Princess98 ne kasni.. prosli mj sam imala 11.8 ali posto nemam mj svaki mjesec isto, kalendar mi je izracunao po proslim ciklusima tek 17.9
Mada ja imam vecinom 3 mj M u isto vrijeme i onda 4 mj kasni po tjedan dva, i tako vec dvije godine..
sad ne znam, (ne) ocekujem je od 11.9 do 17.9, ali uradila tako bez veze danas jer imam simptome neke, i vidjela ovo i ne znam gdje sam 🙈
O da da onda recimo za par dana crtica bi trebala biti punoo tamnija.
U svakom slučaju držim fige 😉 danas je naš dan 😉
Probat cu jos jednom sutra ujutro🙈 mada mislim da cu sad svaki dan radit jer cu izludit🙈 Hvala🥰 neka je nas🤞🤞🤞
Ja nešto isto vidim ko sjenicu 🤞🤞🤞 ajde sutra s nekim digitalnim napravi, joj nadam se da je +🤞🤞💕
Princess98 ne kasni.. prosli mj sam imala 11.8 ali posto nemam mj svaki mjesec isto, kalendar mi je izracunao po proslim ciklusima tek 17.9
Mada ja imam vecinom 3 mj M u isto vrijeme i onda 4 mj kasni po tjedan dva, i tako vec dvije godine..
sad ne znam, (ne) ocekujem je od 11.9 do 17.9, ali uradila tako bez veze danas jer imam simptome neke, i vidjela ovo i ne znam gdje sam 🙈
O da da onda recimo za par dana crtica bi trebala biti punoo tamnija.
U svakom slučaju držim fige 😉 danas je naš dan 😉
Probat cu jos jednom sutra ujutro🙈 mada mislim da cu sad svaki dan radit jer cu izludit🙈 Hvala🥰 neka je nas🤞🤞🤞
Ja nešto isto vidim ko sjenicu 🤞🤞🤞 ajde sutra s nekim digitalnim napravi, joj nadam se da je +🤞🤞💕
Gdje cu izdrzaaat do sutra🙈 necu spavat cijelu noc😁😁 hvala vam svima na svemu 💕
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Ja sam danas bila u bolnici
Vecina je otisla van prirodno. Ima jos nesto. Dr je optimistican i kaze da cu vjerovatno izbjeci kiretazu 🙏
Vadili mi betu. U petak nova beta i uzv pa cu onda znat na cemu sam 🙏
Drago mi je da ces izbjeći kiretazu, tijelo ce se brze oporaviti.Nazalost znam kako ti je😢. Ali mi zene smo jake i svakakve udarce podnesemo. Sto te ne ubije to te ojaca.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Evo mog grafa. Temp. je jos dosta visoka a ja imam osjrcaj da cu svaki cas procuriti. I kao da su me grudi pocele manje boliti,a danas mi je 10-11 dpo. Po trakicama bi bila 11,ali sam dva dana imala pik pa neznam tocno.Bas sam nekako nervozna i tuzna jer sam se ponadala da ce ovaj mjesec bit dobitni jer se bas sve poklopilo. Test sam odlucila napraviti jedino ako ne dođe M na vrijeme.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
https://ibb.co/Bw3d1kv
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Evo mog grafa. Temp. je jos dosta visoka a ja imam osjrcaj da cu svaki cas procuriti. I kao da su me grudi pocele manje boliti,a danas mi je 10-11 dpo. Po trakicama bi bila 11,ali sam dva dana imala pik pa neznam tocno.Bas sam nekako nervozna i tuzna jer sam se ponadala da ce ovaj mjesec bit dobitni jer se bas sve poklopilo. Test sam odlucila napraviti jedino ako ne dođe M na vrijeme.
Još par dana do testa pa ćeš znati, nadam se da ćeš dobiti svoj +🤞🤞 baš mi je zao što se sad situacija čini lošija nego što bi htjela da je ,ali to ne mora značiti da će tako na kraju i biti. Od srca ti želim da bude plus ♥️ taj osjećaj da ćeš procuriti ne mora ništa ni značiti, ja sam se tako osjećala na početku trudnoće i imala sam slave grčeve pa nije došla M. Tako da samo hrabro, znam da si nervozna bila bi i ja. Ali još nije gotovo i držimo 🤞🤞🤞 da bude sve točno onako kako si to želiš 🤗🥰💕
Sanjarka 88 drago mi je da ide sve na bolje I sto ces sve to brzo rijesiti.. Zelim puno srece i da sto prije krenes zajedno s nama u novo odbrojavanje ❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Još par dana do testa pa ćeš znati, nadam se da ćeš dobiti svoj +🤞🤞 baš mi je zao što se sad situacija čini lošija nego što bi htjela da je ,ali to ne mora značiti da će tako na kraju i biti. Od srca ti želim da bude plus ♥️ taj osjećaj da ćeš procuriti ne mora ništa ni značiti, ja sam se tako osjećala na početku trudnoće i imala sam slave grčeve pa nije došla M. Tako da samo hrabro, znam da si nervozna bila bi i ja. Ali još nije gotovo i držimo 🤞🤞🤞 da bude sve točno onako kako si to želiš 🤗🥰💕
Hvala ti. Prije par dana sam osjetila lagano probadanje unutar vagine i taj dan mi je temp. bila niža. Inace su mi ciklusi od 31-33 dana ali prosli mj je došla na 35 dan, a ovaj mjesec sam pik uhvatila tek na 22 dc. Tako da ce mi i ovaj mjesec biti duzi ciklus. Po temp. je ovulacija bila. Neznam kako je sa tjelesnom temp. Ali sad sam mjerila i temp. mi je 37.2
Jutros mi je bazalna bila 36.9
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
https://ibb.co/6YNgs20Evo, jel imaa sta? 🙈🙈
Ima itekako. Ja je bas lijepo vidim. Trudnoca. Cestitam 😘😘
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sanjarka88 saljem ti hrpu zagrljaja kao sto ti vec i rekla..kako god proslo grlim ❤
Ja nemam pojma gdje sam i sta sam.
Danas vam napisem da mislim da sam trudna i iste sekunde odem na wc,obrisem se malkice krvi,reko dobro evo dolazi i to je to.
Do kraja dana malo smedjeg(to moze biti i od biopsije),krvi nema,tj.nema nicega osim sto mi je komadic spaljene koze izasao minijaturni(isto od biopsije)
Ja vise nista ne kuzim.Meni kad M krene onda krene isti dan i to je to,sta je sad ovo,za implantaciju je preprekasno jer mi je O bila vjerojatno 25.8. 🤦♀️
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji