Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    23. Rujan 2020. 16:01

Andela111

Drage moje, evo me na kafi broj dva…. ko je jos na cekanju u naredna dva dana? Pisite malo o vasim simptomima, to puno pomaze da shvatimo da jesmo/ nismo T te da puno toga umislimo…zajedno!

Već sam rekla al jedva čekam tvoj test 😁

Btw kad si spomenula kavu, jel i dalje pijete kavu normalno, ste smanjile ili ćete kad vidite plus ili nećete uopće? Kakva su vam stajališta o kavu dok pokušavate i kad ostanete trudne?🧐🤔😁😁

Bella🌟
    23. Rujan 2020. 17:03

Andela111

Ajme Bella ako sam ja sve ovo umislila u svojoj ludoj glavi , ima da se kaznim….samo da smislim kako?🧐

Haha ajoj. Vjerujem ti,jer svaka od nas ja vjerujem ima ponekad slicnu glavu. Al nadam se da nije umišljeno i da će plus ko kuća🤞🤞😁😁

23. Rujan 2020. 17:27

Ivyyy bas mi je zao 😢😢

watson009
    23. Rujan 2020. 17:50

Anchika

Pozdrav svima
    ima li ovdje vas koje radite na drugoj bebici?
    Naš dečko će 27.9. navršiti 18 mjeseci, u prvoj trudnoći sam ostala odmah trudna od prve, sada 2 mjeseca pokušavamo i ništa, nadamo se trećoj sreći, ali sam malo zabrinuta. Ciklusi mi traju 27 dana i ovulacija bi trebala biti 14. dan, a mi smo imali odnose od 10-14 dana ciklusa. Imam 32 godine i htjeli bi još dvoje. Koliko pokušavate ostale? I htjela sam pitati imate li kakav savjet glede lh testova? Je li dobar onaj digitalni od Clearbluea?

Pozdrav evo da ti ja odgovorim, mozes isto pitanje postaviti i na temi LH trakice ,znaju cure sto preporuciti.
    Ja sam koristila CB digitalni, imala smajlice i pokrivali te dane ali se nije primilo.
    Sada idem na folikulometrije-ultrazvucno pracenje rasta folikula.
    Najcesce ti u potpisu pise koliko tko dugo radi na bebi.
    Zelim ti svu srecu da cim prije ugledas plusic 😍♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    23. Rujan 2020. 17:51

Ivyyy sokirana sam, zao mi je!!! 
    Koja je bila tvoja situacija ? 
    Pozitivan pa negativan test na trudnocu jel tako nesto bilo?
    Drzi se ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

MisicaMia
    23. Rujan 2020. 17:55

Bok cure 😀
    Cestitke novim trudnicama ❤
    Evo malo update mog stanja,stigli nalazi biopsije i ginekolosko-onkoloski konzilij kbc osijek smatra da ipak nije potrebna konizacija zasad 😀😀😀😀😀
    Narucena na ponovnu papu i kolposkopiju pocetkom 12.mj.pa ako se ponovi onda cemo,doktor misli da je sve biopsijom pocupao.

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

Ivyyyy
    23. Rujan 2020. 18:02

Hvala vam cure svima❤️❤️❤️❤️ 
    Watsonoo9 da, dva skroz slabo pozitivna, treci vec jaca crtica, i nakon toga sam 'dobila M' na dva dana i poslje samo smedji iscjedak i negativni testovi.. 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Bella🌟
    23. Rujan 2020. 18:06

MisicaMia

Bok cure 😀
    Cestitke novim trudnicama ❤
    Evo malo update mog stanja,stigli nalazi biopsije i ginekolosko-onkoloski konzilij kbc osijek smatra da ipak nije potrebna konizacija zasad 😀😀😀😀😀
    Narucena na ponovnu papu i kolposkopiju pocetkom 12.mj.pa ako se ponovi onda cemo,doktor misli da je sve biopsijom pocupao.

Super nek je dobro prošlo☺️☺️♥️

23. Rujan 2020. 20:15

Bas mi je zao, Ivy 😟 Ne brini, brzo ce mala mrvica opet💗
    Andela, mjesec dana bez sopinga ukoliko si u krivu ☝️Ali, zaista se nadam da nisi 🤗

Lindsay
    23. Rujan 2020. 20:34

Andela ti si trudna sto posto...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.