Pupa tako je i kod mene stanje identično. Jutros je temp. jos uvijek na 36.9 ali mi stomak napuhnut, i imam grceve ko da cu svaki cas procuriti i neznam kako da se izrazim tocno, uglavnom kroz vaginu mi kao se s vremena na vrijeme zatitraju misici. Neznam kako da opisem taj osjecaj. Danas sam 12 DPO po FF kalendaru
Nadam se da je T🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 jedva čekam subotu ujutro da napravim test
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Znaci ovako
30 grcevi desna str(ljeva ima cistu inace)
31 32 glavobolje, 33(jucer) sam misla da ce krenut m jer su mi se pojacali grcevi s obje strane. Sad je 34 dan imam neki prozirni iscjedak al nakon wca znaci nije mi sad ono tipa kao poplava nego samo kod brisanja prozirno rastezljivo.
Buduci da sam najduzi ciklus imala ove god 36 jos cu cekat ta 2 dana(mada msm da sad napravim da bi trebalo pokazat - ili + )
Bas sam sad nestrpljiva… Ugl ako dobim m opet se ciklusi poremetili(bas mi se to ne svida ) …
Po meni ja ocekujem:
32 32
28 36
30 26
33 32
Sad sam racunala da ce doc od 30 do 32 il 33 …jos nema pa cekam 36 dan.
Sretno svima da bude puno + ♡
Hmm, mene ovo podsjeća na moje simptome. 4 dana prije kašnjenja sam počela osječati grčeve dolje kao da ću dobiti (nikada, ali baš nikada me prije M nije bolio trbuh). Malo grčevi, malo po jajnicima i neka čudna napuhnutost i napetost. Na drugi dan kašnjenja mi je test pokazao pozitivno. Moram napomenuti da su moji ciklusi uvijek bili redovni i uvijek bih dobila na 30. dan.
Držim fige da bude +
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Pozdrav zene! Evo samo da javim da sam jutros primjetila gusti proziran iscjedak pomijesan sa smedom krvi. Bas je nekako cudno izgledao. Danas mi je 12 dan ciklusa. Pa si mislim mozda je ranija ovulacija. Po aplikaciji bi trebala biti 13.09. U svakom slucaju sinoc smo imali odnose, tako da, ako je stvarno ovulacija, nadam se da ce se primit.
Takoder, napokon sam otisla kod dr napravit krvu sliku, dati urin i izvadit hormone stitnjace. Sad cekam nalaze.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Znaci ovako
30 grcevi desna str(ljeva ima cistu inace)
31 32 glavobolje, 33(jucer) sam misla da ce krenut m jer su mi se pojacali grcevi s obje strane. Sad je 34 dan imam neki prozirni iscjedak al nakon wca znaci nije mi sad ono tipa kao poplava nego samo kod brisanja prozirno rastezljivo.
Buduci da sam najduzi ciklus imala ove god 36 jos cu cekat ta 2 dana(mada msm da sad napravim da bi trebalo pokazat - ili + )
Bas sam sad nestrpljiva… Ugl ako dobim m opet se ciklusi poremetili(bas mi se to ne svida ) …
Po meni ja ocekujem:
32 32
28 36
30 26
33 32
Sad sam racunala da ce doc od 30 do 32 il 33 …jos nema pa cekam 36 dan.
Sretno svima da bude puno + ♡
Hmm, mene ovo podsjeća na moje simptome. 4 dana prije kašnjenja sam počela osječati grčeve dolje kao da ću dobiti (nikada, ali baš nikada me prije M nije bolio trbuh). Malo grčevi, malo po jajnicima i neka čudna napuhnutost i napetost. Na drugi dan kašnjenja mi je test pokazao pozitivno. Moram napomenuti da su moji ciklusi uvijek bili redovni i uvijek bih dobila na 30. dan.
Držim fige da bude +
Po kalendaru mi kasni 1 dan ....al taj kalendar je onak tek tolko. Nekako mi se cini da ni danas nece doc.
Ubije me to iscekivanje 🤔
Samo da opet za 10 dana ne "dobijem".
Zapravo me uopce frka radit test jer pr put na 38 dan bio poz jasno se vidle 2 crte iste jacine
Za 2 dana sam isla provjerit isti test nista nikakve crte ....38 dana a 44 dan procurilo...na uzv nis se nevidi tj nesto se kao naziralo al je jako losa slika tak da gin nema pojma reko odi u zg dao uputnicu ak ne dobis u meduvremenu za 10 dana dodi....dobila sam nakon 38 dana 6 dana iza to mi jeu zivotu ...ugl mene frka da nebu poz pa za koji dan neg ....
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Dobih ja odgovor sama...😂Procurila sam.
Stavite me za (ne ) dobiti 05.10
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ja sam danas na, poslu stalno trcala na wc jer sam imala osjecaj da cu procurit svaki tren. Jajnici me bas probadaju. Muzu sam se isplakala na tel. jer ni od ovog ciklusa nista, a i malo sam sad i depresovna, jer sam u ovo vrijeme ostala trudna i izgubila svoju malu mrvicu tocno na svoj rođendan
Evo isla izmjeriti temp. ali vaginalno ko sto i inace mjerim i temp. Je 37.6.znam da je tjelesna i da se ona bas ne racuna ali mi nije jasno kako je tako visoka.
Jutros je bazalna bila 36.9.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ja sam danas na, poslu stalno trcala na wc jer sam imala osjecaj da cu procurit svaki tren. Jajnici me bas probadaju. Muzu sam se isplakala na tel. jer ni od ovog ciklusa nista, a i malo sam sad i depresovna, jer sam u ovo vrijeme ostala trudna i izgubila svoju malu mrvicu tocno na svoj rođendan
Evo isla izmjeriti temp. ali vaginalno ko sto i inace mjerim i temp. Je 37.6.znam da je tjelesna i da se ona bas ne racuna ali mi nije jasno kako je tako visoka.
Meni u drugoj fazi cuklusa dnevna temp isto bude jako visoka..ako si jela nesto u mejduvrmenu I uz to si se nasekirala temp bude znatno veca..ali to se odnosi samo na dnevnu temp.tako da ne brines...a bazalna 36.9 je idealna kod tebe.Kad ocekujes mengu?
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Meni u drugoj fazi cuklusa dnevna temp isto bude jako visoka..ako si jela nesto u mejduvrmenu I uz to si se nasekirala temp bude znatno veca..ali to se odnosi samo na dnevnu temp.tako da ne brines…a bazalna 36.9 je idealna kod tebe.Kad ocekujes mengu?
Danas sam 12 DPO po FF. Jer sam pik imala na 22 DC.Trebala bi dobit 12.09.
Grudi su mi bolne ali mekane. Inace mi budu bas tvrde. Uglavnom cekam da (ne) procurim. 🙄
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
https://ibb.co/j41pr86 pozitivan ili ne? Samo te to zanima! Pozdrav svima u grupi! ☺️
https://ibb.co/j41pr86 pozitivan ili ne? Samo te to zanima! Pozdrav svima u grupi! ☺️
Samo me to zanima** 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji