Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena1993
    08. Rujan 2020. 17:03

Malena1993

Pozz cure :) ja sam nova. Slučajno sam unisla na forum i registrirala se :) ukratko cu imam 27 godina,curicu od 5g i zelimo jos jednu bebu. Pokušavamo skoro godinu dana no nikako ne uspjeva.Pratim plodne dane,ovulaciju ma sve i nikako. Help me vec smo ocajni :( prva trudnoća uredna,prirodnim putem i na termin.

Malena1993
    🙋‍♀️27g
    🙋‍♂️31g
    Pokusavamo od 10.2019
    1👱‍♀️ 5.5g :)
    Ciklusi uredni svakih 28 dana :)

Pupa
    08. Rujan 2020. 17:14

Lussi

Pupa

Lussi

https://ibb.co/3168xZd

Jos malo do testica🥰 iako me strah vec pomalo hahah😅 danas me nesto dolje boli s vremena na vrijeme.. a kavu ne pijem vec dva tjedna.. nikako mi ne pase
    Em je gorka, em preslatka, em cudna.. ma sama sebi sam cudna s tim🤣

Sad si mi dala malo nade kad si napisala ovo za kavu. Meni je jutros kava imala jaaaaako čudan okus 🙈🤣

Eto.. onda polazemo nade u to😅 ja sam inace kavopija pa mi je ovo bas cudno kad mi ne pase..
    Kad radis testic?

Rekla sam si da moram izdržat barem do petka. M bi trebala NE doći u utorak. Imam onaj osjetljiviji test. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Sanjarka88
    08. Rujan 2020. 17:20

Pupa na kakvom si ti postupku bila? Si dobila štopericu? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Rujan 2020. 17:22

Ja sam danas bila u bolnici 
    Vecina je otisla van prirodno. Ima jos nesto. Dr je optimistican i kaze da cu vjerovatno izbjeci kiretazu 🙏
    Vadili mi betu. U petak nova beta i uzv pa cu onda znat na cemu sam 🙏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Princess89
    08. Rujan 2020. 17:26

Danas nakon dugih 2.5 godine ugledali smo +.
    Iako smo prvi + ugledali prije ravno godinu dana (pocelo je kao s nekim smeđim iscjedkom pa mjesan sa tamno crvenim 2/3 dana pred datum kad sam trebala dobiti, ali je trajalo dan i pol i na kraju se ispostavila biokem. jer sam nakon toga baš procurila normalno. Tad smo se taman spremali da pocnemo s pripremama za umj opl nakon 2 neuspjele inseminacije) 
    Nakon toga nismo više nigdje išli i sve smo ostavili kako je i pustili. Sad smo ponovo počeli sa skupljanjem friskih papira za proces umj. oplod) 

Ovog puta sam napravila test jedan dan nakon kašnjenja, a od sumnjajujućih simptoma mi je bila bol u donjem dijelu leđa već dobrih 7 dana pred menstruaciju, vrlo pospana i umorna nakon posla (a inace i nisam bas, a i nije da radim nesto fizicki teško), prsa su bolila kao u svakom pms-u da bi se malo bol pojačala kako se bližio datum ne dolaska vještice.
    Sve se to počelo javljati zadnjih cca 7 dana. 
    Ponovo sam u strahu da se ne ponovi povjest od prosle godine iako je sad razlika sad nemam nikakve iscjedke niti curkam dok sam prosli puta radila test i dobila pozitivno dok je bilo baš tako a nakon 2 dana sve otišlo. 
    Što mi je dalje činiti?
    Nakon sto jos u par dana napravim 2/3 testa da napokon povjerujem u to 😉😅💕

• Princess89
    08. Rujan 2020. 17:33

Princess89

Danas nakon dugih 2.5 godine ugledali smo +.
    Iako smo prvi + ugledali prije ravno godinu dana (pocelo je kao s nekim smeđim iscjedkom pa mjesan sa tamno crvenim 2/3 dana pred datum kad sam trebala dobiti, ali je trajalo dan i pol i na kraju se ispostavila biokem. jer sam nakon toga baš procurila normalno. Tad smo se taman spremali da pocnemo s pripremama za umj opl nakon 2 neuspjele inseminacije)
    Nakon toga nismo više nigdje išli i sve smo ostavili kako je i pustili. Sad smo ponovo počeli sa skupljanjem friskih papira za proces umj. oplod)

Ovog puta sam napravila test jedan dan nakon kašnjenja, a od sumnjajujućih simptoma mi je bila bol u donjem dijelu leđa već dobrih 7 dana pred menstruaciju, vrlo pospana i umorna nakon posla (a inace i nisam bas, a i nije da radim nesto fizicki teško), prsa su bolila kao u svakom pms-u da bi se malo bol pojačala kako se bližio datum ne dolaska vještice.
    Sve se to počelo javljati zadnjih cca 7 dana.
    Ponovo sam u strahu da se ne ponovi povjest od prosle godine iako je sad razlika sad nemam nikakve iscjedke niti curkam dok sam prosli puta radila test i dobila pozitivno dok je bilo baš tako a nakon 2 dana sve otišlo.
    Što mi je dalje činiti?
    Nakon sto jos u par dana napravim 2/3 testa da napokon povjerujem u to 😉😅💕

I najbitnije zaboravih.. Da sam vec dobrih 5 dana NAPUHANAAA baš baš (a nije od hrane) . Inace kad trebam dobiti rijetko kada sam napuhana, a ako i jesam nikad ovako. Sada sam baš poprilično da me je muž znao zezati i prije testa : da mi je buša kao da sam 3/4 mj trudna. Dali je itko imao takve simtome odmah tako rano? 

Ivyyyy
    08. Rujan 2020. 17:36

Zene, kako stavim sliku vamo? Radila sam test i ja vidim nesto ko sjenu, ali ne znam, zelim da vam pokazem sliku al ne znam kako da je ucitam 🙈

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Bella🌟
    08. Rujan 2020. 17:47

Sanjarka  baš mi je drago da ide u dobrom smjeru, to su dobre vijesti u ovim lošim trenucima♥️
    Princess čestitam na plusu🥳🥳💕sretno🤗🤗 
    Ivyyyy ne znam kako se stavlja al jedva čekam da vidim kad upload😁😁😁🤞

Ivyyyy
    08. Rujan 2020. 18:00

Bella nikako ne mogu uploadat,stalno mi baca neku greskuu😏😏😏

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Bella🌟
    08. Rujan 2020. 18:04

Ivyyyy

Bella nikako ne mogu uploadat,stalno mi baca neku greskuu😏😏😏

😬😬😬 Voljela bih ti pomoći, ali ne znam kako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.