Veliki pozdrav svima. Citam vas već oko dva mjeseca, upijam savjete i tudja iskustva, pa sam se odvazila otvoriti profil i pozdraviti vas redom. Divne ste dame, sve, pune podrske i hvala vam zbog toga, cak i u ime trudilica koje nisu registrirane, a prate vas pomno, sigurna sam da ih ima mnogo jer sam i ja bila jedna od tih. :)
Moja situacija ukratko je sljedeca: suprug i ja vec dva mjeseca pokusavamo ostvariti trudnocu, medjutim nazalost bezuspjesno jos uvijek. Ja imam 34 godine, pa sam onako malo zabrinuta i htjela bih to pozuriti zbog godina, a opet sebi tako vjerovatno stvaram stres pa ne ide. Nadam se da ce uskoro biti plusic, oboje bas zelimo bebu. Ja sam na ginekoloskom bila prije nekih 7-8 mjeseci i sve je bilo super, tako da na kontrolu trebam za nekih 4 mjeseca ukoliko ne ostvarimo trudnocu ranije. Suprug nije radio nikakva testiranja, mislim da je jos uvijek rano, mada on ima 39 godina.
Molim vas upisite me u ovu listu za ne dobiti mengu 23.9. ako nije problem. Saljem puno pozdrava.
🙋♀️ 33 g.
🙋♂️ 38 g.
💑 8 g.
👰🤵 2 g.
Pokušavamo ostati🤰 od 8/20
Hvala vam Bella i Valentina 💕💕 Nadam se i ja da ce to sve proci dobro i da cu ukloniti tu prepreku na putu ka bebici 😔
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Haj cure
Divna zao mi je, ali već vjerujem da će kad obaviš zahvat bit sve u redu ❤️
Ja napravila testic, dzaba hahaha test bijel da ne može bjelji biti, čak i kad ga rastavis nema ništa dok onaj prvi kad sam rastavila bila je blijeda crta
Moguće da je došlo do biokemijske, ne znam ni sama nisam pametna opet ću se opskrbiti trakicama, šta je tu je, najela sam se čokolade i bit će sve ok
ubija me dole, vjerujem da ću kroz dan dva procuriti 😫
Dogovorili smo se za mali godišnji pa ako slučajno ne budem aktivna kao do sada, znate sto je 🥰❤️🥰❤️
Veliki pozdrav svima. Citam vas već oko dva mjeseca, upijam savjete i tudja iskustva, pa sam se odvazila otvoriti profil i pozdraviti vas redom. Divne ste dame, sve, pune podrske i hvala vam zbog toga, cak i u ime trudilica koje nisu registrirane, a prate vas pomno, sigurna sam da ih ima mnogo jer sam i ja bila jedna od tih. :)
Moja situacija ukratko je sljedeca: suprug i ja vec dva mjeseca pokusavamo ostvariti trudnocu, medjutim nazalost bezuspjesno jos uvijek. Ja imam 34 godine, pa sam onako malo zabrinuta i htjela bih to pozuriti zbog godina, a opet sebi tako vjerovatno stvaram stres pa ne ide. Nadam se da ce uskoro biti plusic, oboje bas zelimo bebu. Ja sam na ginekoloskom bila prije nekih 7-8 mjeseci i sve je bilo super, tako da na kontrolu trebam za nekih 4 mjeseca ukoliko ne ostvarimo trudnocu ranije. Suprug nije radio nikakva testiranja, mislim da je jos uvijek rano, mada on ima 39 godina.
Molim vas upisite me u ovu listu za ne dobiti mengu 23.9. ako nije problem. Saljem puno pozdrava.
Dobrodošla 🤗 🤗 pričekaj još mjesec, dva pa se javi doktorici ako neće biti ništa i možeš pitati što dalje preporučuje.. znam da se to čini puno i kad nešto želiš odma bi najradije ( sve smo takve u ovoj grupi ja mislim🤭🤭). Probaj se opustiti i sretno 💕💕🤞
Haj cure
Divna zao mi je, ali već vjerujem da će kad obaviš zahvat bit sve u redu ❤️
Ja napravila testic, dzaba hahaha test bijel da ne može bjelji biti, čak i kad ga rastavis nema ništa dok onaj prvi kad sam rastavila bila je blijeda crta
Moguće da je došlo do biokemijske, ne znam ni sama nisam pametna opet ću se opskrbiti trakicama, šta je tu je, najela sam se čokolade i bit će sve ok
ubija me dole, vjerujem da ću kroz dan dva procuriti 😫
Dogovorili smo se za mali godišnji pa ako slučajno ne budem aktivna kao do sada, znate sto je 🥰❤️🥰❤️
Ancioo uh žao mi je za test. Neka si ti pojela čokolade i sve što treba i samo hrabro dalje ♥️♥️💕 i super za godišnji🥰👌👌
Chloe dobrodošla
Lindsay ma čim dođe i prođe, probat ću se opustiti i hopsat maksimalno, sutra putujemo pa ću vam danas još dosađivati 🤭🤭
Chole ničega se stidjeti ne moraš, sve smo kao i ti, budeš već vidjela, bit će zajedničkog smijeha, suza čak i gadljivih fotkica al smo sve zajedno u ovome, s nama će ti bit super :)
Vanja sačekaj još malo, možda dođe m a možda je još rano 🤞🏼
Pupa upali si sad jedan film i cim završi odmah drugi, narednih par dana probaj maksimalno odmarat i vidjet ces kad Beta bude trodupla 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji