Evo od 7mj ove godine...al ja se nebi bas veselila previse...ne znam...bas sam ljuta na sebe.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Andela111 u svakom slucaju hvala ti na lijepim zeljama. Vidjete cemo...evo zene moj savjet koji sam trebala poslusat i sama...ne zurite s testom i radite ga ujutro!
➕ 01.01.2021. 💙🤰
I ja vidim sjenu😁😁 ne jaku ali se vidi! Ponovi sutra. 🤩😍
Taman onako zabole oci dok pokusavas vidjeti drugu liniju 🤣
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ajmee pa polako se nazire +. 😍😍😍😍 Još ujutro potvrda i to je toooo. 😇
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
I ja vidim sjenu😁😁 ne jaku ali se vidi! Ponovi sutra. 🤩😍
Taman onako zabole oci dok pokusavas vidjeti drugu liniju 🤣
Ma pokažem ja svom mužu sliku i pitam ga jel vidi +. Rekao je da ne ali da vidi okomitu sjenu. Tak da ne vidim samo ja😁
Ici cemo se suprug i ja provozat do ljekarne s klincima, tako da mogu ujutro ponoviti. Do sutra ce valjda biti sve jasno. Nadam se da i ova ljekarna nece imati samo clearblue test... 🤞 hvala svima na podrsci ❤
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ici cemo se suprug i ja provozat do ljekarne s klincima, tako da mogu ujutro ponoviti. Do sutra ce valjda biti sve jasno. Nadam se da i ova ljekarna nece imati samo clearblue test… 🤞 hvala svima na podrsci ❤
♥️
Neka samo tamni sutra, jedva čekam da javiš ujutro😁😘
Mokosh meni ovo miriši na dobro 🤞🤞🤞 koji si DPO?
Ja sam danas cijelo popodne imala smeđi iscjedak i sad navecer jake bolove u trbuhu i napuhana sam i bol u leđima točnoo kao dan prije nego glupača procuri . Ali taj iscjedak je prestao i nije baš bio smeđi ko inače nego svijetliji. A čudno mi je da je vec pocelo danas sam 24 DC i 12 DPO . Dali postoji mogucnost da je tako kasna implantacija ?
Vj cu sve znat ujutro, ako dobijem ili ne :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Mokosh meni ovo miriši na dobro 🤞🤞🤞 koji si DPO?
Ja sam danas cijelo popodne imala smeđi iscjedak i sad navecer jake bolove u trbuhu i napuhana sam i bol u leđima točnoo kao dan prije nego glupača procuri . Ali taj iscjedak je prestao i nije baš bio smeđi ko inače nego svijetliji. A čudno mi je da je vec pocelo danas sam 24 DC i 12 DPO . Dali postoji mogucnost da je tako kasna implantacija ?
Vj cu sve znat ujutro, ako dobijem ili ne :)
Danas bi mi trebalo biti 14 dana od ovulacije. Inace mi ciklusi traju 30 dana.
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji