta bi to moglo značiti, imam lagano vibriranje u stomaku, ne znam kako točno opisati
Hvala vam unaprijed i lijep pozdrav svima 🤗
Mislim da je rano za simptome trudnoće. Ponekad se pojavljuju simptomi PMS-a oko O (par dana prije i poslije). No, nadam se da će na kraju biti +. 🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Zdravo cure, moj teat negativan. 🤞🏻🤞🏻 Sledeci mesec 🌞🧡
Sljedeći mjesec, idemoooo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Cure, moje smeđe jedva vidno krvarenje je prestalo… 😐😐
Dal da to sad računam kao menstruaciju ili ne?
Pretpostavljam da se dogodila biokemijska jer se nikad nisam susrela s ovakvim krvarenjem… Znalo se dogoditi prije nego sto trebam dobiti, 2 dana prije al onda dalje normalno… Ali ovako nikad…
Btw, moje ime je Matea… Imam neku potrebu da se predstavim i da znate da mi bude jako teško kad pročitam da bilo koja od Vas još nije ugledala taj +
Svi nekako razmišljaju lako će to doći kad odlučimo da želimo, ali eto, nažalost nije uvijek svima lako…
Jesi radila test? Sorry ako si napisala u prethodnim postovima, nisam vidjela.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji