Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    13. Rujan 2020. 11:59

Sanjarka88 🦋

Bella🍁

Snajarka jel bi željela preuzeti listu? 😁 Da ne čekamo slijedeći mjesec, predala bih ti ju sad🤗
    Clio ne znam što da kažem, baš mi je zao. Ja ću se svejedno za tebe nadati da neće doći M. A ako dođe onda idemo u nove pobjede, obrisi suze i nastavi dalje💕♥️

Moze draga 🤗

Hvala😘

anabelaaaa
    13. Rujan 2020. 12:02

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Evo I ja da javnem rezultate papa testa, nalaz je samo upala, presretna sam,nema cina, nema hpv..samo baktetija koju moram lijecit.I ja I muz istu terapiju.Ovaj mjesec nista od odnosta niti odbrojavanja …ali nema veze.Najvaznije he da sam ovu upalicu saniram, i ABd sljedeci mjesec ponovo u nove pokusaje.
    Inanna zao mi je zbog menge.Zaista svaka losa vjest me rastuzi…😣Cuvajte se..

Super za nalaz 🤗
    Zasto si mislila da ce biti uopce nesto lose?

Nisi mozda upratila...prosli nalaz pape bio povezan sa HPV.. rodjena hpv tipizacija,pozitivna na viruse visokog rizika...Sve to od pocetka pve god.Sad dr ptezadovoljan nalazom...dobila antibiotike I vaginalete..pa ce se to riejsiti nadam se.😊
    Za sve one koje su imale slican problem.Cuvarkuca sa medom I vrkuta, to mislim da mi je pomoglo jer nista nisam drugo koristila...Sretno svima...❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    13. Rujan 2020. 12:09

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Evo I ja da javnem rezultate papa testa, nalaz je samo upala, presretna sam,nema cina, nema hpv..samo baktetija koju moram lijecit.I ja I muz istu terapiju.Ovaj mjesec nista od odnosta niti odbrojavanja …ali nema veze.Najvaznije he da sam ovu upalicu saniram, i ABd sljedeci mjesec ponovo u nove pokusaje.

Super za nalaz 🤗

Nisi mozda upratila…prosli nalaz pape bio povezan sa HPV.. rodjena hpv tipizacija,pozitivna na viruse visokog rizika…Sve to od pocetka pve god.Sad dr ptezadovoljan nalazom…dobila antibiotike I vaginalete..pa ce se to riejsiti nadam se.😊
    Za sve one koje su imale slican problem.Cuvarkuca sa medom I vrkuta, to mislim da mi je pomoglo jer nista nisam drugo koristila…Sretno svima…❤

Super onda da je sve tako brzo rijeseno 🤗🤗🤗🤗
    Sljedeci cemo skupa na odbrojavanje ❤️
    Pupa i InnaAH zao mi je 😪 glavu gore, idemo dalje 🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    13. Rujan 2020. 12:11

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Super za nalaz 🤗

Nisi mozda upratila…prosli nalaz pape bio povezan sa HPV.. rodjena hpv tipizacija,pozitivna na viruse visokog rizika…Sve to od pocetka pve god.Sad dr ptezadovoljan nalazom…dobila antibiotike I vaginalete..pa ce se to riejsiti nadam se.😊
    Za sve one koje su imale slican problem.Cuvarkuca sa medom I vrkuta, to mislim da mi je pomoglo jer nista nisam drugo koristila…Sretno svima…❤

Super onda da je sve tako brzo rijeseno 🤗🤗🤗🤗
    Sljedeci cemo skupa na odbrojavanje ❤️
    Pupa i InnaAH zao mi je 😪 glavu gore, idemo dalje 🤗🤗🤗

Inana1 Sorry 🤦‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ivo& Ivana💙♥️
    13. Rujan 2020. 13:13

Moja M jos nije došla 🙄. CB jucer negativan.Nadam se da mi nece ovaj ciklus se jako produziti jer ja nesmijem piti nikakve hormonalne tablete za poticanje M😔

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Pupa
    13. Rujan 2020. 13:30

Kod mene je prilično čudna situacija. Imala sam grčeve kao kad imam M, išla sam na wc i vidjela smeđu krv i bila sam uvjerena da je stigla jer je test bio negativan. Sada je već prošlo pola dana od kad sam vidjela krv na papiru. Sada nemam grčeve, niti krvi. Jako čudan ciklus. Sad ću pratit ako će se pojačati. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Ivo& Ivana💙♥️
    13. Rujan 2020. 14:25

Pupa

Kod mene je prilično čudna situacija. Imala sam grčeve kao kad imam M, išla sam na wc i vidjela smeđu krv i bila sam uvjerena da je stigla jer je test bio negativan. Sada je već prošlo pola dana od kad sam vidjela krv na papiru. Sada nemam grčeve, niti krvi. Jako čudan ciklus. Sad ću pratit ako će se pojačati.

Tako se zna i meni dogoditi. Cak nekad i dva dana prije M bude par puta smeđe i tako se vuće i za dan-dva procurim normalno.
    Kod mene isto sve cudno ovaj ciklus. Sise me ubijaju, a od M ni traga ni glasa. 💁‍♀️

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

13. Rujan 2020. 15:25

Anabelaaa drago mi je da ne sve ok 🥰 
    Cure koje Str ugledale glupacu bas mi je zao 🥺 
    Idemo zajedno u nove pobjede 👭👭👭👭

13. Rujan 2020. 15:25

*da je sve ok a ne-ne
    Ispričavam se 

anabelaaaa
    13. Rujan 2020. 17:02

anci00

*da je sve ok a ne-ne
    Ispričavam se

Hvala,❤ I ja uvijek grijesim u tipkanju pa ispravljam..A razumijemo se mi sve I bez ispravki 😊

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.