Evo današnja beta 66.4
I dalje smeđi iscjedak. Rekli su mi da moram čekat do ponedjeljka i vadit opet, ako ne dobijem M.
Pupa i ja sam imala smedi iscjedak u prvoj trudnoci i bez obzira na to je sve proslo u najboljem redu. Ne brini ❤
Isto sam se kao i ti prepala i ostavili su me u bolnici jer se na uzv nije vidjelo nista buduci da je bila rana trudnoca. Dvije noci sam prespavala i kad su ponovo napravili betu i vidjeli da se poduplala - pustili su me doma i rekli da je sve ok. Znaci dupla ti se - u redu je ;)
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Evo današnja beta 66.4
I dalje smeđi iscjedak. Rekli su mi da moram čekat do ponedjeljka i vadit opet, ako ne dobijem M.
Pupa i ja sam imala smedi iscjedak u prvoj trudnoci i bez obzira na to je sve proslo u najboljem redu. Ne brini ❤
Isto sam se kao i ti prepala i ostavili su me u bolnici jer se na uzv nije vidjelo nista buduci da je bila rana trudnoca. Dvije noci sam prespavala i kad su ponovo napravili betu i vidjeli da se poduplala - pustili su me doma i rekli da je sve ok. Znaci dupla ti se - u redu je ;)
Hvala ti ❤️🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Ima puno primjera pozitivne t sa smeđarenjem
Tako da uopce nema smisla razmisljat o negativnim ishodima.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo mene sa pregleda, dominantan folikul 14 mm na lijevom jajniku, endometrij 6.8 mm troslojan, ovulaciju mogu ocekivati za 3, 4 dana.... ali necemo nastaviti sa folikulomterijom, doktor smatra da cu samo gubiti vrijeme a svi nalazi uredni... jer mi se pored postojeceg polipa, pojavio jos jedan 😔😔 predlozio je histeroskopiju i uklanjanje... tuzna sam do neba... isplakala se u autu da valja.. zahvat necu raditi privatno, idem u bolnicu naredne sedmice...
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Evo mene sa pregleda, dominantan folikul 14 mm na lijevom jajniku, endometrij 6.8 mm troslojan, ovulaciju mogu ocekivati za 3, 4 dana…. ali necemo nastaviti sa folikulomterijom, doktor smatra da cu samo gubiti vrijeme a svi nalazi uredni… jer mi se pored postojeceg polipa, pojavio jos jedan 😔😔 predlozio je histeroskopiju i uklanjanje… tuzna sam do neba… isplakala se u autu da valja.. zahvat necu raditi privatno, idem u bolnicu naredne sedmice…
Žao mi je😔
Ne znam jel si već bila na histeroskopiji, ali mogu te utješiti da to nije ništa strašno. Odradis zahvat, pricekas M i možeš krenuti raditi na bebi. Ideš doma jako brzo posle zahvata.
Evo mene sa pregleda, dominantan folikul 14 mm na lijevom jajniku, endometrij 6.8 mm troslojan, ovulaciju mogu ocekivati za 3, 4 dana…. ali necemo nastaviti sa folikulomterijom, doktor smatra da cu samo gubiti vrijeme a svi nalazi uredni… jer mi se pored postojeceg polipa, pojavio jos jedan 😔😔 predlozio je histeroskopiju i uklanjanje… tuzna sam do neba… isplakala se u autu da valja.. zahvat necu raditi privatno, idem u bolnicu naredne sedmice…
Žao mi je😔
Ne znam jel si već bila na histeroskopiji, ali mogu te utješiti da to nije ništa strašno. Odradis zahvat, pricekas M i možeš krenuti raditi na bebi. Ideš doma jako brzo posle zahvata.
Nisam nikad bila, sam pojam bolnice mene plasi. Znaci imas pozitivno iskustvo?
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
https://ibb.co/XbLFM21
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
I naravno da nema nista, ako je jucer bila implantacija ne mogu da se vec danas vidi 😂
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Žao mi je😔
Nisam nikad bila, sam pojam bolnice mene plasi. Znaci imas pozitivno iskustvo?
Da. Ja sam uz to išla odmah i na laparoskopiju pa sam duže bila u bolnici ali znam da histeroskopski zahvati su brzo gotovi i brzo ideš doma. Ništa strašno. Tako da samo hrabro.💕
Drzim fige i vjerujem da ce sve proci u redu.. nemoj biti tuzna, znas,kada ih uklonis mozda bas iduci ciklus bude dobitan 🌷
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji