Cijeli dan sam u strcini poslu i tek sad uspjela uci na forum i imam sto vidjeti.
Tinceee cestitam od srca ❤️❤️🥳🥳🥳!!!!
Ja bi po FF sutra trebala dobiti, ali od gospođice nema javljanja. Prije 2 dana tj. na 12 DPO sam pravila test i bio je negativan.temp. je jutros bila povisena iako sam je mjerila u 4.30. jer sam se morala ustati na put. Neznam dali umišljam ali aureole i bradavice kao da su mi potamnile i grudi me jos uvijek bole.
Sad neznam dali da cekam da prođe sutra pa da bapravim test ili da cekam 14.9? Jer mi je tako pokazao Prwmom. Ali u svakom slucaju odava nisam imala ovako dug ciklus. Pik je tek bio na 21 DC.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Bella, ja imam rano ovulacije. Vec sam pisala da cu ici na folikulometriju da vidim sta se dogadja.
U drugom mjesecu mi je na pregledu na 10 dc vec bila prosla ovulacija, u sedmom mjesecu je bila oko 12 dc, po rijecima ginekologa na UZV. Ciklusi su mi 26-28 dana. Bas me zanima da li se jajna celija uspije razviti. Ono sto sam citala kao to ne utice na zacece, osim ako mozda endometrij ne uspije dovoljno zadebljati, npr. krvaris 6, 7 dana, ovuliras 9dc🤔🤔
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Mjerila sam onu bazalnu temp i ovako bila je 35.8 pa je slj dan bila 35.9 pa danas 36.0 a danas mi je 20dc inace kao temp treba biti od 36 do 37 da li je dobar taj porast temp ili je to sve nisko za ovaj dio ciklusa ?
https://ibb.co/8sSYcbH.
Ovako izgleda otprilike graf prije i poslije O.
Kad si pocela mjeriti bazalnu?
Da znas kolika je temp. u svakoj fazi ciklusa trebas minimum mjesec dana svaki dan mjerit da znas kolika je uopce tvoja bazalna. I neznam gdje si mjerila ali ti je pravili za mjerenje uvijek u isti sat ili max. pola sata prije ili poslije. Trebas odspavati min. 4 sata prije mjerenja i bez previse micanja odmah mjeriti temp. Mjeris oralno ili vaginalno, nikako ispod pazuha.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Jutro. Napravila sam CB (najosjetljiviji, pokazuje 6 dana ranije) i bijel kao snijeg. Osjećam opet grčiće i mislim da glupača u crvenom kuca na vrata. 😔
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Jutro draga, zao mi je zbog minusa. Cekaj 15.09.pa ako ne dođe pravi ponovno. Meni je danas trebala doci ali jos nista od nje. I temperatura i dalje postojana. 36.9 vagonalno, a ispod pazuha 36.7.
I grudi me jos bole. Ja sam isto radila test prije 3 dana i bio - ko kuća.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Jutro draga, zao mi je zbog minusa. Cekaj 15.09.pa ako ne dođe pravi ponovno. Meni je danas trebala doci ali jos nista od nje. I temperatura i dalje postojana. 36.9 vagonalno, a ispod pazuha 36.7.
Napravit ću ako ne dođe, ali imam osjećaj da hoće. No dobro, u novi postupak 💪 još ovaj mjesec inseminacija, a od idućeg IVF.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Napravit ću ako ne dođe, ali imam osjećaj da hoće. No dobro, u novi postupak 💪 još ovaj mjesec inseminacija, a od idućeg IVF.
Neznam zasto je tako tesko dobit ono sto najvise zelis u zivotu? Ali treba misliti pozitivno
Oprosti na pitanju, nemogu se sjetiti od svih cura i dijagnoza, dali imate kakvih problema kad si na inseminaciji?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Pupa zao mi je ali još nije gotovo dok ne dođe, glavu gore 🥰🥰 Clio stvarno njsam pametna, možda da još malkice sačekas pa napraviš
Pozz svima.. Nema mene nikako. Posla preko glave.
Nista novo, zadnji dan M je..
Kupila sam caj od vrkute! Kako ga pijete, koliko dnevno?
Odmaram sad par dana pa kad krenu plodni dani idemo na posao.. 😊
Nego, ima koja nova trudnica? 😊🤞🤞
Javljaj kako će ti biti s tim čajem. Baš me zanima. Nemam iskustva s tim. Nekad davno znam kad sam pila vrkutu u nekoj mješavini ciklus mi se skratio za nekoliko dana i npr umjesto 30. Dan došla je 26. Al to je samo jedan mjesec bilo koliko sam i pila.
Meni se nešto čudno događa, iako možda nije čudno obzirom na spontani, ali imam osjećaj da mi je ovulacija dosta rano. Prije je bila 15./16. Dna ciklusa a sad kao da je 9./10. Morat ću to trakicama ili folikulometrijom popratiti. Ima li neka od vas da ima tako rano ovulaciju i neke info oko toga?
Moguce je da se malo sve skupa poremetilo. Ne znaci da ce tako i ostatat. Ti s nicim ne pratis o?
Meni o inace seta od 11 do 17dc. Ako sam dobro pohvatala lijevi jajnik mi ovulira kasnije a desni ranije. Sve tri trudnoce su ostvarene na ranijoj ovulaciji 🤷♀️
U mene je isto nered. Danas sam 9dc ( rekli su mi da brojim 1. dan krvarenja kao 1. dan novog ciklusa)
A temp mi je povisena kao da je prosla o. No dobro u mene se tek desilo i hormoni su posandrcali. Nadam se da ce se vec sljedeci ciklus unormalit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nije gotovo dok ne dođe m 🤞🤞🤞🤞🤞 ima jos nade 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji