Meni evo od jucer stalno neki iscjedak... prvo me zaboli onak jako i odem na wc i bude svjetlo smeda skoro zuta tockica i danas me isto podosta zaboljelo i odem na wc i dvije smeckaste kapljice...
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
No kad se obrisem nema nista samo tak na moment
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Meni evo od jucer stalno neki iscjedak… prvo me zaboli onak jako i odem na wc i bude svjetlo smeda skoro zuta tockica i danas me isto podosta zaboljelo i odem na wc i dvije smeckaste kapljice…
Koji ti je dc?
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Tincheee dobro mi zvuci 🥰🥰
Anabelaa i bella naravno da je idući ciklus vas 😍😍 samo glavu gore, uspjet ćemo mi sve ❤️❤️
Meni evo od jucer stalno neki iscjedak… prvo me zaboli onak jako i odem na wc i bude svjetlo smeda skoro zuta tockica i danas me isto podosta zaboljelo i odem na wc i dvije smeckaste kapljice…
Koji ti je dc?
Danas je 32dc .. i fkt nez... imam bolove neke i onak da me ko zapecne i kad zapecne onak jace tu onda bude ta smeckasta tockica... i cicke me dosta bole.. prosli mj mi kasnila pa sam racunala da ako bude i ovaj mj onda bi danas trebala bit M a ako racunam ko inace trebala je biti u nedjelju
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Tincheee dobro mi zvuci 🥰🥰
Anabelaa i bella naravno da je idući ciklus vas 😍😍 samo glavu gore, uspjet ćemo mi sve ❤️❤️
♥️♥️Hocemooo😁♥️
Koji ti je dc?
Danas je 32dc .. i fkt nez… imam bolove neke i onak da me ko zapecne i kad zapecne onak jace tu onda bude ta smeckasta tockica… i cicke me dosta bole.. prosli mj mi kasnila pa sam racunala da ako bude i ovaj mj onda bi danas trebala bit M a ako racunam ko inace trebala je biti u nedjelju
Ajde ti sutra pišni😁🤞🤞
Imam filing da će biti plusićaaaa
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Ja javim prekosutra (ili ako dobijem )
Citam i dalje samo necu sa dpisat dok ne otkrijem N csmu sam...
Poz ♡♡♡♡♡
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Tince i ja sam za to da pisnes testic sutra🤞🤞
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji