https://ibb.co/j41pr86 pozitivan ili ne? Samo te to zanima! Pozdrav svima u grupi! ☺️
Samo me to zanima** 🙈
Treba nam vise podataka, jel kasni M ili ne? Nakon koliko se vremenski pojavila ova tanka blijeda druga linijica..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Trebala bi doci za 5/6 dana mj danas slucajno tj onako ajde de znam da ce bit negatovmo..ovulaciju sam imala u nedelju sada ovu sto je bila obavili sex tada i eto nadam se najboljem (godinu dana pokušavamo)
Ne nadam se previse kak bu tak bu...ne mislim previse o tome svakako za mj dana idem na kontrolu kod spec.gin kod kojem idem na daljnu obradu
Dobih ja odgovor sama…😂Procurila sam.
Stavite me za (ne ) dobiti 05.10
E miša mu, žao mi je😬😬😔 stavljam na listu. Slijedeći ciklus se nadam da će biti dobitan🤞🤞♥️
Trebala bi doci za 5/6 dana mj danas slucajno tj onako ajde de znam da ce bit negatovmo..ovulaciju sam imala u nedelju sada ovu sto je bila obavili sex tada i eto nadam se najboljem (godinu dana pokušavamo)
Ako si imala ovulaciju u nedjelju, zao mi je ali test zaista ne moze pokazati nista 3 dana kasnije, jer se jos ni eventualna implantacija nije desila,tek ce za koji dan. Samo tada u slucaji trudnoce kada se jajna celija implantira krene lucenje hormona kojo test detektuje. Zao mi je, ovo je negativno...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Kod mene su danas nekako izraženiji grčići nisko dolje, u predijelu jajnika. Baš ih osjetim tijekom cijelog dana. Nadam se da se vještica ne sprema ranije doći
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Ako si imala ovulaciju u nedjelju, zao mi je ali test zaista ne moze pokazati nista 3 dana kasnije, jer se jos ni eventualna implantacija nije desila,tek ce za koji dan. Samo tada u slucaji trudnoce kada se jajna celija implantira krene lucenje hormona kojo test detektuje. Zao mi je, ovo je negativno…
Hvala na odgovoru samo me je to zanimalo lp
Kako su vam inace pred menstruaciju msm dal imate proziran isvjedak slicno kao kod ovulacije?
Meni je bilo 30 dan nista znaci poput bijelog praha recimo nakon toga svaki dan mi se pojacava sluz...34 dan je gotov nije dosla i sad nez haha ne osj vise nis haha nema grceva ni glavobolje doslovce nicega pa me zanima kako je vama inace ako mi tko moze napisat bila bi zahvalna ....
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Dobih ja odgovor sama…😂Procurila sam.
Stavite me za (ne ) dobiti 05.10
E miša mu, žao mi je😬😬😔 stavljam na listu. Slijedeći ciklus se nadam da će biti dobitan🤞🤞♥️
Ma bicee jedan od ciklusa,moraaa 🤨😊
❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Micamala ja bih vam iskreno i od srca dala savjet da se informirate na internetu ili kod ginekologa za ovakvu temu kao sto je vasa, od srca vam zelim da ostanete trudni, ali isto tako zelim i da se informirate o svemu kad vec planirate bebu, nije to samo bum sex i popiskit test i evo trudna sam, od ovulacije mora proci barem 8-9 dana da bi ista vidjeli na testu. Mnoge cure/zene cak ne vide ni onda.. zelim vam sve najbolje 🤞❤️
Ostale cure, kako ste? 🌷🌺
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji