Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    25. Rujan 2020. 17:00

Pupa

Bella🍁

Pupa kako je tvoje smeđarenje izgledalo prije biokemijske i kad je to počelo?

Počelo je 3 dana prije očekivane M. Bilo je možda 2 kapi prvi dan pa se pojačavalo. Najviše je bilo na papiru nakon brisanja, a na ulošku samo ako bi više hodala. Meni je to izgledalo kao kad mi M završava jer inace imam takav iscjedak zadnji dan M.

Ok. Samo smeđe boje il'? Svjetlo il' tamno?

Pupa
    25. Rujan 2020. 17:13

Bella🍁

Pupa

Bella🍁

Počelo je 3 dana prije očekivane M. Bilo je možda 2 kapi prvi dan pa se pojačavalo. Najviše je bilo na papiru nakon brisanja, a na ulošku samo ako bi više hodala. Meni je to izgledalo kao kad mi M završava jer inace imam takav iscjedak zadnji dan M.

Da, samo smeđe, i tamno i svijetlo. Tek mi se nakon tjedan dana od početka smeđarenja pojavio crveni iscjedak. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Bella🌟
    25. Rujan 2020. 17:19

Pupa

Bella🍁

Pupa

Bella🍁

Da, samo smeđe, i tamno i svijetlo. Tek mi se nakon tjedan dana od početka smeđarenja pojavio crveni iscjedak.

Ok. Hvala ti na odgovoru 🤗😘

Ivana_sbk
    25. Rujan 2020. 18:34

Cure, evo rezultati spermiograma su pokazali asthenozoospermiju, od 72 milijuna, samo 7 posto je pokretnih, to je valjda premalo za začeće, kaže doktor. Ja moram ići vaditi hormone za početak. Ima li koja od vas ili da znate možda koju prijateljicu da joj je muž imao ovu dijagnozu, kako se liječi i jesu li uspjeli začeti? 

Radimo na bebi od 11/2019.
    Na kontrolnom pregledu kod gin. krajem travnja 2020. - sve uredu.
    Ovulacije ✅ ciklusi ✅
    27 godina 🥰

zg123
    25. Rujan 2020. 18:49

Moj muž ima tu dijagnozu, s time da je on imao pokretnih i brzo pokretnih na 1. spermiogramu zajedno 4 % u 12. mj 2019. Pio je vitamine od twinlaba i kada je radio u 5. mjesecu već je bilo 31 % zajedno brzo pokretnih i pokretnih. Išli smo u Petrovu doktoru Vrčiću i on je rekao profertil da pije, to pije od 1.8. I kad završi kuru od 3 mjeseca će ići opet na spermiogram. Super se poboljšao od viramnica

25. Rujan 2020. 19:12

Dame moje napokon je krenulo, stigla glupača 🤦🏼‍♀️ Jedva sam dočekala da dođe da se mogu bacit u nove pobjede 💪🏻💪🏻 
    Sanjarko upisi me za 24.10. Kad budeš mogla 😘

Bella🌟
    25. Rujan 2020. 19:42

anci00

Dame moje napokon je krenulo, stigla glupača 🤦🏼‍♀️ Jedva sam dočekala da dođe da se mogu bacit u nove pobjede 💪🏻💪🏻
    Sanjarko upisi me za 24.10. Kad budeš mogla 😘

Jeeej super Ancioo, baš mi je drago 🤗😁😁😁

Ivana_sbk
    25. Rujan 2020. 19:48

zg123

Moj muž ima tu dijagnozu, s time da je on imao pokretnih i brzo pokretnih na 1. spermiogramu zajedno 4 % u 12. mj 2019. Pio je vitamine od twinlaba i kada je radio u 5. mjesecu već je bilo 31 % zajedno brzo pokretnih i pokretnih. Išli smo u Petrovu doktoru Vrčiću i on je rekao profertil da pije, to pije od 1.8. I kad završi kuru od 3 mjeseca će ići opet na spermiogram. Super se poboljšao od viramnica

Uh, možda ima nade, molim te napisi mi koje je vitamine pio od twinlaba. 🙏 Kupili smo od almagea MAN FORMULA +, 30 vrećica za 200kn, ima unutra onaj cink, selen itd. Znaci da spermijima mora biti pokretljivost bas veća od 35% da bi došlo do začeća? Bas nikako ne može doći sa ovom pokretljivošću od 7%😓 
    I htjela sam te pitat još za matičnu mliječ, jeste to koristili? Pročitala sam da je isto dobro. 
    Ajme ovo je došlo kao šok, uopće ne misliš na to i onda odjednom 😓

Ovulacije ✅ ciklusi ✅
    27 godina 🥰

Ivana_sbk
    25. Rujan 2020. 20:59

Andela111

Ivana, jako mi je zao zbog toga ali ne odustaj, moj ujak je sa 7 posto dosao na 40 posto i prirodnim putem nakon 6 godina, sada ima 49 dobio blizance! Sve je moguce, vazno je da znate sto je problem.

A hvala Andela, to mora da je teško, moj je muž odmah počeo plakat 😓 

Ovulacije ✅ ciklusi ✅
    27 godina 🥰

25. Rujan 2020. 21:23

Ancioo, samo jako 💪💪

Zelim sretan i uspjesan vikend svima nama sa plodnim danima 😄😄
    Sanjarko, molim te da me zabiljezis za 12.10 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.