Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Rujan 2020. 08:00

Sanjarka88 🦋

Bella🍁

Dobro jutro drage žene☕
    TRUDNICEMimi20 - ♥️+
    Lala - ♥️ +
    Tam7 - ♥️+
    Nikkas -♥️ +
    Alehandra - ♥️+
    ODBROJAVANJE 8./9.MJESEC ➕♥️:
    Valentina_23- 28.8.♥️
    Inana1- 08.09.♥️
    Tinceee2205 - 09.09.♥️
    Divna_Sa-12.09.♥️
    Clio35 - 12.09.♥️
    Lussi - 13.09.♥️
    Pupa - 15.09.♥️
    Ivyyyy - 17.09 ♥️
    Ancioo- 21.09♥️
    Freya_444 - 21./22.10.♥️
    Tissa- 25.09.♥️
    Mokosh - 27.09.♥️
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC +:
    Irenaa0809 - 01.10.♥️
    Lollypop - 01.10. ♥️
    Bella- 03.10.♥️
    Missy87 -04.10.♥️
    Anabelaaaa -08.09.♥️
    Naša draga Sanjarka88♥️ - uskoro♥️

Srce mi poskocilo kad sam vidila se tu na listi, hvala ti Bella ❤️ lipo je znat da mislite na mene 🤗

Ja sam skroz prestala krvarit. Uzasno me strah pregleda sutra i moguce kiretaze uh!
    2 dana smeđarenja, pa pa 6 dana krvarenja koje nije bilo kao menga nego manje obilno. Bas se mislim kako je ne moguce imati takav spontani i da mi ne gine kiretaza uh 😐
    Jos me jucer sokirala sestra mog gin da bolovanje mogu dobit samo ako bude kiretaza 😐

nadam se iskreno da nece biti kiretaze, nemoj se brinuti za bolovanje ako se osjecas da nisi sposobna sada ici raditi jednostavno probaj razgovorom to rijesiti, koliko god jaka da si psihicki je to sve tesko, saljem virtualni zagrljaj i eto te jos malo kod nas, cuvaj se

Bella🌟
    10. Rujan 2020. 08:01

Sanjarka88 🦋

Bella🍁

Dobro jutro drage žene☕
    TRUDNICE

Srce mi poskocilo kad sam vidila se tu na listi, hvala ti Bella ❤️ lipo je znat da mislite na mene 🤗

Ja sam skroz prestala krvarit. Uzasno me strah pregleda sutra i moguce kiretaze uh!
    2 dana smeđarenja, pa pa 6 dana krvarenja koje nije bilo kao menga nego manje obilno. Bas se mislim kako je ne moguce imati takav spontani i da mi ne gine kiretaza uh 😐
    Jos me jucer sokirala sestra mog gin da bolovanje mogu dobit samo ako bude kiretaza 😐

♥️
    Ne mora značiti da se nije očistilo. Ja sam imala spotting prvi dan kad sam saznala da je gotovo, drugi dan je obilno krvarenje bilo kad se sve očistilo, onda još neka 2 dana krvarenje i onda poslije spotting nekoliko dana. I to je bilo to, a plod je bio veličine 7tjedana 1 dan, jer se već počeo razlagati, pošto sam s 10 tjedana otprilike saznala. Meni je prva menstruacija poslije bila izrazito obilna i to baš jako i trajala je 9 dana, inače traje 4- 5 dana i nikad nije tako obilna bila.
    Držim fige da sve prođe dobro🤞 ne znam jedino, jel bi možda trebala pitati za kakav antibiotik il' nešto. Jer meni nisu ništa dali i ja sam dobila upalu maternice poslije, ko zna iz kojeg razloga, 2 dana nakon kaj je sve izašlo. A znam da ponekad daju odmah antibiotik. E sad ne znam o čemu to ovisi.
    I listu ti prepuštam kad se vratiš ,znam da to voliš pa je tvoja😁

Bella🌟
    10. Rujan 2020. 08:04

Tinceee i Pupa jedva čekam vaše testice 🤭🤞🤞😁
    Ivyyyy još nije gotovo. 🤞 Ne mora to ništa značiti. 
    Inana što ima kod tebe?

Ivyyyy
    10. Rujan 2020. 08:04

anci00

Ivyyyy

https://ibb.co/8X8nCBVNakon one dvije sjenice, ova dva radila i nista 😏 nema crtice druge ni na vidiku

nazalost ni ja ne vidim nista ali glavu gore dok ne dode M nista nije gotovo

Danas me bas glava boli, a uvijek me dan kad dodje M ili dan prije boli glava.. nadam se da nece doci🤞

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

watson009
    10. Rujan 2020. 08:17

Malo sam vas samo skicnula papa da vas pozdravim!
    Cestitam na plusucima ♥
    Pupa vidim da si isla na inseminaciju, sretno u subotu i skicnuti cu da vidim jel je uspjelo !drzim palceve da je 😍
    Vidim da se i Andela malo povukla kao i ja...
    Ja sam doista ovaj mjesec minimalno mislila na T, bili na odmoru,uzivali i sad ju ne ocekujrm iduci tjedan!
    Sve oko mene trudne, skoro svaki tjedan dan neka nova vijest....nadam se da cemo i mi uskoro imati lijepu vijest ♥
    Saljem zagrljaje i drzite se ! 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    10. Rujan 2020. 08:22

Bella🍁

Sanjarka88 🦋

Bella🍁

Dobro jutro drage žene☕
    TRUDNICE

♥️
    Ne mora značiti da se nije očistilo. Ja sam imala spotting prvi dan kad sam saznala da je gotovo, drugi dan je obilno krvarenje bilo kad se sve očistilo, onda još neka 2 dana krvarenje i onda poslije spotting nekoliko dana. I to je bilo to, a plod je bio veličine 7tjedana 1 dan, jer se već počeo razlagati, pošto sam s 10 tjedana otprilike saznala. Meni je prva menstruacija poslije bila izrazito obilna i to baš jako i trajala je 9 dana, inače traje 4- 5 dana i nikad nije tako obilna bila.
    Držim fige da sve prođe dobro🤞 ne znam jedino, jel bi možda trebala pitati za kakav antibiotik il' nešto. Jer meni nisu ništa dali i ja sam dobila upalu maternice poslije, ko zna iz kojeg razloga, 2 dana nakon kaj je sve izašlo. A znam da ponekad daju odmah antibiotik. E sad ne znam o čemu to ovisi.
    I listu ti prepuštam kad se vratiš ,znam da to voliš pa je tvoja😁

Da samo ja nisam obilno krvarila nikako 
    Max 1 dan kao da mi je drugi dan menge 
    Tu i tamo koji izljev i taj jedan komadic prije 2 dana
    Jednostavno mi je cudno da su mi obilnije menge neko spontani 😐
    Tjesi me sta mi je Endometrij u srijedu bio skroz tanak
    A vidit cemo sutra sve 
    Atb mi je rekao da mi ne treba 🤷‍♀️
    Veselim se listi 🥰 ma preuzmem je cim ti dobijes plusic ❤️ a to ce bit brzoooo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa
    10. Rujan 2020. 08:25

watson009

Cestitam na plusucima ♥
    Pupa vidim da si isla na inseminaciju, sretno u subotu i skicnuti cu da vidim jel je uspjelo !drzim palceve da je 😍
    Vidim da se i Andela malo povukla kao i ja…
    Ja sam doista ovaj mjesec minimalno mislila na T, bili na odmoru,uzivali i sad ju ne ocekujrm iduci tjedan!
    Sve oko mene trudne, skoro svaki tjedan dan neka nova vijest….nadam se da cemo i mi uskoro imati lijepu vijest ♥

Šaljem zagrljaj i držim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da ne dobiješ M ovaj mjesec. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

10. Rujan 2020. 08:26

watson009

Cestitam na plusucima ♥
    Vidim da se i Andela malo povukla kao i ja…
    Sve oko mene trudne, skoro svaki tjedan dan neka nova vijest….nadam se da cemo i mi uskoro imati lijepu vijest ♥

ajmeee jucer rucam i razmisljam gdje si, kako si, sta si :)) drago mi je da si se javilaaa drzim figeee da uskoro bude i kod nas plusica

nikkas
    10. Rujan 2020. 08:27

Lussi cestitam!!! 🥳🥳👼🏻
    Ivyyyy nije jos sve gotovo, jos uvijek ne kasni. Samo smireno i opusteno! ☺️🌺

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Bella🌟
    10. Rujan 2020. 08:34

Watson 🤞🤞♥️♥️
    Sanjarka88 nadam se da ti se sve očistilo. Javi svakako kaj će bit na pregledu. A za listu može, može i prije ako želiš iako ja planiram ovaj mjesec dobiti +🤭😁😂 hvala na lijepim željama♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.