Ženice drage, moram vam se požaliti. Dakle, danas mi je bilo loše dok sam vježbala (korektivna gimnastika, lagane vjržbice), počela me glava boliti, postalo mi je jako vruće i kao mucnina. Kako sam pomislila na trunoću napravila sam test i -. Koliko imam šanse da se sutra pretvori u +? 🙈🙈🙈
Hmmm. Tebi treba doći 15. Jel ?
Da, trebala bi doći 15.
Ma miska rano je jos ja sam prosli tj radila u petak a trebala dobiti izmedu pon i sri.i bio minus ... i danas napravila i et plusa
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Curke koje su trudne a da su tu jel imate grceve vi
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Nisam trudna, ali ako misliš na menstrualne grčeve to ti je normalno pogotovo tijekom 4. i 5. Tjedna. Samo što ti grčevi su puno blaži, osjećaj kao đe ćeš svaki čas dobiti i sl. , To je sve normalno za te tjedne. Imaš Proljetne bebe2021 temu pa se možeš i tamo prikljuciti curkama trudnicama🤗 jagodica i još par curka s ove teme su isto tamo. Ali ostani i s nama još malo, još koji dan bar😁😁
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Hvala vam 😊😊😊 već se osjećam bolje
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Hvala vam 😊😊😊 već se osjećam bolje
Navijamo i dalje, nije gotovo😁♥️♥️
👱35, sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Nisam trudna, ali ako misliš na menstrualne grčeve to ti je normalno pogotovo tijekom 4. i 5. Tjedna. Samo što ti grčevi su puno blaži, osjećaj kao đe ćeš svaki čas dobiti i sl. , To je sve normalno za te tjedne. Imaš Proljetne bebe2021 temu pa se možeš i tamo prikljuciti curkama trudnicama🤗 jagodica i još par curka s ove teme su isto tamo. Ali ostani i s nama još malo, još koji dan bar😁😁
Ma super ste mi vi tu hahahahha pa sam i ovdje
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Pozz svima.. Nema mene nikako. Posla preko glave.
Nista novo, zadnji dan M je..
Kupila sam caj od vrkute! Kako ga pijete, koliko dnevno?
Odmaram sad par dana pa kad krenu plodni dani idemo na posao.. 😊
Nego, ima koja nova trudnica? 😊🤞🤞
❤️🙏🏻
Pozz svima.. Nema mene nikako. Posla preko glave.
Nista novo, zadnji dan M je..
Kupila sam caj od vrkute! Kako ga pijete, koliko dnevno?
Odmaram sad par dana pa kad krenu plodni dani idemo na posao.. 😊
Nego, ima koja nova trudnica? 😊🤞🤞
Javljaj kako će ti biti s tim čajem. Baš me zanima. Nemam iskustva s tim. Nekad davno znam kad sam pila vrkutu u nekoj mješavini ciklus mi se skratio za nekoliko dana i npr umjesto 30. Dan došla je 26. Al to je samo jedan mjesec bilo koliko sam i pila.
Meni se nešto čudno događa, iako možda nije čudno obzirom na spontani, ali imam osjećaj da mi je ovulacija dosta rano. Prije je bila 15./16. Dna ciklusa a sad kao da je 9./10. Morat ću to trakicama ili folikulometrijom popratiti. Ima li neka od vas da ima tako rano ovulaciju i neke info oko toga?
👱35, sve ok
Mjerila sam onu bazalnu temp i ovako bila je 35.8 pa je slj dan bila 35.9 pa danas 36.0 a danas mi je 20dc inace kao temp treba biti od 36 do 37 da li je dobar taj porast temp ili je to sve nisko za ovaj dio ciklusa ?
Tinceee Cestitam, prava si sretnica, zelim ti urednu i dosadnu skolsku trudnocu 🥰🥰
Sanjarka Sretno i odmori se malo psihicki, vazno je da je sve uredu a bebica ce doci uskoro, predosjecam 🥰🤗

👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Sortiraj odgovore
Najstariji