Cure sa minusima, glavu gore ❤️ a i dok m ne dođe nista nije gotovo 👍🤞🤞🤞🤞
Ja imam pik! Steta sta ga ne smijem pokriti 😅
Mislim budem se ja druzila s muzem al plivaci ce ovaj put negdje drugdje 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure oprostite sto ovako upadam, previse posla ovih dana pa tek navecer sjednem i sve procitam.
Evo sam sad trkla s posla pokupiti nalaze od hormona. Da li se koja od vas razumi u te intervale? Ja ne bas.
Evo slike nalaza
https://ibb.co/W2SmzKn
Sve ti je dobro 👍
Da i meni se čini da ti je sve ok.
Kasnije ćeš i progesteron vaditi?
Meni je recimo dr. na humanoj na nalaz progesterona koje je prema ref. Vrijednosti bio u granicama, rekao da bi bilo dobro da je ipak malo viši. Iako prema nalazu je bio ok, u vrijednosti kojoj treba biti. Tako da oni ti to sve gledaju u kontekstu za tebe u tom trenutku.
Cure sa minusima, glavu gore ❤️ a i dok m ne dođe nista nije gotovo 👍🤞🤞🤞🤞
Ja imam pik! Steta sta ga ne smijem pokriti 😅
Mislim budem se ja druzila s muzem al plivaci ce ovaj put negdje drugdje 😅
🤭🤭🤭
Cure oprostite sto ovako upadam, previse posla ovih dana pa tek navecer sjednem i sve procitam.
Evo sam sad trkla s posla pokupiti nalaze od hormona. Da li se koja od vas razumi u te intervale? Ja ne bas.
Evo slike nalaza
Sve ti je dobro 👍
Hvala ti😘😘. Bojala sam se da nesto nece bit dobro kad nece da se primi bebac vec tri mjeseca. A ipak imam sad uskoro 37 pa mi nije svejedno.
Napravila briseve, papu i sad hormone i sve uredno.
Narucila sam se u cetvrtak kod druge gin. da vidim njeno misljenje
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Da li je koja možda kojim slučajem bila na genetsko savjetovanju? Poslala me u KBC Rebro za genetsko savjetovanje... Niti neznaš čemu i zašto i koja je svrha tog savjetovanje🤷♀️🤷♀️ ako je koja bila ako može mi napisati da nisam u bedu i brigi stalno jer mi nije svejedno😪😥😥
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
I dala mi je da si kupim Premama duo, tablete i kapsule🙄 jako mrzim pit tablete, ali jakooo😥😥
8+4👶
Evo slike nalaza
Sve ti je dobro 👍
Meni je recimo dr. na humanoj na nalaz progesterona koje je prema ref. Vrijednosti bio u granicama, rekao da bi bilo dobro da je ipak malo viši. Iako prema nalazu je bio ok, u vrijednosti kojoj treba biti. Tako da oni ti to sve gledaju u kontekstu za tebe u tom trenutku.
Hvala ti. Da ici cu vaditi progesteron ovaj ciklus vrc kad sam sve napravila.
Vidjeti cu sto ce reci gin. u cetvrtak.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Da li je koja možda kojim slučajem bila na genetsko savjetovanju? Poslala me u KBC Rebro za genetsko savjetovanje… Niti neznaš čemu i zašto i koja je svrha tog savjetovanje🤷♀️🤷♀️ ako je koja bila ako može mi napisati da nisam u bedu i brigi stalno jer mi nije svejedno😪😥😥
Mimi ja sam bila na genetskom. Baš na Rebru. Narucis se online upitnicima, obavezno navedes da si trudnica i dođeš brzo na red. To ti je razgovor sa geneticarkom i ona procijeni što dalje treba, ako treba. Išla sam jer mi brat ima neurofibromatozu.
Uputnicom se javi na ovaj mail [email=predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr]predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr[/email] .
I što se tiče PremamaDuo, ja ti ih trenutno koristim i ok su mi.
Evo slike nalaza
Sve ti je dobro 👍
Hvala ti. Da ici cu vaditi progesteron ovaj ciklus vrc kad sam sve napravila.
Vidjeti cu sto ce reci gin. u cetvrtak.
Nista. Javi kak će pregled proći.
Da li je koja možda kojim slučajem bila na genetsko savjetovanju? Poslala me u KBC Rebro za genetsko savjetovanje… Niti neznaš čemu i zašto i koja je svrha tog savjetovanje🤷♀️🤷♀️ ako je koja bila ako može mi napisati da nisam u bedu i brigi stalno jer mi nije svejedno😪😥😥
Mimi ja sam bila na genetskom. Baš na Rebru. Narucis se online upitnicima, obavezno navedes da si trudnica i dođeš brzo na red. To ti je razgovor sa geneticarkom i ona procijeni što dalje treba, ako treba. Išla sam jer mi brat ima neurofibromatozu.
Uputnicom se javi na ovaj mail[email=predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr]predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr[/email].
I što se tiče PremamaDuo, ja ti ih trenutno koristim i ok su mi.
Rekla mi je gin... Da poslikam povijest bolesti što je ona jučer napisala i uputnicu i da pošaljem na taj mail, poslala sam jučer još oko 5 popodne🤷♀️ valjda će vidjet...ali u mojoj familiji nitko nema nikakvu bolest bar koliko znam jer moja je životna priča od pelena do 10g bio samo bolnica operacija bolnica kontrole... I to samo radi moje ako ju mogu uopće tako nazvat mame😑 na meni su vidljive posljedice njenih ispijanje tableta za protiv bolova jer kako je ona rekla ona nije znala da je bila trudna sa mnom i sad eto imam to šta imam😥 a ništa ići ću sa dragim u zg pa ću čut što rec genetičarka🙂
8+4👶
Sortiraj odgovore
Najstariji