Jutro svima. Kod nas toliko vruće kao da je sredina ljeta. Danas na kupanje cijeliii dan tako necu misliti na M a i iskoristiti jos dok mogu ako dođe.
Zelim vam svima super vikend.
A ja cu test radit mozda cak i u ponedjeljak, utorak. Nisam nestrpljiva, mogu ja cekati brz problema. Cak mi je zao sto sam onog napravila prije par dana. Samo sam se razocarala bezveze
Kod nas u Njemackoj je hladnooo😬 iskoristi danasnji dan na kupanje i suncanje🌷
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Evo odmornooooo , pravo onako vikendaški 🤭
Kako si ti novopečena naša trudnice ❤️❤️
Ma cak je i super haha, jos uvijek nisam svijesna da sam trudna, sve mi nekako nerealno haha od simptoma jedino me cicke bole i grceve imam.. hvala bogu mucnine ne, bar ne za sada😁
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Pozdrav svima, nova ovdje 🤗
Imam 2 pitanja, samo da prvo objasnim situaciju. Radimo na bebi, imala sam blago krvarenje 5 dana prije nego sam trebala dobiti (mislila sam da je došla M jer nije bilo potpuno slabo, al je bilo kraće i slabije nego inače). Nakon par dana kad sam primjetila i dalje otečene grudi i bol u donjem dijelu trbuha, napravila sam 2 testića, oba +. To je bilo na dan kad mi je zapravo trebala doći (inače imam redovite cikluse).
Naravno presretna, taman smo tjedan kasnije išli na godišnji, i drugi dan kako smo stigli na more prokrvarim. To je bio taman 5tt pa sam slj. dan otišla na hitni ginekološki samo da potvrdi da je spontani (jako krvarenje i bolovi). Plod je već otišao, beta je bila samo 80. Tuga.
Doktorica je rekla je da na bebi možemo raditi s prvim ciklusom, samo da moram kod svoje gin obaviti pregled i ispratiti pada li beta. E sad:
1. To je bilo prije 6 dana. Mogu li računati da već ovaj mjesec pokušamo ponovno? (s obzirom da je ovaj spontani bio tako ran i čist kao da je obična menstruacija). Ili bolje pričekati? Nisam našla čisto mišljenje o tome i čak neki preporučaju što prije zbog hormonske situacije, da su veće šanse za oplodnju.
2. Htjela sam odmah po povratku napraviti pregled kod ginicke. Inače sam uvijek išla privatno jer sam imala dobre police osiguranja (ili poslodavac ili ja), zadnja papa uredna prije 7 mjeseci. No nazvala sam po prvi put socijalnu ginekologinju kod koje sam upisana i objasnila situaciju (i da je doc ovdje rekla hitan pregled kad se vratim), a ona mi da termin za 2 mjeseca! Mogu pokupiti uputnicu za betu, i to je to. I pitam ju Pa što da sam trudna, jel moguće da ću na prvi pregled čekati 2 mjeseca? Sestra kaže: "mi svim našim trudnicama kažemo da ako već žele trudnoću voditi kod nas neka bar prvi pregled obave privatno, a mi dogovorimo termin za drugi ili treći."
Žene, je li moguće da ni kao trudnica nemaš pravo na primarnu zdravstvenu zaštitu? Pa doslovno te šalju kod privatnika. Ja znam da si to mogu i hoću priuštiti, ali za koga vraga plaćam 2000kn mjesečno za zdravstveno? Što da nemam novca? Smije li mi ona odbiti prvi pregled?
Hvala unaprijed, isprika na dugom postu. Jednostavno sam danima pretužna i razočarana, najviše zbog gubitka bebe, a onda i toga što nemaš nikakvu podršku u sustavu.
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Evo i mene :) dosla s mora i napunila baterije za nove pobjede :) sanjarka zbog tebe me dusa boli, draga zao mi je neopisivo, prosla sam to samo je kod mene na kraju moralo kiretazom iako ni tada nisu sve ocistili u 13 tt. Ostalim trudnicama cestitke i da sve bude nezamislivo lijepo. Meni je ono gadura prosli mjesec uranila dva dana grrrr, po app kaze danas krecu plodni dani, a ja da prostite poprcljiva ovih dana hahahahha sreca pa je i muz pa ima nade za pokrivanjem komplet plodnog perioda. jedino sto mi je vec par dana uuuuzzzaaaasno muka, Boga pitaj od cega. Fuj. Sretno nam svima 🥰💕
Lazy, ne smije ti odbiti pregled ali je sada takva situacija zbog ove korone i svega, tako je isto i meni ovdje bilo sa tim socijalnim ginekolozima, jedino trudnice i hitni slucajevi imaju "prednost" .... Katastrofa su i kad god imam priliku radije si spremim novce da imam za privatnika, iako zalosno je to da covjek mora placati za svoje zdravlje
Dobro jutro moje dame☺️ evo mi smo jutro započeli sa keksolinom i kakaom, a sad papamo krusku koja je punaaa folne kiseline🥰 i ostalih bitnih vitamina koje su nama potrebne☺️ tako da drage moje napad na kruške😘
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Prvo cestitke novim trudnicama,Sanjarka88 bravo na hrabrosti i pozitivnom razmisljanju i drzim fige da sto prije bude uspjesno 🤞❤
Ja naime,nemam bas dobrih vijesti,nakon potegnutih veza i vezica izgleda da nalazi biopsije nikako nisu dobri,doktor je rekao o svemu cemo iduci tjedan kad idem kod njega.
Kako jedno zlo ne dolazi samo,radila sam kompletnu krvni sliku koja je blago receno,katastrofalna.
M sam dobila sa silnim ugruscima i komadicima endometrija uzasno bolnu kakvu nikad nisam imala,evo sad zavrsava ali sad me pocinje muciti zadnja 2 dana ostra pulsirajuca bol u desnom jajniku koja je poprilicno jaka ali ne stalna.pojavi se pa prestane.
Sve u svemu,izgleda da me moj dugogodisnji stres stigao i to na najgori moguci nacin.
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Boook :)
Pitanjce...koliko dana nakon ovulacije ste počele osjećati prve simptome trudnoće?
Hvalaaa
Lucija 16.12.2021.💗
Prvo cestitke novim trudnicama,Sanjarka88bravo na hrabrosti i pozitivnom razmisljanju i drzim fige da sto prije bude uspjesno 🤞❤
Ja naime,nemam bas dobrih vijesti,nakon potegnutih veza i vezica izgleda da nalazi biopsije nikako nisu dobri,doktor je rekao o svemu cemo iduci tjedan kad idem kod njega.
Kako jedno zlo ne dolazi samo,radila sam kompletnu krvni sliku koja je blago receno,katastrofalna.
M sam dobila sa silnim ugruscima i komadicima endometrija uzasno bolnu kakvu nikad nisam imala,evo sad zavrsava ali sad me pocinje muciti zadnja 2 dana ostra pulsirajuca bol u desnom jajniku koja je poprilicno jaka ali ne stalna.pojavi se pa prestane.
Sve u svemu,izgleda da me moj dugogodisnji stres stigao i to na najgori moguci nacin.
Draga jako mi je žao
Sta znace ti losi nalazi? Znas li sta te ceka?
Sta ne valja s krvi? Kad si zadnji put5ć vadila krv?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Prvo cestitke novim trudnicama,Sanjarka88bravo na hrabrosti i pozitivnom razmisljanju i drzim fige da sto prije bude uspjesno 🤞❤
Draga jako mi je žao
Sta znace ti losi nalazi? Znas li sta te ceka?
Sta ne valja s krvi? Kad si zadnji put5ć vadila krv?
Doktor nije htio preko telefona ali rekao je da cemo o daljnjim postupcima razgovarati obzirom na moje godine i zelje daljnje za trudnocom.
Krvnu sliku nemam pojma iskreno kad sam radila jer nisam nikakvih problema dosad imala.
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji