Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tincee2205
    12. Rujan 2020. 14:18

Andela111

Pozdrav cure…. javljam se nakon duze pauze, sa jednim pitanjem nadam se da cete mi pomoci. Na ocekivane dane ovulacije sam dobila tamno smedji iscjedak koji traje vec dva dana…i grcevi lagani. Nikad mi se u zivotu to nije desilo , da li neko ima slicno iskustvo, zabrinuta sam. Tamno tamno smedje sa Ovulacijskom sluzi…. nije obilno. 10.09. je bila O ili 11.09. Ali danas i dalje me grci i taj iscjedak, hvala.

Hej, nazalost ne znam nista, ali citala sam o tome da se to oce pojavljivati.. ali nadam se da nije nista strasno

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Sanjarka88
    12. Rujan 2020. 14:33

MisicaMia

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

Prvo cestitke novim trudnicama,Sanjarka88bravo na hrabrosti i pozitivnom razmisljanju i drzim fige da sto prije bude uspjesno 🤞❤
    Ja naime,nemam bas dobrih vijesti,nakon potegnutih veza i vezica izgleda da nalazi biopsije nikako nisu dobri,doktor je rekao o svemu cemo iduci tjedan kad idem kod njega.
    Kako jedno zlo ne dolazi samo,radila sam kompletnu krvni sliku koja je blago receno,katastrofalna.
    M sam dobila sa silnim ugruscima i komadicima endometrija uzasno bolnu kakvu nikad nisam imala,evo sad zavrsava ali sad me pocinje muciti zadnja 2 dana ostra pulsirajuca bol u desnom jajniku koja je poprilicno jaka ali ne stalna.pojavi se pa prestane.
    Sve u svemu,izgleda da me moj dugogodisnji stres stigao i to na najgori moguci nacin.

Draga jako mi je žao
    Sta znace ti losi nalazi? Znas li sta te ceka?
    Sta ne valja s krvi? Kad si zadnji put5ć vadila krv?

Doktor nije htio preko telefona ali rekao je da cemo o daljnjim postupcima razgovarati obzirom na moje godine i zelje daljnje za trudnocom.
    Krvnu sliku nemam pojma iskreno kad sam radila jer nisam nikakvih problema dosad imala.

Drzi se! Mislim na tebe. I obvezno nam se javi 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

anabelaaaa
    12. Rujan 2020. 14:45

Cestitam novim plusicima..Sanjarka88 drago mi je da se sve rjesili prirodno I da si tu ponovo s nama...Zelim ti svako dobro,naravno I ostalim curama...Ali ona mi je nekako prirasla srcu ❤ Njena snaga prije svega moze motivisati svakoga ko se nadje u slicnoj sitiaciji....Ja krvarim lagano.. od sutra je vec orptilike kraj...I ja sutra radim krvni sliku,papa takodjer sutra gotov pa u znati kako I sta dalje...ljubim vas wve I budite jake I istrajne. ❤❤😘

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    12. Rujan 2020. 14:53

anabelaaaa

Cestitam novim plusicima..Sanjarka88 drago mi je da se sve rjesili prirodno I da si tu ponovo s nama…Zelim ti svako dobro,naravno I ostalim curama…Ali ona mi je nekako prirasla srcu ❤ Njena snaga prije svega moze motivisati svakoga ko se nadje u slicnoj sitiaciji….Ja krvarim lagano.. od sutra je vec orptilike kraj…I ja sutra radim krvni sliku,papa takodjer sutra gotov pa u znati kako I sta dalje…ljubim vas wve I budite jake I istrajne. ❤❤😘

❤️ Rascmoljila si me....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    12. Rujan 2020. 17:13

MisicaMia  baš mi je zao za nalaze, ne znam što bi rekla. Javljaj svakako što ti doktor kaže. ♥️
    Andela hej baš lijepo da si nam se javila🤗🤗 ja ti imam svaku ovulaciju sukrvicu, pa je meni to normalno. Spotting tijekom O se zna ponekad događati.
    Valentina 🤞🤞 nadam se da ti neće doći krajem 9. I da ćes dobiti +. 

• anaid
    12. Rujan 2020. 17:16

Cure da pitam za misljenje i na ovoj temi
    Jel se moze gdje u Zg obaviti kariogram i trombofilija u istoj bolnici ? I gdje? 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Ivo& Ivana💙♥️
    12. Rujan 2020. 17:34

Ipak nisam mogla izdrzat kad je test tu kraj mene. I nazalost opet -. Sad bas eto znam da je sigurno jer sam pravila sa CB.
    Sad cekat da M dođe i u nove pobjede

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Divna 🎀
    12. Rujan 2020. 17:39

Andela111

Pozdrav cure…. javljam se nakon duze pauze, sa jednim pitanjem nadam se da cete mi pomoci. Na ocekivane dane ovulacije sam dobila tamno smedji iscjedak koji traje vec dva dana…i grcevi lagani. Nikad mi se u zivotu to nije desilo , da li neko ima slicno iskustvo, zabrinuta sam. Tamno tamno smedje sa Ovulacijskom sluzi…. nije obilno. 10.09. je bila O ili 11.09. Ali danas i dalje me grci i taj iscjedak, hvala.

Andela,  ja sam prosli ciklus isto tako na 11 i 12 dan imala blagi iscjedak vise kao smedjakasto sa sluzi i probadanje u stomaku, morala sam dnevni ulozak nositi i dobila sam na 26 dan.  Ja to smatram ovulacijskim krvarenjem. Ne desava mi se svaki ciklus, mozda 2 puta u ovoj godini.

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    12. Rujan 2020. 17:48

Clio35

Ipak nisam mogla izdrzat kad je test tu kraj mene. I nazalost opet -. Sad bas eto znam da je sigurno jer sam pravila sa CB.

Sad znas na cemu si, idemo dalje po svoje plusice 🤞🤞
    Ja sam sebi obecala da vise necu raditi testove prije ocekivane, nema smisla i kad je plus, nabijati sebi stres a ako nije, par puta se razocaram za jedan ciklus  ( imam jos jedan Clear Blue u steku  🙉 i onda vise ne kupujem nego kad zakasni 😁)

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Ivo& Ivana💙♥️
    12. Rujan 2020. 17:58

Divna_Sa

Clio35

Sad znas na cemu si, idemo dalje po svoje plusice 🤞🤞
    Ja sam sebi obecala da vise necu raditi testove prije ocekivane, nema smisla i kad je plus, nabijati sebi stres a ako nije, par puta se razocaram za jedan ciklus ( imam jos jedan Clear Blue u steku 🙉 i onda vise ne kupujem nego kad zakasni 😁)

U pravu si. Samo sebi bezveze stvaramo nervozu. Ali to je jace od nas jer je zelja za djetetom jaca. Ali grudi me bas ubijaju i temp. je dosta visoka zato mi nista nije jasno. Ali CB ipak ne pokazuje krivo. Pogotovo  dva dana prije ocekivane.
    Ali eto sto je tu je

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.