Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    27. Rujan 2020. 19:58

Evo od 7mj ove godine...al ja se nebi bas veselila previse...ne znam...bas sam ljuta na sebe.

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Bella🌟
    27. Rujan 2020. 20:00

I ja vidim sjenu😁😁 ne jaku ali se vidi! Ponovi sutra. 🤩😍 

Mokosh
    27. Rujan 2020. 20:01

Andela111 u svakom slucaju hvala ti na lijepim zeljama. Vidjete cemo...evo zene moj savjet koji sam trebala poslusat i sama...ne zurite s testom i radite ga ujutro!

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    27. Rujan 2020. 20:04

Bella🍁

Taman onako zabole oci dok pokusavas vidjeti drugu liniju 🤣 

➕ 01.01.2021. 💙🤰

• Tonka55
    27. Rujan 2020. 20:05

Ajmee pa polako se nazire +. 😍😍😍😍 Još ujutro potvrda i to je toooo. 😇

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Bella🌟
    27. Rujan 2020. 20:06

Mokosh

Bella🍁

Taman onako zabole oci dok pokusavas vidjeti drugu liniju 🤣

Ma pokažem ja svom mužu sliku i pitam ga jel vidi +. Rekao je da ne ali da vidi okomitu sjenu. Tak da ne vidim samo ja😁

Mokosh
    27. Rujan 2020. 20:19

Ici cemo se suprug i ja provozat do ljekarne s klincima, tako da mogu ujutro ponoviti. Do sutra ce valjda biti sve jasno. Nadam se da i ova ljekarna nece imati samo clearblue test... 🤞 hvala svima na podrsci ❤

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Bella🌟
    27. Rujan 2020. 20:34

Mokosh

Ici cemo se suprug i ja provozat do ljekarne s klincima, tako da mogu ujutro ponoviti. Do sutra ce valjda biti sve jasno. Nadam se da i ova ljekarna nece imati samo clearblue test… 🤞 hvala svima na podrsci ❤

♥️
    Neka samo tamni sutra, jedva čekam da javiš ujutro😁😘

Maša🤰🏼
    27. Rujan 2020. 20:56

Mokosh meni ovo miriši na dobro 🤞🤞🤞 koji si DPO?

Ja sam danas cijelo popodne imala smeđi iscjedak i sad navecer jake bolove u trbuhu i napuhana sam i bol u leđima točnoo kao dan prije nego glupača procuri . Ali taj iscjedak je prestao i nije baš bio smeđi ko inače nego svijetliji. A čudno mi je da je vec pocelo danas sam 24 DC i 12 DPO . Dali postoji mogucnost da je tako kasna implantacija ?

Vj cu sve znat ujutro, ako dobijem ili ne :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Mokosh
    27. Rujan 2020. 21:21

maša25

Mokosh meni ovo miriši na dobro 🤞🤞🤞 koji si DPO?

Ja sam danas cijelo popodne imala smeđi iscjedak i sad navecer jake bolove u trbuhu i napuhana sam i bol u leđima točnoo kao dan prije nego glupača procuri . Ali taj iscjedak je prestao i nije baš bio smeđi ko inače nego svijetliji. A čudno mi je da je vec pocelo danas sam 24 DC i 12 DPO . Dali postoji mogucnost da je tako kasna implantacija ?

Vj cu sve znat ujutro, ako dobijem ili ne :)

Danas bi mi trebalo biti 14 dana od ovulacije. Inace mi ciklusi traju 30 dana.

➕ 01.01.2021. 💙🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.