Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    10. Rujan 2020. 08:42

Bella🍁

Watson 🤞🤞♥️♥️Sanjarka88 nadam se da ti se sve očistilo. Javi svakako kaj će bit na pregledu. A za listu može, može i prije ako želiš iako ja planiram ovaj mjesec dobiti +🤭😁😂 hvala na lijepim željama♥️

Ajmo onda pricekat tvoj plus ovaj mjesec 🥰
    Pa da mi je i sluzbeno predas 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

10. Rujan 2020. 08:55

anci00

watson009

Malo sam vas samo skicnula papa da vas pozdravim!
    Cestitam na plusucima ♥
    Pupa vidim da si isla na inseminaciju, sretno u subotu i skicnuti cu da vidim jel je uspjelo !drzim palceve da je 😍
    Vidim da se i Andela malo povukla kao i ja…
    Ja sam doista ovaj mjesec minimalno mislila na T, bili na odmoru,uzivali i sad ju ne ocekujrm iduci tjedan!
    Sve oko mene trudne, skoro svaki tjedan dan neka nova vijest….nadam se da cemo i mi uskoro imati lijepu vijest ♥
    Saljem zagrljaje i drzite se !

ajmeee jucer rucam i razmisljam gdje si, kako si, sta si :)) drago mi je da si se javilaaa drzim figeee da uskoro bude i kod nas plusica

a i andelaaa mi nedostaje, samo da se javi da znamo da je dobro

anabelaaaa
    10. Rujan 2020. 09:10

Lussi cestitke ❤ 
    A ja trebam( ne) dobiti 05.10...nemojte mi produzavati cukluse 😂😂😛

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

valentina98
    10. Rujan 2020. 09:10

Lussi cestitaaam🥰❤️

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    10. Rujan 2020. 09:18

https://ibb.co/kXn4764 Cure jel vi koristitite tomplomjer sa tri broja ili sa 4? Npr pise vam 36.2 ili koristite onaj sto pise 36.20 npr? Jel ima to kakve veze? 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

INA 🧸
    10. Rujan 2020. 09:21

Lussi super se vidi crta, cestitam!!
    Meni M jos nije dosla, grceve imam jako rijetko, al sigurno su mi se produzili ciklusi zbog ovog stresa. Prosli mjesec je dosla 34dc, danas je 33. Pa cu vidjeti, mozda ako ne dode do subote - pisnem.

🧔31 👩30 🧒4 👶1

Sanjarka88
    10. Rujan 2020. 09:26

valentina_23

https://ibb.co/kXn4764Cure jel vi koristitite tomplomjer sa tri broja ili sa 4? Npr pise vam 36.2 ili koristite onaj sto pise 36.20 npr? Jel ima to kakve veze?

Ja koristim onaj obicni živin tj alkoholni
    Meni to nista ne znaci, nakon o mi je vidljiv skok pa ne vidim potrebu za nekim posebnim toplomjerima 🤷‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

dinchy
    10. Rujan 2020. 09:31

Lussi čestitam, crta se super vidi 

👩🏼29 god
    🧑🏻27 god
    👩‍❤️‍👨 14 god
    ➕ 22.6.2021.

zepa555
    10. Rujan 2020. 09:43

Pozdrav cure. Nije me jako dugo bilo. Nakon pozitivnog testa sa 3 mjeseca trudnoce je bebi prestalo kucati srce i bila sam na kiretazi 27.5. Najgori dan u mom zivotu. I ja i zarucnik se isplakali. 10.8 mi je bila zadnja M. I radila sam test na dan kad sam/nisam trebala dobit. Uzela sam test trakicu i bio je blijedo pozitivan. Danas mi kasni 3 dan i radila sam jutros sa prvim urinom i evo rezultata https://ibb.co/VYBZDc7.  Hvala bogu pa se nama prima bez problema. Ali me strah sada i molim Boga da sad bude sve u redu! Ona kiretaza me slomila. Ali hvala Bogu imam kcer od 10 godina koja mi je utjeha. Odlucila sam da cu ic na preglede kod privatnika jer nemam povjerenja u svog G jer nikakve preglede nije radio na vrijeme i ima jos puno toga sto ne radi kako spada. Saljem vam velike puseee ❤️❤️ Divne ste

Bella🌟
    10. Rujan 2020. 09:53

Sanjarka88 🦋

Bella🍁

Watson 🤞🤞♥️♥️Sanjarka88 nadam se da ti se sve očistilo. Javi svakako kaj će bit na pregledu. A za listu može, može i prije ako želiš iako ja planiram ovaj mjesec dobiti +🤭😁😂 hvala na lijepim željama♥️

Ajmo onda pricekat tvoj plus ovaj mjesec 🥰
    Pa da mi je i sluzbeno predas 😁

😂😂 Može 😂😁♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.