Evo današnja beta 66.4
I dalje smeđi iscjedak. Rekli su mi da moram čekat do ponedjeljka i vadit opet, ako ne dobijem M.
Dobro da se poduplala 🤞
Nazalost nista vise od toga i ne mozes nego cekat 😔
Opusti se koliko mozes ionako ne mozes nista prominit a stresom mozes naskodit trudnoci
Znam 😔 to čekanje je najgore. Bila sam sretna kad sam vidila da je beta narasla, ali kad sam vidjela na ulošku smeđe, odmah sam potonula. Zvala sam na humanu i rekli su mi da ćekam do ponedjeljka ako ću dobit mengu. Stvarno su poticajni 😐
Sve znam.... Ja sam se izila živa zbog tih beta i to si sad jako zamjeram jer sam uvjerena da sam djelomično uzrokovala spontani s tim stresom 😔
Tako da molim te nemoj si to radit. Kakve god self Help metode znas primjeni ih.
Sta se tice doktora i sestara, njima je to nazalost nista, nesto sto se događa svaki dan hrpi žena
Nazalost Al tako je.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo današnja beta 66.4
I dalje smeđi iscjedak. Rekli su mi da moram čekat do ponedjeljka i vadit opet, ako ne dobijem M.
Dobro da se poduplala 🤞
Nazalost nista vise od toga i ne mozes nego cekat 😔
Opusti se koliko mozes ionako ne mozes nista prominit a stresom mozes naskodit trudnoci
Znam 😔 to čekanje je najgore. Bila sam sretna kad sam vidila da je beta narasla, ali kad sam vidjela na ulošku smeđe, odmah sam potonula. Zvala sam na humanu i rekli su mi da ćekam do ponedjeljka ako ću dobit mengu. Stvarno su poticajni 😐
Sve znam…. Ja sam se izila živa zbog tih beta i to si sad jako zamjeram jer sam uvjerena da sam djelomično uzrokovala spontani s tim stresom 😔
Tako da molim te nemoj si to radit. Kakve god self Help metode znas primjeni ih.
Sta se tice doktora i sestara, njima je to nazalost nista, nesto sto se događa svaki dan hrpi žena
Nazalost Al tako je.
Pokušat ću se smirit jer drugo ništa ne mogu. Znam da je njima to normalno, ali eto, nama nije pa zato sam se uspaničila. Hvala na podršci ❤️
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Evo sada sam citala , mnoge zene u trudnoci imaju taj smedji iscjedak, nije nista strasno! Sta oni lupaju??? Kakvo dobijanje? Ma daj… nema sanse…
💪💪💪💪💪 Ležat ću što više mogu i pogledat neki dobar film. Ne može odmoc
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Zene drage,napravila sam test, nema plusica.
Ako kroz par dana ne dode mensutracija,pokusat cu jos jednom ..ako dode pokusat cemo opet...hvala na lijepim zeljama
Ako kroz par dana ne dode mensutracija,pokusat cu jos jednom ..ako dode pokusat cemo opet…hvala na lijepim zeljama
Dok ne dođe, ima nade 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Ako kroz par dana ne dode mensutracija,pokusat cu jos jednom ..ako dode pokusat cemo opet…hvala na lijepim zeljama
Nadamo se:)
Zenice bole me ledja. Ne znam je li pms ili ono najsladje na svijetu. 7dpo sam
Ancioo kako si? Testic?
Nadamo se:)
🤞🤞♥️
Evo današnja beta 66.4
Pupa i ja sam imala smedi iscjedak u prvoj trudnoci i bez obzira na to je sve proslo u najboljem redu. Ne brini ❤
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Sortiraj odgovore
Najstariji