Da,tocno tako, odreduje 2 najplodnija dana
dakle kad ugledas pik bacas se na posao :D
Koja im je cijena? Ja sam sad bila koristila cb digitalni i bas sam ga pratila, ned, pon lh trakica tamnija, smajlic se pokazao i jucer je bila O, i odem rekoh ajde idem opet testirat kad ono svjetlija trakica i samo kruzic, rekoh valjd ce se primit :) :) zanimalo me tocno kako funkcioniraju trakice, a muz kaze vid je sam nek nes testira, istrazuje nema veze sto ih je platila 150kn
Oko 12 eura su.. A na amazonu 50Lh i 20hcg easyhome 15e 😂
Mora se primit🤞
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sanjarka88 aaa tako, da sad citam i upute od tih Lh testica, koliko sam skuzila pise da odredjuju dva najplodnija dana, zato je Lh i danas pozitivan 🤔
Ako netko razumije njemacki neka mi javi jel sam dobro skuzila😂 https://ibb.co/PrpQFHH
https://ibb.co/LPLSDwp
Sanjarka saljem ti ogroman zagrljaj, i meni je prirodno sve samo izaslo sa menstruacijom, nismo smijeli raditi na bebi 3mj poslije toga.. bas ovaj mjesec je 3 godine kako se to desilo 👼❤️
Da,odreduje dan prije (24,48 h do O) i dan O 😁
Zato im i je tolika cijena za 7 testica 🤭 narucila ja danas ipak sa amazona 🤣
Najbolje na amazonu, jeftinije je nego u ducanu kupit😁 i ja narucim sa amazona sve, i za HcG i za Lh 🤗
Pa je da 🙈😂
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Iskreno se nadam
dobro da si mi napisala za cijene sad cu si ih stavit na listu zelja, hihi
Hvala vam svima na divnoj podrsci 🥰
Nadam se da ce sve zavrsit bez komplikacija i da se uskoro pridruzujem odbrojavanju
A do tada vas pratim 🤗
Želim ti svu sreću da bude sve ok♥️ javi se kad obaviš slijedeći pregled da čujemo jel prošlo u redu.
Naravno 🤗
Jucer sam jos jedan izljev s nekim komadom od cca 1/1.5cm, i nakon toga jos nesto krvi samo na papiru i to je to, stalo sve 😐 joj nadam se da je izaslo sta je trebalo 🙏
Zvuci dobro! Kakva je procedura nakon ciscenja. Mozes odmah krenuti ili moras cekati neko vrijeme?
Moram ga tek pitat
Znam da nakon kiretaze ide preporuka bar 3mj pauze
A za prirodno ciscenje nalazim na razne info. Od odmah do pauze isto 2-3mj
Kako mi on bude rekao tako cu napravit
Svakako moram papu napravit a nadam se i briseve tako da prije toga necu pokusavat
A iako sam psihički jako dobro mislim da tijelu treba malo vremena za oporavak a vjerovatno i duši koliko god bila tj osjecala se dobro
Nemam hcg testova doma no radila sam Lh i duplo je svjetlija nego prije 2 dana sto bi znacilo da beta lipo pada 🙏 i mjerila sam bazalnu jutros 36.5 je sta bio jos bio moj prvi dio ciklusa tj prije o, znaci da je i progesterona lipo pao. Sve ide svojim tokom samo da mi to sta je jos ostalo ne napravi problem 🙏
Bit će sve dobro i uskoro ćeš se pridružiti odbrojavanju. 😊 Jake smo mi 😘
❤️
Kakvo je stanje kod tebe?
Imam osjećaj kao da ću svaki čas procurit. Sva sam troma, prva jutarnja kava mi ima čudan okus, napuhnuta sam. Nisko u trbihu imam lagane grčeve. Leđa me malo bole. Umorna sam, a ne mogu brzo zaspati navečer. Malo sam nervozna. Ne znam više. Plan mi je napraviti test u subotu, pa šta bude. M ne treba doći u utorak.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Nadam se da ce sve zavrsit bez komplikacija i da se uskoro pridruzujem odbrojavanju
A do tada vas pratim 🤗
Želim ti svu sreću da bude sve ok♥️ javi se kad obaviš slijedeći pregled da čujemo jel prošlo u redu.
Naravno 🤗
Jucer sam jos jedan izljev s nekim komadom od cca 1/1.5cm, i nakon toga jos nesto krvi samo na papiru i to je to, stalo sve 😐 joj nadam se da je izaslo sta je trebalo 🙏
Zvuci dobro! Kakva je procedura nakon ciscenja. Mozes odmah krenuti ili moras cekati neko vrijeme?
Moram ga tek pitat
Svakako moram papu napravit a nadam se i briseve tako da prije toga necu pokusavat
A iako sam psihički jako dobro mislim da tijelu treba malo vremena za oporavak a vjerovatno i duši koliko god bila tj osjecala se dobro
Nemam hcg testova doma no radila sam Lh i duplo je svjetlija nego prije 2 dana sto bi znacilo da beta lipo pada 🙏 i mjerila sam bazalnu jutros 36.5 je sta bio jos bio moj prvi dio ciklusa tj prije o, znaci da je i progesterona lipo pao. Sve ide svojim tokom samo da mi to sta je jos ostalo ne napravi problem 🙏
❤️
Imam osjećaj kao da ću svaki čas procurit. Sva sam troma, prva jutarnja kava mi ima čudan okus, napuhnuta sam. Nisko u trbihu imam lagane grčeve. Leđa me malo bole. Umorna sam, a ne mogu brzo zaspati navečer. Malo sam nervozna. Ne znam više. Plan mi je napraviti test u subotu, pa šta bude. M ne treba doći u utorak.
Drzim ti 🤞🤞🤞🤞🤞 na najjače 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A do tada vas pratim 🤗
Naravno 🤗
Moram ga tek pitat
❤️
Drzim ti 🤞🤞🤞🤞🤞 na najjače 🥰
Hvala ti puno 😘 I ja tebi da sve prođe u najboljem redu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Znaci ovako
30 grcevi desna str(ljeva ima cistu inace)
31 32 glavobolje, 33(jucer) sam misla da ce krenut m jer su mi se pojacali grcevi s obje strane. Sad je 34 dan imam neki prozirni iscjedak al nakon wca znaci nije mi sad ono tipa kao poplava nego samo kod brisanja prozirno rastezljivo.
Buduci da sam najduzi ciklus imala ove god 36 jos cu cekat ta 2 dana(mada msm da sad napravim da bi trebalo pokazat - ili + )
Bas sam sad nestrpljiva... Ugl ako dobim m opet se ciklusi poremetili(bas mi se to ne svida ) ...
Po meni ja ocekujem:
32 32
28 36
30 26
33 32
Sad sam racunala da ce doc od 30 do 32 il 33 ...jos nema pa cekam 36 dan.
Sretno svima da bude puno + ♡
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Pupa tako je i kod mene stanje identično. Jutros je temp. jos uvijek na 36.9 ali mi stomak napuhnut, i imam grceve ko da cu svaki cas procuriti i neznam kako da se izrazim tocno, uglavnom kroz vaginu mi kao se s vremena na vrijeme zatitraju misici. Neznam kako da opisem taj osjecaj. Danas sam 12 DPO po FF kalendaru
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Od moje menge ni traga,opet samo neki svjetlo zutkasti iscjedak...a od jutros neki blagi grcevi kao da ce procurit.Inace Sam pred mengu suha,sta je sad ovo..Jeli nuzno da temowrqtura nikako ne padne u T ,osim tog implatacijskog pada..Sinoc sam imala tenzionu glavobolju,pa sam popila paracetamol..Da li je moguce da je on snizio bazalnu jutros?..jer mi je prevelik pad sa 36.7 na 36.2...UVijek he pred mengu padala posteno...
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
*postepeno
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji