Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    INA 🧸
    18. Rujan 2020. 13:24

Inana1

Pupa

Evo današnja beta 66.4
    I dalje smeđi iscjedak. Rekli su mi da moram čekat do ponedjeljka i vadit opet, ako ne dobijem M.

Pupa i ja sam imala smedi iscjedak u prvoj trudnoci i bez obzira na to je sve proslo u najboljem redu. Ne brini ❤

Isto sam se kao i ti prepala i ostavili su me u bolnici jer se na uzv nije vidjelo nista buduci da je bila rana trudnoca. Dvije noci sam prespavala i kad su ponovo napravili betu i vidjeli da se poduplala - pustili su me doma i rekli da je sve ok. Znaci dupla ti se - u redu je ;)

🧔31 👩30 🧒4 👶1

Pupa
    18. Rujan 2020. 13:36

Inana1

Inana1

Pupa

Evo današnja beta 66.4
    I dalje smeđi iscjedak. Rekli su mi da moram čekat do ponedjeljka i vadit opet, ako ne dobijem M.

Pupa i ja sam imala smedi iscjedak u prvoj trudnoci i bez obzira na to je sve proslo u najboljem redu. Ne brini ❤

Isto sam se kao i ti prepala i ostavili su me u bolnici jer se na uzv nije vidjelo nista buduci da je bila rana trudnoca. Dvije noci sam prespavala i kad su ponovo napravili betu i vidjeli da se poduplala - pustili su me doma i rekli da je sve ok. Znaci dupla ti se - u redu je ;)

Hvala ti ❤️🤞🏻🤞🏻🤞🏻

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Sanjarka88
    18. Rujan 2020. 14:01

Ima puno primjera pozitivne t sa smeđarenjem 
    Tako da uopce nema smisla razmisljat o negativnim ishodima.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Divna 🎀
    18. Rujan 2020. 14:19

Evo mene sa pregleda, dominantan folikul 14 mm na lijevom jajniku, endometrij 6.8 mm troslojan, ovulaciju mogu ocekivati za 3, 4 dana.... ali necemo nastaviti sa folikulomterijom, doktor smatra da cu samo gubiti vrijeme a svi nalazi uredni... jer mi se pored postojeceg polipa, pojavio jos jedan 😔😔 predlozio je histeroskopiju i uklanjanje... tuzna sam do neba... isplakala se u autu da valja.. zahvat necu raditi privatno, idem u bolnicu naredne sedmice... 

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Bella🌟
    18. Rujan 2020. 14:21

Divna_Sa

Evo mene sa pregleda, dominantan folikul 14 mm na lijevom jajniku, endometrij 6.8 mm troslojan, ovulaciju mogu ocekivati za 3, 4 dana…. ali necemo nastaviti sa folikulomterijom, doktor smatra da cu samo gubiti vrijeme a svi nalazi uredni… jer mi se pored postojeceg polipa, pojavio jos jedan 😔😔 predlozio je histeroskopiju i uklanjanje… tuzna sam do neba… isplakala se u autu da valja.. zahvat necu raditi privatno, idem u bolnicu naredne sedmice…

Žao mi je😔
    Ne znam jel si već bila na histeroskopiji, ali mogu te utješiti da to nije ništa strašno. Odradis zahvat, pricekas M i možeš krenuti raditi na bebi. Ideš doma jako brzo posle zahvata.

Divna 🎀
    18. Rujan 2020. 14:25

Bella🍁

Divna_Sa

Evo mene sa pregleda, dominantan folikul 14 mm na lijevom jajniku, endometrij 6.8 mm troslojan, ovulaciju mogu ocekivati za 3, 4 dana…. ali necemo nastaviti sa folikulomterijom, doktor smatra da cu samo gubiti vrijeme a svi nalazi uredni… jer mi se pored postojeceg polipa, pojavio jos jedan 😔😔 predlozio je histeroskopiju i uklanjanje… tuzna sam do neba… isplakala se u autu da valja.. zahvat necu raditi privatno, idem u bolnicu naredne sedmice…

Žao mi je😔
    Ne znam jel si već bila na histeroskopiji, ali mogu te utješiti da to nije ništa strašno. Odradis zahvat, pricekas M i možeš krenuti raditi na bebi. Ideš doma jako brzo posle zahvata.

Nisam nikad bila, sam pojam bolnice mene plasi. Znaci imas pozitivno iskustvo? 

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

valentina98
    18. Rujan 2020. 14:27

Jos jedan je pao😂  ovaj sto je malo zuckasti taj je slikan sat vremena nakon sto se osusio 😅 
    https://ibb.co/gTnpgT1
    https://ibb.co/XbLFM21

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    18. Rujan 2020. 14:28

I naravno da nema nista, ako je jucer bila implantacija ne mogu da se vec danas vidi 😂 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Bella🌟
    18. Rujan 2020. 14:30

Divna_Sa

Bella🍁

Divna_Sa

Žao mi je😔

Nisam nikad bila, sam pojam bolnice mene plasi. Znaci imas pozitivno iskustvo?

Da. Ja sam uz to išla odmah i na laparoskopiju pa sam duže bila u bolnici ali znam da histeroskopski zahvati su brzo gotovi i brzo ideš doma. Ništa strašno. Tako da samo hrabro.💕

valentina98
    18. Rujan 2020. 14:30

Divna_Sa

Drzim fige i vjerujem da ce sve proci u redu.. nemoj biti tuzna, znas,kada ih uklonis mozda bas iduci ciklus bude dobitan 🌷

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.