Pozz cure :) ja sam nova. Slučajno sam unisla na forum i registrirala se :) ukratko cu imam 27 godina,curicu od 5g i zelimo jos jednu bebu. Pokušavamo skoro godinu dana no nikako ne uspjeva.Pratim plodne dane,ovulaciju ma sve i nikako. Help me vec smo ocajni :( prva trudnoća uredna,prirodnim putem i na termin.
Malena1993
🙋♀️27g
🙋♂️31g
Pokusavamo od 10.2019
1👱♀️ 5.5g :)
Ciklusi uredni svakih 28 dana :)
https://ibb.co/3168xZd
Jos malo do testica🥰 iako me strah vec pomalo hahah😅 danas me nesto dolje boli s vremena na vrijeme.. a kavu ne pijem vec dva tjedna.. nikako mi ne pase
Em je gorka, em preslatka, em cudna.. ma sama sebi sam cudna s tim🤣
Sad si mi dala malo nade kad si napisala ovo za kavu. Meni je jutros kava imala jaaaaako čudan okus 🙈🤣
Eto.. onda polazemo nade u to😅 ja sam inace kavopija pa mi je ovo bas cudno kad mi ne pase..
Kad radis testic?
Rekla sam si da moram izdržat barem do petka. M bi trebala NE doći u utorak. Imam onaj osjetljiviji test.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pupa na kakvom si ti postupku bila? Si dobila štopericu?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam danas bila u bolnici
Vecina je otisla van prirodno. Ima jos nesto. Dr je optimistican i kaze da cu vjerovatno izbjeci kiretazu 🙏
Vadili mi betu. U petak nova beta i uzv pa cu onda znat na cemu sam 🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Danas nakon dugih 2.5 godine ugledali smo +.
Iako smo prvi + ugledali prije ravno godinu dana (pocelo je kao s nekim smeđim iscjedkom pa mjesan sa tamno crvenim 2/3 dana pred datum kad sam trebala dobiti, ali je trajalo dan i pol i na kraju se ispostavila biokem. jer sam nakon toga baš procurila normalno. Tad smo se taman spremali da pocnemo s pripremama za umj opl nakon 2 neuspjele inseminacije)
Nakon toga nismo više nigdje išli i sve smo ostavili kako je i pustili. Sad smo ponovo počeli sa skupljanjem friskih papira za proces umj. oplod)
Ovog puta sam napravila test jedan dan nakon kašnjenja, a od sumnjajujućih simptoma mi je bila bol u donjem dijelu leđa već dobrih 7 dana pred menstruaciju, vrlo pospana i umorna nakon posla (a inace i nisam bas, a i nije da radim nesto fizicki teško), prsa su bolila kao u svakom pms-u da bi se malo bol pojačala kako se bližio datum ne dolaska vještice.
Sve se to počelo javljati zadnjih cca 7 dana.
Ponovo sam u strahu da se ne ponovi povjest od prosle godine iako je sad razlika sad nemam nikakve iscjedke niti curkam dok sam prosli puta radila test i dobila pozitivno dok je bilo baš tako a nakon 2 dana sve otišlo.
Što mi je dalje činiti?
Nakon sto jos u par dana napravim 2/3 testa da napokon povjerujem u to 😉😅💕
Danas nakon dugih 2.5 godine ugledali smo +.
Iako smo prvi + ugledali prije ravno godinu dana (pocelo je kao s nekim smeđim iscjedkom pa mjesan sa tamno crvenim 2/3 dana pred datum kad sam trebala dobiti, ali je trajalo dan i pol i na kraju se ispostavila biokem. jer sam nakon toga baš procurila normalno. Tad smo se taman spremali da pocnemo s pripremama za umj opl nakon 2 neuspjele inseminacije)
Nakon toga nismo više nigdje išli i sve smo ostavili kako je i pustili. Sad smo ponovo počeli sa skupljanjem friskih papira za proces umj. oplod)
Ovog puta sam napravila test jedan dan nakon kašnjenja, a od sumnjajujućih simptoma mi je bila bol u donjem dijelu leđa već dobrih 7 dana pred menstruaciju, vrlo pospana i umorna nakon posla (a inace i nisam bas, a i nije da radim nesto fizicki teško), prsa su bolila kao u svakom pms-u da bi se malo bol pojačala kako se bližio datum ne dolaska vještice.
Sve se to počelo javljati zadnjih cca 7 dana.
Ponovo sam u strahu da se ne ponovi povjest od prosle godine iako je sad razlika sad nemam nikakve iscjedke niti curkam dok sam prosli puta radila test i dobila pozitivno dok je bilo baš tako a nakon 2 dana sve otišlo.
Što mi je dalje činiti?
Nakon sto jos u par dana napravim 2/3 testa da napokon povjerujem u to 😉😅💕
I najbitnije zaboravih.. Da sam vec dobrih 5 dana NAPUHANAAA baš baš (a nije od hrane) . Inace kad trebam dobiti rijetko kada sam napuhana, a ako i jesam nikad ovako. Sada sam baš poprilično da me je muž znao zezati i prije testa : da mi je buša kao da sam 3/4 mj trudna. Dali je itko imao takve simtome odmah tako rano?
Zene, kako stavim sliku vamo? Radila sam test i ja vidim nesto ko sjenu, ali ne znam, zelim da vam pokazem sliku al ne znam kako da je ucitam 🙈
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Sanjarka baš mi je drago da ide u dobrom smjeru, to su dobre vijesti u ovim lošim trenucima♥️
Princess čestitam na plusu🥳🥳💕sretno🤗🤗
Ivyyyy ne znam kako se stavlja al jedva čekam da vidim kad upload😁😁😁🤞
Bella nikako ne mogu uploadat,stalno mi baca neku greskuu😏😏😏
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Bella nikako ne mogu uploadat,stalno mi baca neku greskuu😏😏😏
😬😬😬 Voljela bih ti pomoći, ali ne znam kako.
Sortiraj odgovore
Najstariji