Drage moje, evo me na kafi broj dva…. ko je jos na cekanju u naredna dva dana? Pisite malo o vasim simptomima, to puno pomaze da shvatimo da jesmo/ nismo T te da puno toga umislimo…zajedno!
Već sam rekla al jedva čekam tvoj test 😁
Btw kad si spomenula kavu, jel i dalje pijete kavu normalno, ste smanjile ili ćete kad vidite plus ili nećete uopće? Kakva su vam stajališta o kavu dok pokušavate i kad ostanete trudne?🧐🤔😁😁
Ajme Bella ako sam ja sve ovo umislila u svojoj ludoj glavi , ima da se kaznim….samo da smislim kako?🧐
Haha ajoj. Vjerujem ti,jer svaka od nas ja vjerujem ima ponekad slicnu glavu. Al nadam se da nije umišljeno i da će plus ko kuća🤞🤞😁😁
Pozdrav svima
ima li ovdje vas koje radite na drugoj bebici?
Naš dečko će 27.9. navršiti 18 mjeseci, u prvoj trudnoći sam ostala odmah trudna od prve, sada 2 mjeseca pokušavamo i ništa, nadamo se trećoj sreći, ali sam malo zabrinuta. Ciklusi mi traju 27 dana i ovulacija bi trebala biti 14. dan, a mi smo imali odnose od 10-14 dana ciklusa. Imam 32 godine i htjeli bi još dvoje. Koliko pokušavate ostale? I htjela sam pitati imate li kakav savjet glede lh testova? Je li dobar onaj digitalni od Clearbluea?
Pozdrav evo da ti ja odgovorim, mozes isto pitanje postaviti i na temi LH trakice ,znaju cure sto preporuciti.
Ja sam koristila CB digitalni, imala smajlice i pokrivali te dane ali se nije primilo.
Sada idem na folikulometrije-ultrazvucno pracenje rasta folikula.
Najcesce ti u potpisu pise koliko tko dugo radi na bebi.
Zelim ti svu srecu da cim prije ugledas plusic 😍♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ivyyy sokirana sam, zao mi je!!!
Koja je bila tvoja situacija ?
Pozitivan pa negativan test na trudnocu jel tako nesto bilo?
Drzi se ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Bok cure 😀
Cestitke novim trudnicama ❤
Evo malo update mog stanja,stigli nalazi biopsije i ginekolosko-onkoloski konzilij kbc osijek smatra da ipak nije potrebna konizacija zasad 😀😀😀😀😀
Narucena na ponovnu papu i kolposkopiju pocetkom 12.mj.pa ako se ponovi onda cemo,doktor misli da je sve biopsijom pocupao.
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Hvala vam cure svima❤️❤️❤️❤️
Watsonoo9 da, dva skroz slabo pozitivna, treci vec jaca crtica, i nakon toga sam 'dobila M' na dva dana i poslje samo smedji iscjedak i negativni testovi..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Bok cure 😀
Cestitke novim trudnicama ❤
Evo malo update mog stanja,stigli nalazi biopsije i ginekolosko-onkoloski konzilij kbc osijek smatra da ipak nije potrebna konizacija zasad 😀😀😀😀😀
Narucena na ponovnu papu i kolposkopiju pocetkom 12.mj.pa ako se ponovi onda cemo,doktor misli da je sve biopsijom pocupao.
Super nek je dobro prošlo☺️☺️♥️
Bas mi je zao, Ivy 😟 Ne brini, brzo ce mala mrvica opet💗
Andela, mjesec dana bez sopinga ukoliko si u krivu ☝️Ali, zaista se nadam da nisi 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji