https://ibb.co/kXn4764Cure jel vi koristitite tomplomjer sa tri broja ili sa 4? Npr pise vam 36.2 ili koristite onaj sto pise 36.20 npr? Jel ima to kakve veze?
Sad vidim graf
Ne znam sta bi ti rekla
A obzirom da tek 3 dana mjeris zapravo ne znas kako se tvoja bazalna pojasa u kojem djelu ciklusa
Zato je neophodno bar jedan ciklus popratit od pocetak do kraja da bar otprilike znas na cemu si.
Bazalna 3 dana nakon o bude povisena/raste da znas da je O bila
Nismo sve iste i bazalna nam nije ista
Meni nakon o temp ide preko 36.5, sve ispod te vrijednosti znaci da o nije jos bila
Stavim jedan svoj graf da vidite
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka88 oke, hvala ti na odgovoru😃 stavi graf da vidim😊
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
https://ibb.co/2hf4BY9
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala svima na lijepim rijecima. Ne mogu svakoj posebno komentirati nesto mi mob nece. Veliko hvala svima od srca i daj Boze da sve ovaj put bude u redu. Trudit cu se da budem pozitivna i jaka. A vama ostalima od sveg srca zelim puno srece i plus kao sto je moj! ❤️❤️ Saljem vam puno pusa,pozitivne energije i trudnicke prasine 😘😘😘
Hvala svima na lijepim rijecima. Ne mogu svakoj posebno komentirati nesto mi mob nece. Veliko hvala svima od srca i daj Boze da sve ovaj put bude u redu. Trudit cu se da budem pozitivna i jaka. A vama ostalima od sveg srca zelim puno srece i plus kao sto je moj! ❤️❤️ Saljem vam puno pusa,pozitivne energije i trudnicke prasine 😘😘😘
Hvala ti, ponekad nam se javi kad obavis kontrole, mislit cemo na tebe i SRETNO ❤️❤️ 😘😘
Javim se svakako. Mislim da tek idem za 2 tjedna na prvi pregled.pa cemo vidjet. Cujemo se ❤️😘
Evo mene , procurila 2 dana ranije. Nisam se puno ni nadala ovaj mjesec, posto nismo pokrili plodne dane. Iscitala sam sve, cestitam vama koje imate plusice, prave ste sretnice 🥰🥰
Vidim da su se neke cure malo povukle, neka ste, malo odmorite od svega. I sama sam takva, previse razmisljanja ne vodi nicemu.
Sanjarka, zao mi je sto nije uspjelo, ali ti se divim na hrabrosti i takvom razumnom stavu. Zelim ti puno srece 💜
Ja od ovog ciklusa krecem na folikulometriju pa vidjecemo. Za ne dobiti je 07.10.
Od srca ti želim sreću da slijedeći ciklus pokaže +♥️ sretno na folikulometrijom. Gdje ćeš ići ako smijem pitati, privatno ili?
Hvala ti ❤ ja sam sve pretrage krenula raditi privatno zbog korone, pa cu i folikulometriju od 8 dc. Ginekolog predlaze 3 mjeseca folikulometrija i ciljani odnosi 10, 11 i 12 dc, ali vidjecemo kako ce se sve to pokazati. Kad docekam svoj plusic vjerovatno bih presla u javno zdravstvo.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Sanjarka, zao mi je sto nije uspjelo, ali ti se divim na hrabrosti i takvom razumnom stavu. Zelim ti puno srece 💜
Ja od ovog ciklusa krecem na folikulometriju pa vidjecemo. Za ne dobiti je 07.10.
Od srca ti želim sreću da slijedeći ciklus pokaže +♥️ sretno na folikulometrijom. Gdje ćeš ići ako smijem pitati, privatno ili?
Hvala ti ❤ ja sam sve pretrage krenula raditi privatno zbog korone, pa cu i folikulometriju od 8 dc. Ginekolog predlaze 3 mjeseca folikulometrija i ciljani odnosi 10, 11 i 12 dc, ali vidjecemo kako ce se sve to pokazati. Kad docekam svoj plusic vjerovatno bih presla u javno zdravstvo.
Hvala na odgovoru. Sretno i javljaj kako će ići 🤗🤗🤗
Micamala ja bih vam iskreno i od srca dala savjet da se informirate na internetu ili kod ginekologa za ovakvu temu kao sto je vasa, od srca vam zelim da ostanete trudni, ali isto tako zelim i da se informirate o svemu kad vec planirate bebu, nije to samo bum sex i popiskit test i evo trudna sam, od ovulacije mora proci barem 8-9 dana da bi ista vidjeli na testu. Mnoge cure/zene cak ne vide ni onda.. zelim vam sve najbolje 🤞❤️
Ostale cure, kako ste? 🌷🌺
Ma sve sam ja po int istrazila i sve znam i nakon koliko od ovulacije se radi test nego me zbunilo kao nesta se vidi al rano je..izgleda da je do Testa da je takav ali dobro cekat cemo jos do ponedeljka tada bi trebala dobiti poslje duphastona kojeg pijem 14dc 10 dana ..ako nista nebude ovaj mj muz ide na spermogram a ja na kontrolu pa cemo vidit sta dalje..
Evo cure ja danas radim testic, kako nema M a grceve imam i cicke me sve jace bole najbolje da napravim... jedan cu danas popodne a drugi sutra ujutro.
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji