Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa
    18. Rujan 2020. 15:13

anci00

Chloe dobrodošla
    Lindsay ma čim dođe i prođe, probat ću se opustiti i hopsat maksimalno, sutra putujemo pa ću vam danas još dosađivati 🤭🤭

Chole ničega se stidjeti ne moraš, sve smo kao i ti, budeš već vidjela, bit će zajedničkog smijeha, suza čak i gadljivih fotkica al smo sve zajedno u ovome, s nama će ti bit super :)

Vanja sačekaj još malo, možda dođe m a možda je još rano 🤞🏼

Pupa upali si sad jedan film i cim završi odmah drugi, narednih par dana probaj maksimalno odmarat i vidjet ces kad Beta bude trodupla 😊

I ti pojedi još malo čokolade i za mene i uživaj u odmoru 😘❤️🤞🏻

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Chloe
    18. Rujan 2020. 15:19

Hvala vam na dobrodoslici. Dijelit cemo iskustva, a nadam se i vise smijeha nego suza :)

🙋‍♀️ 33 g.
    🙋‍♂️ 38 g.
    💑 8 g.
    👰🤵 2 g.
    Pokušavamo ostati🤰 od 8/20

vanja137
    18. Rujan 2020. 15:33

anci00

Chloe dobrodošla
    Lindsay ma čim dođe i prođe, probat ću se opustiti i hopsat maksimalno, sutra putujemo pa ću vam danas još dosađivati 🤭🤭

Chole ničega se stidjeti ne moraš, sve smo kao i ti, budeš već vidjela, bit će zajedničkog smijeha, suza čak i gadljivih fotkica al smo sve zajedno u ovome, s nama će ti bit super :)

Vanja sačekaj još malo, možda dođe m a možda je još rano 🤞🏼

Pupa upali si sad jedan film i cim završi odmah drugi, narednih par dana probaj maksimalno odmarat i vidjet ces kad Beta bude trodupla 😊

Hvala...stvarno ste super curke i zene...treba biti pozitivan i trudit se sto vise ;);)...
    Kad vec tipkamo,pijete li vi kakve vitamine...meni dr rekla da ih konstantno pijem ,bez prestanka

Lindsay
    18. Rujan 2020. 15:38

Ja sam se pocela debljati od folacina, a pila sam ga unazad 6 mjeseci pa sam ga sada izbacila. Nista ne uzimam. Decko ce na spermiogram uskoro. 

vanja137
    18. Rujan 2020. 15:46

lindsay

Ja sam se pocela debljati od folacina, a pila sam ga unazad 6 mjeseci pa sam ga sada izbacila. Nista ne uzimam. Decko ce na spermiogram uskoro.

Ja sam uzela one  vitmanine novalac i pijem ih od 4 mjeseca..

Pupa
    18. Rujan 2020. 16:05

Andela111

Pupa, ja imam neki osecaj tezine i zatezanja, bradavice ne mogu da pipnem, previse bole nije normalno jesi li ti tako imala… Ancioo… ma ne radi testove vise. Na dan kasnjenja uradi test , i ako nije idemo dalje… Meni ovi svi sim ptomi previse traju… vec 8 dana a trebam dobiti za 5 aaahahahahaha hit! Psiho!

Mene samo cicke bole sa strane kad ih stisnem. Ništa strašno. Ja više osjećam umor. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Ivo& Ivana💙♥️
    18. Rujan 2020. 16:42

Cure oprostite sto ovako upadam, previse posla ovih dana pa tek navecer sjednem i sve procitam. 
    Evo sam sad trkla s posla pokupiti nalaze od hormona. Da li se koja od vas razumi u te intervale? Ja ne bas.
    Evo slike nalaza
    https://ibb.co/W2SmzKn

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Sanjarka88
    18. Rujan 2020. 16:44

Clio35

Cure oprostite sto ovako upadam, previse posla ovih dana pa tek navecer sjednem i sve procitam.
    Evo sam sad trkla s posla pokupiti nalaze od hormona. Da li se koja od vas razumi u te intervale? Ja ne bas.
    Evo slike nalaza
    https://ibb.co/W2SmzKn

Sve ti je dobro 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Rujan 2020. 16:46

Chloe

Veliki pozdrav svima. Citam vas već oko dva mjeseca, upijam savjete i tudja iskustva, pa sam se odvazila otvoriti profil i pozdraviti vas redom. Divne ste dame, sve, pune podrske i hvala vam zbog toga, cak i u ime trudilica koje nisu registrirane, a prate vas pomno, sigurna sam da ih ima mnogo jer sam i ja bila jedna od tih. :)
    Moja situacija ukratko je sljedeca: suprug i ja vec dva mjeseca pokusavamo ostvariti trudnocu, medjutim nazalost bezuspjesno jos uvijek. Ja imam 34 godine, pa sam onako malo zabrinuta i htjela bih to pozuriti zbog godina, a opet sebi tako vjerovatno stvaram stres pa ne ide. Nadam se da ce uskoro biti plusic, oboje bas zelimo bebu. Ja sam na ginekoloskom bila prije nekih 7-8 mjeseci i sve je bilo super, tako da na kontrolu trebam za nekih 4 mjeseca ukoliko ne ostvarimo trudnocu ranije. Suprug nije radio nikakva testiranja, mislim da je jos uvijek rano, mada on ima 39 godina.

Molim vas upisite me u ovu listu za ne dobiti mengu 23.9. ako nije problem. Saljem puno pozdrava.

Dobro nam došla ❤️ i dugo se tipkale al na ljetnim bebama 😍

Sanjarka88
    18. Rujan 2020. 16:47

Cure sa minusima, glavu gore ❤️ a i dok m ne dođe nista nije gotovo 👍🤞🤞🤞🤞

Ja imam pik! Steta sta ga ne smijem pokriti 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.