Mokosh meni ovo miriši na dobro 🤞🤞🤞 koji si DPO?
Ja sam danas cijelo popodne imala smeđi iscjedak i sad navecer jake bolove u trbuhu i napuhana sam i bol u leđima točnoo kao dan prije nego glupača procuri . Ali taj iscjedak je prestao i nije baš bio smeđi ko inače nego svijetliji. A čudno mi je da je vec pocelo danas sam 24 DC i 12 DPO . Dali postoji mogucnost da je tako kasna implantacija ?
Vj cu sve znat ujutro, ako dobijem ili ne :)
U prošloj trudnoći mi je 11. I 12. DPO bila implantacija. I bila je smeđe boje.ne jako, malo ta dva dana i onda ništa. I radila test dan nakon što je zakasnila i bio je jaki plus. Iako se implantacija najčešće događa između 6-12 dpo. Tako da kasnije je al još bi možda mogli proći. Meni je moja bila popraćena bolovima u D strani iz koje je jajašce oplođenog.
Mi se pokrili ovih dana, jos cemo i sutra, mada sam bas imala jake bolove u lijevom jajniku tijekom odnosa. Suprug kupio i ananas 🤣 Pa cemo vidjeti... 😊
Mi se pokrili ovih dana, jos cemo i sutra, mada sam bas imala jake bolove u lijevom jajniku tijekom odnosa. Suprug kupio i ananas 🤣 Pa cemo vidjeti… 😊
🤞🤞🤞
Mokosh draga nazire se 😍🤞🤞🤞🤞 samo neka tamni! ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav svima, ja i muz duze vrijeme radimo na drugoj bebi, prosle godine u 3 mjesecu sam imala laznu trudnocu, sto se zavrsilo sa kiretazom od onda pokusavamo ali uzaludno, zadnja M je bila ovaj mjesec 4.9. S tim da mene vec 3 dan bole dosta grudi na dodir, inace me bole 3 do 4 dana pred M pa sad mi nije jasno da li cu dobit ju ili ne, usput skuhala sam si caj od sumskog voca inace volim pit caj ali kad sam pomirisala kao da mi je zasmrdio na tren kao da se netko ispovracao doslvno takav miris je bio, naduta sam i kao da imam grceve a i plinove ne znam sto da si mislim eto ❤️🤷♀️
Pozdrav svima, ja i muz duze vrijeme radimo na drugoj bebi, prosle godine u 3 mjesecu sam imala laznu trudnocu, sto se zavrsilo sa kiretazom od onda pokusavamo ali uzaludno, zadnja M je bila ovaj mjesec 4.9. S tim da mene vec 3 dan bole dosta grudi na dodir, inace me bole 3 do 4 dana pred M pa sad mi nije jasno da li cu dobit ju ili ne, usput skuhala sam si caj od sumskog voca inace volim pit caj ali kad sam pomirisala kao da mi je zasmrdio na tren kao da se netko ispovracao doslvno takav miris je bio, naduta sam i kao da imam grceve a i plinove ne znam sto da si mislim eto ❤️🤷♀️
Napravi test uskoro sretno 🤞🥰🤞😁
Jutroooo 😉 danas idem na prvu folikulometriju u ovom ciklusu. Baš sam uzbuđena jer se bliži postupak 😊
sretno svima koji danas piš piš 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Jutroooo 😉 danas idem na prvu folikulometriju u ovom ciklusu. Baš sam uzbuđena jer se bliži postupak 😊
sretno svima koji danas piš piš 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Super 🥰😁 javi kako je prošlo.
Sortiraj odgovore
Najstariji