Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    08. Rujan 2020. 18:40

Ivyyyy

Princess89

Ivyyyy

Princess98 ne kasni.. prosli mj sam imala 11.8 ali posto nemam mj svaki mjesec isto, kalendar mi je izracunao po proslim ciklusima tek 17.9
    Mada ja imam vecinom 3 mj M u isto vrijeme i onda 4 mj kasni po tjedan dva, i tako vec dvije godine..
    sad ne znam, (ne) ocekujem je od 11.9 do 17.9, ali uradila tako bez veze danas jer imam simptome neke, i vidjela ovo i ne znam gdje sam 🙈

O da da onda recimo za par dana crtica bi trebala biti punoo tamnija.
    U svakom slučaju držim fige 😉 danas je naš dan 😉

Probat cu jos jednom sutra ujutro🙈 mada mislim da cu sad svaki dan radit jer cu izludit🙈 Hvala🥰 neka je nas🤞🤞🤞

Ja nešto isto vidim ko sjenicu 🤞🤞🤞 ajde sutra s nekim digitalnim napravi, joj nadam se da je +🤞🤞💕

Ivyyyy
    08. Rujan 2020. 18:42

Bella🍁

Ivyyyy

Princess89

Ivyyyy

Princess98 ne kasni.. prosli mj sam imala 11.8 ali posto nemam mj svaki mjesec isto, kalendar mi je izracunao po proslim ciklusima tek 17.9
    Mada ja imam vecinom 3 mj M u isto vrijeme i onda 4 mj kasni po tjedan dva, i tako vec dvije godine..
    sad ne znam, (ne) ocekujem je od 11.9 do 17.9, ali uradila tako bez veze danas jer imam simptome neke, i vidjela ovo i ne znam gdje sam 🙈

O da da onda recimo za par dana crtica bi trebala biti punoo tamnija.
    U svakom slučaju držim fige 😉 danas je naš dan 😉

Probat cu jos jednom sutra ujutro🙈 mada mislim da cu sad svaki dan radit jer cu izludit🙈 Hvala🥰 neka je nas🤞🤞🤞

Ja nešto isto vidim ko sjenicu 🤞🤞🤞 ajde sutra s nekim digitalnim napravi, joj nadam se da je +🤞🤞💕

Gdje cu izdrzaaat do sutra🙈 necu spavat cijelu noc😁😁 hvala vam svima na svemu 💕

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Ivo& Ivana💙♥️
    08. Rujan 2020. 18:42

Sanjarka88 🦋

Ja sam danas bila u bolnici
    Vecina je otisla van prirodno. Ima jos nesto. Dr je optimistican i kaze da cu vjerovatno izbjeci kiretazu 🙏
    Vadili mi betu. U petak nova beta i uzv pa cu onda znat na cemu sam 🙏

Drago mi je da ces izbjeći kiretazu, tijelo ce se brze oporaviti.Nazalost znam kako ti je😢. Ali mi zene smo jake i svakakve udarce podnesemo. Sto te ne ubije to te ojaca.

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    08. Rujan 2020. 18:45

Evo mog grafa. Temp. je jos dosta visoka a ja imam osjrcaj da cu svaki cas procuriti. I kao da su me grudi pocele manje boliti,a danas mi je 10-11 dpo. Po trakicama bi bila 11,ali sam dva dana imala pik pa neznam tocno.Bas sam nekako nervozna i tuzna jer sam se ponadala da ce ovaj mjesec bit dobitni jer se bas sve poklopilo. Test sam odlucila napraviti jedino ako ne dođe M na vrijeme. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    08. Rujan 2020. 18:46

https://ibb.co/Bw3d1kv

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Bella🌟
    08. Rujan 2020. 18:57

Clio35

Evo mog grafa. Temp. je jos dosta visoka a ja imam osjrcaj da cu svaki cas procuriti. I kao da su me grudi pocele manje boliti,a danas mi je 10-11 dpo. Po trakicama bi bila 11,ali sam dva dana imala pik pa neznam tocno.Bas sam nekako nervozna i tuzna jer sam se ponadala da ce ovaj mjesec bit dobitni jer se bas sve poklopilo. Test sam odlucila napraviti jedino ako ne dođe M na vrijeme.

Još par dana do testa pa ćeš znati, nadam se da ćeš dobiti svoj +🤞🤞 baš mi je zao što se sad situacija čini lošija nego što bi htjela da je ,ali to ne mora značiti da će tako na kraju i biti. Od srca ti želim da bude plus ♥️ taj osjećaj da ćeš procuriti ne mora ništa ni značiti, ja sam se tako osjećala na početku trudnoće i imala sam slave grčeve pa nije došla M. Tako da samo hrabro, znam da si nervozna bila bi i ja. Ali još nije gotovo i držimo 🤞🤞🤞 da bude sve točno onako kako si to želiš 🤗🥰💕

anabelaaaa
    08. Rujan 2020. 19:00

Sanjarka 88 drago mi je da ide sve na bolje I sto ces sve to brzo rijesiti.. Zelim puno srece i da sto prije krenes zajedno s nama u novo odbrojavanje ❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Ivo& Ivana💙♥️
    08. Rujan 2020. 19:41

Bella🍁

Clio35

Još par dana do testa pa ćeš znati, nadam se da ćeš dobiti svoj +🤞🤞 baš mi je zao što se sad situacija čini lošija nego što bi htjela da je ,ali to ne mora značiti da će tako na kraju i biti. Od srca ti želim da bude plus ♥️ taj osjećaj da ćeš procuriti ne mora ništa ni značiti, ja sam se tako osjećala na početku trudnoće i imala sam slave grčeve pa nije došla M. Tako da samo hrabro, znam da si nervozna bila bi i ja. Ali još nije gotovo i držimo 🤞🤞🤞 da bude sve točno onako kako si to želiš 🤗🥰💕

Hvala ti. Prije par dana sam osjetila lagano probadanje unutar vagine i taj dan mi je temp. bila niža. Inace su mi ciklusi od 31-33 dana ali prosli mj je došla na 35 dan, a ovaj mjesec sam pik uhvatila tek na 22 dc. Tako da ce mi i ovaj mjesec biti duzi ciklus. Po temp. je ovulacija bila. Neznam kako je sa tjelesnom temp. Ali sad sam mjerila i temp. mi je 37.2
    Jutros mi je bazalna bila 36.9

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

SAYURI
    08. Rujan 2020. 19:56

Ivyyyy

https://ibb.co/6YNgs20Evo, jel imaa sta? 🙈🙈

Ima itekako. Ja je bas lijepo vidim. Trudnoca. Cestitam 😘😘

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

MisicaMia
    08. Rujan 2020. 20:10

Sanjarka88 saljem ti hrpu zagrljaja kao sto ti vec i rekla..kako god proslo grlim ❤

Ja nemam pojma gdje sam i sta sam.
    Danas vam napisem da mislim da sam trudna i iste sekunde odem na wc,obrisem se malkice krvi,reko dobro evo dolazi i to je to.
    Do kraja dana malo smedjeg(to moze biti i od biopsije),krvi nema,tj.nema nicega osim sto mi je komadic spaljene koze izasao minijaturni(isto od biopsije)
    Ja vise nista ne kuzim.Meni kad M krene onda krene isti dan i to je to,sta je sad ovo,za implantaciju je preprekasno jer mi je O bila vjerojatno 25.8. 🤦‍♀️

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.