Valentina, probaj ic vadit privatno ako imas mogucnost pa ti vade kad oces i nalaz je gotov za 2 sata :) sretno ❤️
Ja neznam uopce dali da ovo pišem jer mi je tako bilo u prosli mjesec pa nisam bila trudna ali meni su zile toliko iskocile po svuda ali jako jako na trbuhu , neki dan mi je cak majka rekla da koliko su mi vidljive zile 🙈 i jucer sam se bas gledala i stvarno su jake bas dosta jače nego prošli mjesec , sad neznan 🙈 na grudima ih imam jos od proslog mjeseca i nisu se makle 😂😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
A da i imam temperaturu 37.2. Sto mi se isto desilo prosli mjesece isto 8DPO . Tako da vise neznam sta da mislim . Prosli mjesec sam imala bas sve simptome pa nista 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Pozdrav svima
ima li ovdje vas koje radite na drugoj bebici?
Naš dečko će 27.9. navršiti 18 mjeseci, u prvoj trudnoći sam ostala odmah trudna od prve, sada 2 mjeseca pokušavamo i ništa, nadamo se trećoj sreći, ali sam malo zabrinuta. Ciklusi mi traju 27 dana i ovulacija bi trebala biti 14. dan, a mi smo imali odnose od 10-14 dana ciklusa. Imam 32 godine i htjeli bi još dvoje. Koliko pokušavate ostale? I htjela sam pitati imate li kakav savjet glede lh testova? Je li dobar onaj digitalni od Clearbluea?
A da i imam temperaturu 37.2. Sto mi se isto desilo prosli mjesece isto 8DPO . Tako da vise neznam sta da mislim . Prosli mjesec sam imala bas sve simptome pa nista 🙈
Mašo 🤞🤞🤞🤞 kad ćeš raditi test?
Bella,
Trudim se ne radit test hahaha jer sam u ovih zadnjih par mjeseci napravila valjda 300000 testova i samo se mučila 🙈 utorak trebam ne dobit pa ako ne dode cu radit srijedu :) 🤞🤞🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Bella,
Trudim se ne radit test hahaha jer sam u ovih zadnjih par mjeseci napravila valjda 300000 testova i samo se mučila 🙈 utorak trebam ne dobit pa ako ne dode cu radit srijedu :) 🤞🤞🤞
Ok, onda drzimo fige za srijedu😁😁🤞🤞
Valentina, probaj ic vadit privatno ako imas mogucnost pa ti vade kad oces i nalaz je gotov za 2 sata :) sretno ❤️
Ja neznam uopce dali da ovo pišem jer mi je tako bilo u prosli mjesec pa nisam bila trudna ali meni su zile toliko iskocile po svuda ali jako jako na trbuhu , neki dan mi je cak majka rekla da koliko su mi vidljive zile 🙈 i jucer sam se bas gledala i stvarno su jake bas dosta jače nego prošli mjesec , sad neznan 🙈 na grudima ih imam jos od proslog mjeseca i nisu se makle 😂😂😂
A cuj Mašo mozda je ovaj puta...
Ja od simptoma nisam imala nista osim te vene na trbuhu i cicke sto su me malo jace boljele.. i imala grceve neke doduse koji su se nastavili ko i bol u cickama, al eto 5tj skoro 6tj trudna i nemam simtoma nekih velikih hahaha tako da nikad ne znas, no sacekaj ti utorak ako ne dode u srijedu napravi 😁
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Ja sam ipak na kraju otisla kod doktora jer imam slabe bolove u jajnicima.. bila sam trudna oko 4 tj al kaze doktorica da je vjv vec sve samo otislo.. izvadila mi je krv da vidi da jos nesto nije ostalo 😏😔 znala sam da me osjecaj nije varao, ali eto, Bog je za moju mrvicu ocito imao druge planove..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Tinceee da znam sjecam se tvojih vena 😂😂😍 a cudno mi je ipak da me ne bole ni grudi ni nemam nikakvih probadanja ni nista slicno . Da imam odmah bi radila test al ovako :/
Ivyyyy jako mi je žao ❤️❤️❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji