Dobro jutro cure 🙂
Ja do srijede ne radim. Malca sam odvela u vrtic. Imam u planu sredit po kuci malo Al me glava rastura od kad sam oci otvorila 😫 tako da prije da cu prelezat dan 🙄
Anci00 ma nista ti to ne znaci, zanemari. Cekamo plusic 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro🌺
Cure zasto mi je pala temp za 2 stupnja? Jel ima to veze ako sam se dizala preko noci dva puta? Oko 3 da idem piskit i oko 6 jer je malcu duda ispala iz krevetica🙈
https://ibb.co/JRbPrpP
To je normalno. Pa i meni tako bude
Prije o se krece od 36.1 do 36.5, a nakon o 36.5 do 36.9 cca. I to bude šaroliko na dane bas.
Dobro jutro cure 🙂
Ja do srijede ne radim. Malca sam odvela u vrtic. Imam u planu sredit po kuci malo Al me glava rastura od kad sam oci otvorila 😫 tako da prije da cu prelezat dan 🙄
Anci00 ma nista ti to ne znaci, zanemari. Cekamo plusic 😍
Ma budem li se tako opterecivala prolupat cu :D
Cuj lezi i odmori se,zasluzila si,nama je bitno da ti budes dobro a i potreban ti je odmor a kucu poslije mozes pospremat, danas je tek ponedjeljak imas do srijede jos vremena 🙂😍
Tincheee kakvo je stanje danas? nadam se da vise nista ne curka :)
Dobro jutro🌺
Cure zasto mi je pala temp za 2 stupnja? Jel ima to veze ako sam se dizala preko noci dva puta? Oko 3 da idem piskit i oko 6 jer je malcu duda ispala iz krevetica🙈
https://ibb.co/JRbPrpP
To je normalno. Pa i meni tako bude
Prije o se krece od 36.1 do 36.5, a nakon o 36.5 do 36.9 cca. I to bude šaroliko na dane bas.
Hvala ti, mjerila sam dva puta i obadva puta mi pokazuje 36,26 pa reko gledam sta je sad 🙈 ja sam kupila bazalni toplomjetar, onaj digitalni sto sam prva dva dana mjerila mi pokaziva stalno jedno te istu temp,mozda su mu baterije slabe ili si je popio malo🙈😂
Pusti kucu, lezi i odmaraj draga, kuca se uvijek moze ocistit 🌺
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Joj cure drage ste Al kuca mi je koma 😅
Cilo lito su apartmani prioritet. Pa to uz posao kuca je bila sve u prolazu. Uzas
Popila sam lekadol valjda ce djelovati 🤞
Vani je neka topla bura, vec je 30 stupnjeva. Koma
Nije ni cudo sta sam se probudila s glavoboljom
Cure ja mislim da je to ipak M, danas je vec malo jace krvarenje, nije vise roskasto sad je vec tamnije.. tako da nista od T ovaj mj😔🥺😏
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Cure ja mislim da je to ipak M, danas je vec malo jace krvarenje, nije vise roskasto sad je vec tamnije.. tako da nista od T ovaj mj😔🥺😏
Zao mi je 😔
Ivy ne budi tuzna, iduci mjesec je tvoj, postavila sam jucer ja mislim, sliku od mog dobit mjeseca u prvoj trudnoci, ovaj ciklus probaj tim tempom😬👌
Sanjarka88 nece kuca pobjec od tebe ne sekiraj se🙈🙈
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ivy ne budi tuzna, iduci mjesec je tvoj, postavila sam jucer ja mislim, sliku od mog dobit mjeseca u prvoj trudnoci, ovaj ciklus probaj tim tempom😬👌
Sanjarka88 nece kuca pobjec od tebe ne sekiraj se🙈🙈
Znam ja da ona nece nigdje, da ce me cekat 🤣
Oprostite što upadam kod vas
Jel možda neka pije baby forte sto sadrzi sve, cink, selen, folnu kiselinu, vidamin D, q10,..? I da nečiji muž iste takve pije mascupro sa iszim sastavom? 🙃🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji