Novim curama želim dobrodošlicu, trudilicama koje su ugledale sjenice čestitam :) ujutro testice na sunce da vidimo kako taj plusic tamni 🥰🥰 sanjarko Drž se, uz tebe smo ❤️
Sad u sekundi zaboravih imena, sve koje se neckate raditi test, mozd bolje pričekajte još koji dan osim ak ne želite da 3 nastavak proučava s vama testice 😂😂
Pupa držim ti fige! Idemo zajedno sad uplovit u more simptoma 🥰🥰 ugodnu vecer svima želim i daaaaaa ne zaboravim HOPSAJTE
Pozz ekipa, evo izvjestaj, rekli ste da vam se javljam. Zadnje stvari 27.07. Ovulacija 11.08. Plusić 28.08. Bila na uzv jučer 07.09. i vidila se samo gestacijska vrećica, bez ploda unutra. Kaže ginić ili sam manje trudna nego li smo mi izračunali, ili on sumnja na blighted ovum. E sad, meni je ovo druga trudnoca i ja se dobro sicam da mi je isto ovako bilo i prvi put,sa 6tj se nista nije vidilo tj samo gest.vrecica,a onda sam isla na kontrolu sa 9tj i vidilo se sve i srce je kucalo. Samo sam ja tada imala drugu ginekologicu i ona mi nije spominjala nikakav blighted ovum,nego je rekla da je sve okej,i da je normalno da se jos nista ne vidi. Sad,ne znam zasto me ovaj ginic toliko ispripada.
Jel koja imala taj blighted ovum? Jel se kojoj prazna gestacijska vrecica pritvorila u bebu,tj da je samo prerano isla na uzv,pa da se kasnije pokazalo da je sve okej??
Sta se simptoma tice,mirisi mi svi smetaju,glava me ponekad boli,i sise su mi natečene,a ostalo nista nemam simptoma,vrlo slicno kao i prva trudnoca. Nego eto,ubit ce me to cekanje do iduceg uzv. 🙈
Naša Kontesa s ove teme na 6tt imala samo gestacijsku a danas sa cini mi se 7+2 ima 2 gestacijske i 2 srca 🥰🥰
S druge strane ja sam imala sa 6tt i gestacijsku i plod ali nazalost gin je odmah rekao da je gestacijska premala i da nece bit uredna t
Pokusaj se smiriti i cekaj pregled, 🤞🤞🤞🤞 nek bude sve ok 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala vam svima na divnoj podrsci 🥰
Nadam se da ce sve zavrsit bez komplikacija i da se uskoro pridruzujem odbrojavanju
A do tada vas pratim 🤗
Pozz ekipa, evo izvjestaj, rekli ste da vam se javljam. Zadnje stvari 27.07. Ovulacija 11.08. Plusić 28.08. Bila na uzv jučer 07.09. i vidila se samo gestacijska vrećica, bez ploda unutra. Kaže ginić ili sam manje trudna nego li smo mi izračunali, ili on sumnja na blighted ovum. E sad, meni je ovo druga trudnoca i ja se dobro sicam da mi je isto ovako bilo i prvi put,sa 6tj se nista nije vidilo tj samo gest.vrecica,a onda sam isla na kontrolu sa 9tj i vidilo se sve i srce je kucalo. Samo sam ja tada imala drugu ginekologicu i ona mi nije spominjala nikakav blighted ovum,nego je rekla da je sve okej,i da je normalno da se jos nista ne vidi. Sad,ne znam zasto me ovaj ginic toliko ispripada.
Jel koja imala taj blighted ovum? Jel se kojoj prazna gestacijska vrecica pritvorila u bebu,tj da je samo prerano isla na uzv,pa da se kasnije pokazalo da je sve okej??
Sta se simptoma tice,mirisi mi svi smetaju,glava me ponekad boli,i sise su mi natečene,a ostalo nista nemam simptoma,vrlo slicno kao i prva trudnoca. Nego eto,ubit ce me to cekanje do iduceg uzv. 🙈
Naša Kontesa s ove teme na 6tt imala samo gestacijsku a danas sa cini mi se 7+2 ima 2 gestacijske i 2 srca 🥰🥰
S druge strane ja sam imala sa 6tt i gestacijsku i plod ali nazalost gin je odmah rekao da je gestacijska premala i da nece bit uredna t
Pokusaj se smiriti i cekaj pregled, 🤞🤞🤞🤞 nek bude sve ok 🤗
Hvalaaa ti 🥰
https://ibb.co/xJWQswJ Evo, uradila jos jedan s prvim urinom.. i ne znam jel jest to crta, il nije..( ovo je onaj skroz rani test, 10mIu/ml) 🙈
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
https://ibb.co/xJWQswJEvo, uradila jos jedan s prvim urinom.. i ne znam jel jest to crta, il nije..( ovo je onaj skroz rani test, 10mIu/ml) 🙈
Tu je crta Al je jos jako rano
Ne znas kad je bila o?
Cure ja ne znam kaj da si mislim vise, naci cicke me uzasno bole na dodir i napuhnute su, grceve neke imam i danas imala bas jedan jaki i osla na wc nakon toga obrisala se i bila je neka jako jako svjetlo smeda tockica, stavila ulozak reko mozda ce menga i provjeravam vec par sati i nista, dalje me bolucka ali ne jako i sad odem nos ispuhat kad ono krvavo, a nikad mi se ne desi da mi krv ide iz nosa…
🤞🤞 Hoćeš sutra test raditi? Trebala bi sutra NE dobiti jel?
Ma cekati cu do petka, samnom se nikad ne zna, danas je 32dc pa cu sacekati ako ne dobim i nis se ovak ne promjeni onda u petak kupim test i napravim u sub ujutro, a mozda cak i cet kupim pa u petak napravim.. sve ovisi kako ce se tijelo ponasati😁 ali drzimo fige da je T🤞🤞🤞
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
https://ibb.co/xJWQswJEvo, uradila jos jedan s prvim urinom.. i ne znam jel jest to crta, il nije..( ovo je onaj skroz rani test, 10mIu/ml) 🙈
Tu je crta Al je jos jako rano
Ne znas kad je bila o?
Ne znam, imam neredovite cikluse.. od 31.8 sam Lh trakicama 6 dana pratila ovulaciju i imala sam skroz svjetle dvije linijice, tako da znaci da je O bila prije 31.8 ali ne znam kad. Danas mi je 30Dc, jucer sam uradila jedan i isto je bilo tako..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Dobro jutro drage žene☕
TRUDNICE
Mimi20 - ♥️+
Lala - ♥️ +
Tam7 - ♥️+
Nikkas -♥️ +