Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Rujan 2020. 21:13

anci00

Clio glavu gore, sad znaš na čemu si, sad se opusti i tko zna mozd m ni ne dođe a možda da, sto i sama kažeš stvaramo si bespotrebnu nervozu, al jače je od nas 🥺🥺
    Andela drago mi je da si se javila, jesi dobro? Bas sam te neki dan spomenula
    Lijep vikend vam još želim, puse svima 🥰😍🥰😍
    Ja sam na kraju danas izvadila umnjak iako sam imala termin u ponedjeljak, doktoru sam rekla da postoji mogućnost trudnoće, pa mi nije ništa snimao i dao mi je minimalnu anesteziju, rekao je da mi drži fige da jesam trudna i bas me to obradovalo, jer sama pomisao je prekrasna i još kad ti tako netko kaže-rastopis se
    Možda i nisam ali sama ta pomisao je jednostavno prekrasna ❤️🥰❤️

Kako je proslo vađenje? I mene to ceka 😥
    Ali mislim kirurški. Raste mi visoko prema obrazu 🙄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

12. Rujan 2020. 23:42

Sanjarka moram priznat ok, ja se vise bojim igle nego operacije, brzinski odrađeno, poslije malkice boli kad anestezija popusti 
    Sve u svemu zadovoljna sam 👌🏼👌🏼

Ivyyyy
    13. Rujan 2020. 07:48

Zene! Prije 15 min sam otisla na wc i primjetila krv, puno je svjetlija nego M, imam male grceve( a ja prvi dan M inace umirem od bolova) 
    Na poslu sam, i toliko me je panika jel M ili nije, mozda je imp.krvarenje, ne znam sta da radim.. 😏😔🥺

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Sanjarka88
    13. Rujan 2020. 07:59

anci00

Sanjarkamoram priznat ok, ja se vise bojim igle nego operacije, brzinski odrađeno, poslije malkice boli kad anestezija popusti
    Sve u svemu zadovoljna sam 👌🏼👌🏼

Zasto si ga Vadila?
    Morala bi i ja to rijesit prije sljedece t
    Bude li bolova nakon vađenja sumnjam da ce mi Paracetamol pomoć 

Sanjarka88
    13. Rujan 2020. 08:00

Ivyyyy

Zene! Prije 15 min sam otisla na wc i primjetila krv, puno je svjetlija nego M, imam male grceve( a ja prvi dan M inace umirem od bolova)
    Na poslu sam, i toliko me je panika jel M ili nije, mozda je imp.krvarenje, ne znam sta da radim.. 😏😔🥺

Vidit ces kako ce se razvijat danas. Nemas sta nego cekat. 🤞🤞🤞🤞 Da nije m

Pupa
    13. Rujan 2020. 08:04

Ivyyyy

Moguće da se radi o implantacijskom, ali onda onaj test ne može biti pozitivan jer će ti tek biti pozitivan nakon implantacije. Pričekaj koji dan pa ponovi test i držim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

13. Rujan 2020. 10:27

Sanjarka ovo mi je bio zadnji sto sam izvadila, mala mi je čeljust i gurali su mi sve zube, a zubar je rekao sve sto počne rasti poslije 25-te mora van ići 
    Tako da ja sam sada mirna, evo danas je drugi dan jedem sladoled 
    Popila sam jučer jedan paracetamol i jutros jedan 
    Nije tako strasno 😊 možda i bol te oporavak ovisi o kakvom je umnjaku riječ, prvi je bio ogroman i to me vise bolilo a ovaj je bio normalan 

Ivyyyyy jel još curis ili je stalo? 

Bella🌟

Dobro jutro drage žene☕
    TRUDNICE
    Mimi20 - ♥️+
    Lala - ♥️ +
    Tam7 - ♥️+
    Nikkas -♥️ +
    Alehandra - ♥️+
    Lussi - ♥️+
    Zepa555 - ♥️+
    Tinceee2205 - ♥️+
    ODBROJAVANJE 8./9.MJESEC ➕♥️:
    Inana1- 08.09.♥️
    Clio35 - 12.09.♥️
    Pupa - 15.09.♥️
    Ivyyyy - 17.09 ♥️
    Ancioo- 21.09♥️
    Freya_444 - 21./22.9.♥️
    Valentina_23- 23.9.♥️
    Tissa- 25.09.♥️
    Mokosh - 27.09.♥️
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC +:
    Irenaa0809- 01.10.♥️
    Lollypop - 01.10. ♥️
    Bella- 03.10.♥️
    Missy87 - 04.10.♥️
    Anabelaaaa - 5.10.♥️
    Divna_Sa -07.10.♥️
    Naša draga Sanjarka88♥️ - uskoro♥️

Bella🌟
    13. Rujan 2020. 10:32

Snajarka jel bi željela preuzeti listu? 😁 Da ne čekamo slijedeći mjesec, predala bih ti ju sad🤗
    Clio ne znam što da kažem, baš mi je zao. Ja ću se svejedno za tebe nadati da neće doći M. A ako dođe onda idemo u nove pobjede, obrisi suze i nastavi dalje💕♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.